Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co ti slunkaři berou za matroš?,sprostej Bngys útočí na Ortel za smybol čs. legionářů aby zas mohl brát dotace z multikulti předraženého začleňovacího programu, blázni sluníčkový jejichž éra již končí jej za každou cenu obhajují (totální marnost) a k dovršení všeho Bangošův brácha je cenzor u Babiše jak nejhorší bolševik - kde to lidi zas do prkýnka žijem?
  • Prosťáči rádoby politici bez politického vzdělání.Úvodem bych rád upozornil na ubohost politického působení Stropnického. Podprůměrný herec z komunistického období, který v minulosti pouze sekundoval (to je pro šaška pocta) skutečným hercům, a který v minulosti i v současnosti pouze kazil a kazí filmy (možná i seriály, ale to už vážně nesleduji) si vůbec dovoluje k něčemu vyjadřovat!!! Tenhle kašpárek se stal velvyslancem ve Vídni nebo snad i jinde! No to je vážně ubohé, tenhle rádoby "herec" měl nahradit skutečné diplomaty! Upřímně již strýc Karla Schwarzenberga František vždy říkal, že v době výnálezu telefonů je velvyslanec jen dobře oblečený pošťák! Proč? Prootže sám o ničem nerozhoduje. Pouze zvedne telefon a zeptá se ministra zahraničních věcí co má v dané situaci udělat! Tak proboha, ať se žádný z těch šašků jako Stropnický nebo Klausová (uvádím jí pouze proto, že je to svou odbornou úrovní stejná nula jako Stropnický) neodovolává na svou dipolomatickou minulost, protože je to směšné! A Ortel? Do včerejška jsem je neznal! Pustil jsme si je na webu a jsme nadšen a proč? Protože zpívají to so si myslím!!!!! Díky za cikány, jako je Banga, upozornil mě na to, že česká politická satira je tady znovu a stále funguje! Kdyby byl Banga Čech, tak by znal české dějiny a věděl by co udělalo s názorem Čechů upálení Mistra Jana Husa!
    • Tak jako hejno krkavců snesli se na tuto zemi, aby vyklovali každé zrnko zlata a stříbra. Nemají slitování. Jejich srdce zjedovatěla touhou po bohatství. Se vším kupčí, všechno prodávají. Chceš pokřtít dítě? Zaplať! Chceš loupit a vraždit? Zaplať a bude ti odpuštěno. Ale pak, kdyby sám ďábel zaplatil, vstoupil by na nebesa? A za peníze takto vydřené z chudého lidu koně krásné chovají, čeleď nepotřebnou drží, v kostky hrají a na své kuběny kožichy drahé věší, zatímco Kristus chodil bos a neměl, kde by hlavu složil. Však poznejte se, vy zloději chudého lidu, neboť Bůh i lid vás vidí.
  • Jen jestli to celé nebyla cílená provokace, aby z následné reakce mohli ukázovat jací jsou ti češi rasisté, ale opět podle zahraničních notiček. Vůbec se nezohlednilo české prostředí. Takže dosáhli pravého opaku. 1) reklama zdarma pro skupinu Ortel za několik milionů 2) seznámení se českého národa s texty písní skupiny Ortel - pozitivní reakce, přibyli posluchači, příznivci 3) seznámení se s texty Bangy - negativní reakce, hněv Čechů na cikány, celkový dojem - příživníci, paraziti. 4) rozhořčení Čechů nad Patikem Bangou, který dělá cenzora na IDnes a páchá škody především materiální (majitel Babiš přichází o peníze, tím že ztrácí čtenáře, posluchače, diskutující) 5) český národ se semkl a díky poslechu písní skupiny Ortel nabývá na síle 6) český národ bude nyní obezřetnější a bude citlivě sledovat další pokusy o navážení se do českého národa a útočení na jeho hodnoty. Dosáhli přesně pravého opaku!!!
  • Na krucifiksu je též lebka: Ježíš byl podle evangelií ukřižován na pahorku zvaném Golgota, což v překladu znamená lebka, proto se na křížích můžeme často setkat se stylizovanou lebkou. Zobrazení ukřižovaného Ježíše. Kříže s korpusem se často označují jako krucifixy.
    Banga je pouhý nevzdělanec a hlupák.
  • Texty Bangy není ani možno číst či slyšet, jen sprostota a nic jiného, přesně to, v čem cikáni žijou. Pane Ortel velké dík za vaše texty a blahopřání k úspěchu na Slavících. Cikán by měl pracovat a přišel by na jiné myšlenky - snad. To je ale fantazie, skutečnost je naprosto jiná.
  • Už jsem tu dlouho a pro mne osobně je skupina Ortel nečím jako byl pro nás za bolševika Karel Kryl.Tak jako Kryl se stal havlistům po revoluci nepohodlným protože velmi brzy pochopil kam a kdo to vede ,tak nepohodlnou je dnes ,v době nové národní poroby kapela ,která zpívá o národní hrdosti ,historii a tradicích a má snahu zavčas PROBUDIT LIDI kteří ještě vnímají.Za to vám Tome patří dík.Sejdeme se v sobotu v Luhačovicích.Bude nás přibývat a snad i další časem pochopí že tak jako já ani vy nejste fašisté a xenofobové ale lidé kteří mají strach o svou zemi a rodinu.Hodně úspěchů.
  • Nezapomínejme, že Kryl se stal nepohodlným hned dvakrát. Jednou před převratem a podruhé po něm, když s předstihem odhadl, jaká chátra se téhle země zmocnila. Dlouho trvalo, než byl pochopen, a tak tomu bude i s Ortelem.
  • Banga se svými vulgárními texty- p.cat, mr.at, ču,ák, pí.a, svi.ě, lízat a atd- to jsou jen vytečkovaná slova z umění tohoto - nemám název pro tuto osobu, kterému se snad máme klanět ? To už jsme tak dalece klesli, že se budeme bát a klanět kdejakému dávkaři a nemakačenkovi z tohoto etnika, ale zato velmi produktivní sortě, která zvyšuje čím dál více nevzdělatelnou část obyvatelstva ? Slováky a Slovensko na ně ! Hnus v tomto státě i se všemi těmi pseudoumělci, sám Kocáb pozvání odmítl do vybydleného - chl.va , nastěhovat je do těch jejich příbytků, i když možná,že mají daleko čistší trencle než Pavlík ?.-)
    • Co nám může nabídnout tento člověk a umělec Černý za ta sprostá slova dostal dost zaplaceno chudák ubohej.....
    • Tak to jste řekl asi „velkou pravdu“. Stačí se podívat kolem sebe, jak někteří „umělci“ vystupují. Skoro mám pocit, jako by vystupovali proti občanům této země. Konec konců, mají to asi „posvěcené“ z nejvyšších pater. Když nastávající předseda OSN "nabádá politiky, aby ignorovali voliče". Tak se můžeme ptát, o jaký „řád“ se vlastně hraje? Je to náznak pro cestu ke zrušení voleb, když vlastně politici mají ignorovat své voliče? K čemu to asi může vést?
  • Běžte už někam s tím c.....m. Nikoho nezajímá. Raději 1000x Ortel, než tady toho vulgární c.....é hip hopové individuum.
    • Ortel je někde jinde než sprostý Bong !!Nějaká Gottova je mi u zadku kdyby nebyla žena Karla tak by byla nula! Já jsem důchodce koupil jsem si CD Tomáše Ortela jistě jsem udělal líp než abych si koupil cd nějakých nul které vydává dvacet a více let stejné písně spolupracovali s stb a lezli starým strukturám do zadku !!!! Tito neschopní lidé dokážou jen někoho kritizovat nebo udávat že ?
  • Gipsi.cz s Bangem píseň Černý kluk. (youtube) Jestli ti tento člověk imponuje tak není co řešit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit