Přejít na výpis diskuzí

Chester Bennington

OSOBNOST 31.12.2006 
559 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemůžu si pomoct,ale komentare tohohle typu mě vždycky tak rozčíli.Chapu,ze kdyz je nekdo tak (zahorkly/zakomplexovany/zavistivy)jako pan pi*us Jarda,má taky potrebu to někomu sdělit,ale fakt takovéhle lidi úplně nesnáším.Pro mě to byl jeden z nejtalentovanejsich zpěváků a když jsem se to dozvěděla,byl to pro mě takovy sok,v podstate jsem na to prisla,kdyz jsem si hledala turné LP na příští rok,protože na Aeorodrome jsem bohuzel nebyla a ani ve snu by mě nenapadlo,ze to byl posl.koncert Linkinu tak jak jsem je dosud znali..Posloucham je uz 15 let a do jejich hudby jsem se ihned naprosto zamilovala a ma vášeň nikdy  neodpadla.Tahle zpráva me  hodne vzala.Nedokazu si představit,jak těžké to je bojovat s depresemi a vsadím se,ze ani "Jarda" to nevi a jeho komentář do téhle diskuze nepatří,pokud ještě moralka nevymrela..
  • Cože? Chester měl šest dětí a tři manželky za svůj život, dvě ženy ho opustily a ta třetí chtěla taky, vůbec nic nevíš!!!!!
  • Nechte si ty vaše hloupý řeči. Nic o sebevraždách nevíte vy šťouralové.
    Člověk před tím činem je už defakto mrtev, on už nic nevnímá.Nic!! Nevnímá, že ubližuje dětem, rodině, okolí. Takový jedinec už naprosto ztratil pud sebezáchovy.

    Byl to talent od Boha s nádherným hlasem.
    Měl obrovské charisma.
    Splnil si všechny své dětské sny.
    Měl krásnou rodinu. skvělé parťáky. Byl bohatý, měl všechno. Ale démoni se vraceli.
    Měla jsem ho moc ráda.
    Nikdy na něj nezapomenu.
    • Moje řeč,kdo ho soudí je hlupák.
  • Chezy Stále nemůžu uvěřit že už tu nejsi moc mi chybíš dal bych cokoliv a by to bylo jinak odpočívej v pokoji .
    • Byl to úžasný zpěvák, žádný nafoukanec,
      rád se smál, miloval recese.
      Byl zábavný a příjemný k lidem.
      Sbohem Chazy.. odpočívej v pokoji..
  • Byla jsem z toho v šoku. Když mi to došlo,vzpomněla jsem si, že jsem chtěla aspoň jednou na jejich koncert a úplně mě to dostalo.Více mi však je líto,že Češi jsou fakt studení,nesoucitní lidé,jelikož tolik hnusných komentářů co na seznamu pod článkem bylo sem snad neviděla.
    Jak může někdo napsat, že to byl typický hudebník závislý na drogách a chlastu a že si za to může sám?? Jak někdo,kdo o něm neví vůbec nic může něco takového napsat??A taky je mi na nic z lidí,co nevědí co jsou deprese,je vidět že oni mít žádné deprese nikdy nebudou,protože mají tak malé mozečky,které tuto potvoru nezajímají.
  • Na rovinu posledních 5 let už se trápil..měl v očích smutek..víc a víc..proto to asi nemohlo dopadnout jinak..i když byl slavný.. podobná úmrtí se stávají i neznámým lidem..je to k depresích a drogách.. lécích které člověku vymyji mozek..
  • co dodat *9* *9* *9* *9* vzdy budes tady v nasich srdcich... nikdy nezapomenu...Jsi moje mladi a NAVZDY moje srdcovka... *9* *9* *9* *9*
  • I love you, forever
    1976-forever
  • Já tomu pořád nevěřím, co se včera stalo. Když jsem to četla v novinkách na fb, byl to velký šok. Prvně jsem se začala smát, protože jsem si v hlavě říkala, kdo tu roznesl takový nepravdivý kec. Četla jsem dál, pak se koukla na internet a až poté jsem tomu krutému faktu začala trochu věřit. Stejně si pořád říkám, že to nemůže být pravda, měl přece teď někdy konzertovat. Poslední jejich písnička byla krásná a já se těšila na další. Vlastně pořád se těším, protože doufám v to, že někde je a brzo se vrátí na pódium. Já ho oběšeného neviděla, tak mi nechte alespoň tu naději, že někde je. A jestli žije, tak se moc těším, až ho na nejakém konzertě uvidím a jestli ne, tak se snad sejdeme v posmrtném životě, v který věřím a nebo v nebi, ve které se snažím věřit.A nechte si ty vaše hejty! Pravda Pravdoucí by měla podle mého zemřít a to tragickou smrtí, když má tu takové kecy. Díky :))
    • No..o sebevraždě bohužel přemýšlel pomalu celý život..a posledních 5 let padal do depresí..to moc k smíchu není..podobně příběhy se dějí i u nás..před třemi lety sebevražda Bartošové..před dvěmi smrt Davida weingartnera a loni smrt hudebníka Přemka Černíka..nedávno také dvě sebevraždy fotbalistů krátce po sobě..
  • Chezy budeš mi moc chybět měl jsem tě moc rád nikdy na tebe nezapomenu
    budeš navždy v mém srdci sbohem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit