Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OMG, debílek. Sice přispívá na charity apod. Ale moc si hraje na machýrka jenom aby se ukázal... A to co tady zaznělo, že píše bůhví jaký sraččky na twitter, tak si myslím že to dělá proto aby byl vidět a aby ho všichni litovali ;) je to sraččka namachrovaná, protože má u sebe samý bodyguardy a nemlže mu dát nikdo do huby... dyt ste samy videli jak si myslel když mluvit do toho mikrofonu... trapaček... :/
  • Nevím ať už se vám jeho hudba libí nebo ne, není přece důvod k tomu se kněmu chvat takhle. Rozhodně je to jenom člověk který má své chyby ale tohle?! Je to zpěvák zaslouží si alspoň trochu respektu. Vemte si že má taky city, určiitě ho to taky mrzí když se k němu někteří lidé chovají takhle. Já mám jeho hudbu ráda libí se mi a rozhodně nejsem žadná mokrá 13tka. Podle mně je to hodně talentovaný silný člověk. Jsem ale ráda že se Justin o takové lidi nestará že se soutředí na nás na jeho fanoušky. Přece jenom to dělá pro nás ne pro lidi co ho neposlouchají. A ano jsem belieberka. *3*
  • Měli byste se nad sebou zamyslet..! Haters jsou jenom doma zalezlía vymejšlej ty hovna, které pak dávají na internet.. Jednou až BELIEBERS najdou nějakého hatera, tak se bude divit co o něm bude na netu druhý den. Bude jen proto, aby viděl jaké to je..! Už mě serou ty blbé články, že Justin todle a támhleto pos*al a nikdo nenapíše kde všude a kolik přispěl. Jste ubohý s tady těma článkama..!
  • Co to bylo mysím si ,že Justin Bieber neni umělec ,nýbrž pitomec všichni si myslíte ,že charitativní akce dělá dobrovolně dělá ,ale většinou taky proto ,že chce být víc populární myslím ,že to lidi pochopili . Je ho hudba o hovnu a ty choreografie jsou zkopírované myslím tim jako od Michaela Jacksona no tak lidi řekně te ,že ne. Měli ho vypískat víc a koukně te jak mu předávala cenu Miley Cyrus ta taky dělala obličeje jako ,že ho nevidí tak jako udělejte si o tom svůj obrázek .
    • Chtěla bych ti říct, že si jedna z typických ovcí, které si tohle všechno myslí. Posloucháš hudbu, která je zmanipulovaná ilumináty, aby z toho vytěžili co nejvíce peněz. Všiml sis někdy, že Justin jde úplně jiným směrem?
      Snad kdyby sis někdy přečetl, co píše na Twitter, že lituje toho, že se stal někdy slavným, asi bys možná pak pochopil, že mu o popularitu moc nejde.
      K těm obličejím.. Všiml sis někdy, jaké obličeje dělá JB , když pomáhá lidem bez domova, dětem, které umírají atd? Že jeho obličej září? Myslíš, že to hraje kvůli toho, aby byl populární?
    • Mify má pravdu a navíc Justin Bieber už je out hele sorry mify ted se tě nechci dotknout ,ale o tom ,že ho vypískali tady neni ani slovo ,ale počkat jo tady je máš pravdu . Je to socka. Takže lidi budete poslouchat socku Biebera nebo někoho ,kdo za to stojí tak co řikáte ???
    • Myslím si to je to socka
    • Přesně tohle si myslím svatá pravda
  • :DDDDDDDDDDDD To bol potlesk :D ste fakt slepí ale potom ešte vidno jak nahlas kričia a tlieskaju toto vám nevišloo
  • kur*a co to bylo?!? já se těšim jak ho vypískaj a ono hov*o! vždyť to byl potlesk vy idi*ti! tenhle článek opravdu napsal nějakej debil, nevim o co vám jde, jestli jste jen chtěli aby si to někdo přečetl a proto jste tam napsali tu srač*u a nebo jste opravdu tak b*bý!!
  • Jasne ze ho vipiskali je to magor ! A LUZR V JEDNOM
  • NEVYPÍSKALI ho to bylo tleskání ;)) *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit