Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Počkat to tam bude hrát i tom Wlaschiha? *8* *14* *1* *14*
  • Přesně tak. Já jsem poslední díl viděla a o Jonově smrti vím. Jenom říkám, že může být spousta lidí, kteří ten díl vidět nemuseli a přesně jak píše někdo nade mnou, můžou na tento článek narazit náhodou nebo omylem. Když jsem říkala, že seriálem "žiju" a že toto nemám ráda, narážela jsem pouze na to, že mě taky pěkně naštve, když se takto dozvím spoiler na něco ze seriálu dřív, než to uvidím přímo v něm. A nekritizuju tímto pouze osobnosti.cz, ale také ostatní podobné servery, které toto dělají. Myslím, že například titulek "Co bude dál s Jonem Sněhem" by rozhodně nikoho nepobouřil a ten, kdo by o jeho smrti věděl, by si ho mohl klidně rozkliknout :)
    • Víte, i já to vnímám jako spoiler, ale v poněkud jiném smyslu. V knížní předloze je to totiž dosud otevřené. Nicméně pokud se Jon objeví v šesté řadě seriálu, tak lze s poměrně vysokou pravděpodobností usuzovat, že přežil i v knize. A mám velmi temné tušení, že takto tomu bude i v řadě dalších případů. Vůbec největší obavu mám o konec - buď udělají nějaký úplně jiný, nebo se s ním halt seznámíme pár let předtím, než Martin dopíše poslední díl, což mi vůči nám čtenářům přijde pěkně nefér.

      Osobně si myslím, že se do toho seriálu vůbec neměli pouštět. Přijde mi tak nějak "normální", že se zfilmovávají knihy dokončené - nikoliv příběhy, které jsou ještě rozepsané. Bohužel je to takhle a taky s tím nic moc nenadělám. Pokud jde o titulky - asi by se na jejich podobě musela dohodnout všechna větší média, k čemuž jen těžko dojde.
  • Co třeba uvést něco jako "pozor spoiler"? Napsat neco takového hned do nadpisu je přímo neprofesionální. Někteří lidi seriálem žijí a tyhle věci nemají radi. Třeba já.
    • Pokud seriálem skutečně "žijete", tak vážně nevěřím tomu, že jste ten poslední díl ještě neviděl. Podobné články vycházely na zahraničních serverech už v polovině června, kdy Harington ještě tvrdil, že jeho postava se už nevrátí. Nebo si vzpomeňte třeba na články o té scéně "znásilnění" Sansy, s nimi taky nikdo nečekal na... třeba podzim by stačil? Uf, to by nebylo možné psat o tom seriálu vůbec (vždy se najde někdo, kdo něco neví/neviděl).
      • Já to samozřejmě už viděl ale mám spoustu známých kteří pojem internet znají pouze s časopisů takže jsou odkázaní pouze na televizi a tam teprve teď zkoukli krvavou svatbu takže pak si chceš jen tak na tiscali zkontrolovat mejl to možná dokážou a vyskočí tam na ně titulek Jon Snow dead tak to asi nasere :-) nezbývá než doufat že mají mejl na seznamu :-D
  • Heley
    Proč ne, to je každého věc, kdy to viděl ne? Jinak je dobře, že se SNAD postava Jona znovu objeví :D
  • Takovej spoiler vy jste blázni. Někteří lidi to sledují teprve s dabingem na české televizi a vy jim tady spoilerujete přímo v nadpise na homepage.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit