Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • p.Leosi,umrti v rodine je o to smutne,ze tata bude uz jen porad chybet.Prijmete uprimnou soustrast a budte silny,moc to boli,kor umrti rodice.Stale mi chybi mama,byla mi kamoskou a byla jsem pro ni dulezita,byli jsme si vzajemnou oporou.Zbyly jen krasne vzpominky na krasny,pestry zivot s ni,byla plna energie,humoru,pomahala lidem...Bylo tezke se divat,jak slabne a je blizi se smrti,ta bezmocnost...Rodicu,i starych lidi bychom si meli vazit,pomahat,ale nektere deti byvaji zle a rodice ignoruji,terorizuji,vydiraji svymi rozmary...Driv byla vetsi ucta,skromnost,soudrznost rodin,nyni je min citu,lasky...,vladnou vic penize...
  • Kolik lidí - mužů zemřelo během posledních dní roku 2015??? Většina z nich byla někomu otcem. Tak "vo co go" ???
    Jo, jóóó on to byl jakýsi Mareš - no tak to jóóó? On je ta VIP céééélebrita, tak to je o něčem úúúúplně jiném než o lidech.
    • VILe nechte si ty jedovatosti. Máte pravdu, ale vždyť můžete o každém takovém, kterého znáte, ale ostatní jej neznají, napsat. Pište nekrology neznámých lidí. Třeba to nebude špatný nápad. A pamatujte jed otravuje i Vás. Takže pozor.
      • Jed může otrávit i Vás!!! Každému umřel blízký člověk, ale holt mi nejsme blbečky z Berouna a nenechali jsme rodinu kvůli vlastnímu chtici!!! Tak o kom se to píše????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit