Přejít na výpis diskuzí

Barack Obama

OSOBNOST 24.10.2010 
203 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle mě byl Barack Obama (celým jménem Barack Hussein Obama II.) jeden z nejhorších prezidentů Spojených států amerických. A zde jsou mé důvody:

    1. důvod
    Obama dostal Nobelovu cenu za nic, přesněji dostal Nobelovu cenu za mír, a proč za nic? Protože za 8 let v bílem domě byl nejdéle ve válečném období, předběhl dokonce i prezidenty, kteří byli za obou světových válek a za občanské války.
    2. důvod
    Tento důvod souvisí s tím prvním. Obama pokračoval v administrativě George Bushe ml. ikdyž právě tuto administrativu ve své volební kampani odsuzoval. V čem spočívá tato administrativa? Dá se říct ve vývozu demokracie do zemí blízkého východu. Za Obamy propuklo tzv. Arabské Jaro, které místo přenešení demokracie vyvolalo naprostý chaos v mnoha regionech a vedlo ke vzniku Islámského státu.Desítky tisíc mrtvých amerických vojáků a civilistů padlých během vojenských operací mohou poděkovat Obamovi.
    3. důvod (Sliby Chyby)
    Obama ve své první volební kampani sliboval že stáhne všechny americké vojáky z Blízkého Východu a ukončí všechny války, které začal Goerge Bush ml. ale co se nestalo, nakonec tam poslal další tisíce vojáků.
    4.důvod
    Celkově celá Obamova administrativa je sporná, protože tam jsou skoro samý předáci z Wall Street a velkých firem. 5. důvod Obamacare, Obama tímto sliboval dostupné zdravotnictví pro všechny američany, a co se nestalo, z téhle reformy se stala doslova katastrofa. Nejenom že je kritizována jak Republikánskými, tak i četnými demokraty kteří se shodují na tom že Obamacare nebyla žádná správná reforma, ale socialistický podvod, který stál americkou pokladnici stovky miliard dolarů, ty často byli vynaloženy na nesmyslné formy propagace. Nakonec Obamacare nepřinesla žadné dostupné a fungující zdravotnictví pro američany. 6. důvod rekordní zadlužení usa. Když Obama počátkem roku 2009 ujímal úřadu, přebíral zemi po Georgi Bushovi ml. s dluhem ve výši 10,6 bilionů dolarů. Poosmi letech Obamovi vlády se dluh skoro zdvojnásobil a to skoro na 17 bilionů dolarů. Já vím že to nezní špatně ale skoro 10 bilionů státního dluhu, který usa vytvořily během Obamovi vlády, je více než vytvořilo přechozích 43 prezidentů témeř za 220 let dohromady. Jak mnozí vědí Obama je člen Bildebergu, a také je to pouhá loutka. Prezidenti jako George Washington, John Adams, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln, Theodore Roosevelt Franklin Delano Roosevelt, John F. Kennedy a Ronald Reagan bojovali za to, aby Spojené státy zůstaly svobodné a nádhernou zemí, to co budovali přes 200 let dokázal Obama zničit za pouhých 8 let to je výkon. Doufám že Trump dá všechno do pořádku a udělá ameriku zase skvělou.
    • Donald Trump udělal chybu že vystupoval proti Obamacare.
      Podívejte na You Tube jak soukromá společnost Space X vystřeluje jednu raketu za druhou a tam se točí miliardy a miliardy,tak když to jde utrácet takto a ve velkém,proč by se nemělo pomáhat i lidem v nouzi?
      Ve srovnání s vloženýma financema do tohoto raketového programu by to byl pakatel a šlo by to,Amerika je bohatá a svobodná země a zase až tak by ji to ekonomicky nebolelo a zvládla by to,pan Obama jako výborný a lidský politik co myslel na lidi to věděl a chtěl pomoci.
      To by politik *5*
      Co se týče Donalda Trumpa,tak u mě si získal respekt tím že chce přesunout ambasadu USA do Jerusalemu.
      A protestující arabský svět at si k tomu říká co chce,stejně Ameriku a Israel nenávidí.
      • takhle budou mít alespoň o důvod více *1* *11*
  • pan prezident Obama byl jeden z největších a nejlepších prezidentů USA.
    Jeho politika byla pro Ameriku,nedovolil,aby sociálně slabší veřejnost strádala jak po ekonomické,tak sociální stránce-to byla jeho vnitřní politika.
    Vnější politika pana Obamy myslela hlavně na budoucnost celého světa.
    Varoval před globálním oteplováním.
    Byl proti těžbě uhlí a ropy.
    Zasazoval se o ekologii.
    Vystupoval proti jaderným zbraním.
    Jeho Amerika pomáhala lidem v třetím rozvojovém světě.
    • pan prezident Obama šel ve stopách velikánů Ameriky jako byl Abraham L.
      Vystupoval proti xenofobii,rasizmu,fašizmu a antisemitizmu,KKK a projevům nenávisti odkudkoli.
      Byl to prezident sjednotitel,neb toto vše odsuzoval a tím nerozděloval společnost na MY a Oni.
      Pan prezident Obama byl politik Demokratické strany!
      A paní Clinton by byla také taková-patrion,člověk s lidským chováním,nelhala by,byla by čestná a přímá,odsuzovala by lidskou nenávist .
      *4*
  • Zajímavé je jak dnes naši politici odsuzují Obamu ,před jeho odchodem z funkce prezidenta za bordel co způsobil v Lybii,Sýrii,a vůbec ve světě.Před tím nikdo nekritizoval ,jen schvalovali jeho postup.
  • Smradlavej usatej moslim vrah zlocinec na urovni Hitlera,Stalina,okamzite postavit pred mezinarodni soud kde budou rozhodovat lidi ne skorumpovani soudci a jeste nobelova cena miru!! Fuj hnus tahle cena nema hodnoty ani kureciho lejna!
  • Happy B-day
  • Zk*rvená Amerika v*mrdala celý svět. Nechápu kdo tohoto id*ota a celou Ameriku může podporovat... *10* *16*
  • Je to jen poskok,jako celá americké vláda rodiny Rothildových, kteří jen využívají hloupé americké vojáky k tomu, aby po celém světě rozpotali nepokoje, jen proto aby ovládali ropná pole po většině světa. Zbytečné války kvůly jejich hladu po ropě v Iráku, Libii, Íránu, Jemenu atd., a ted ještě chtějí, aby padl Asad v Sírii, aby získli to co Asad ve své zemi pro svůj lid vybudoval, a opět je zase na programu ropa. Islámský stát vznikl již v roce 2003 po zbytečném pádu vpádu vojsk USA v Iráku a v roku 2011 po vypuklé občanské válce v Sírii, kam Amerika posílala svou nastrčenou a podplacenou opozici proti Asadovi, kteé je navíc zradila ovládl sever Sírie. A když toho Putin má už dost jak IS zabijí nevinné lidi a začne letecky útočit na pozice IS, tak americká propaganda tvrdí, že bobarduje civilisty nemocnice a proti vládní opozici. Ale, když bombardovalo americké letectvo nemocnice v Bělehradu tj. hl. m. Srbska a Černý hory, tak to samozdřejmě bylo vše v naprostém pořádku, a to , že ničí pozice proti Asadovské opozice, tak to je v naprostém pořádku, protož zde jen rozpotali občanskou válku a jak jsem psal pár řádků nahoru jsou to agenti a bojovníci IS. Nedavno vyšlo nejevo,že vojska USA chtějí jít do Sírie, proč to jsem psal opět nahoře a nechci se opakovat.
    • Omlouvám se za některé překlepi, zjistil jsem to až po odeslání.
  • že jsou negři na pokusy a ono to sedí v čele nejumělejší lidské existence jménem America!Za chvíli tu bude tolik banánů,kolik nikdy neviděli všichni komunisti dohromady za celé dekády!
  • Posílat své lidi na smrt do neznámého území a zároveň vyzbrojit nepřítele,může opravdu jen debilní Amerika!Jak toto může někdo hájit?!A už vůbec nechápu,v dnešní době,proč se někdo hrne do armády z jiných důvodů,než finančních?!Když už dávno je známo,že voják pro daný stát neznamená víc,než jen hovvno na botě?!Většině to dojde,až když jsou na místě!Kdysi možná o čest šlo,ale dnes je to všechno absurdní fraška!Každopádně negr v čele,je nebezpečí samo o sobě!
  • Černá opice spadla ze stromu a postavila se na zadní nohy a vznikl clověk s vadou pigmentu...Dokud měli okovy a Amíci si je vozili domů jako cvičená zvířátka na řetězech,tak byl klid!!!
    • Americká vláda je jedna z nejzk*rvenějších vlád na světě a Obama je jeden z těch č*ráků co to tam řídí ! A bez tak je to Muslim, co si cvičí své kámoše z IS a chce zk*rvit Evropu ! *16* *16* *10* *10*
    • Smrdíš
    • tak to je řídký
    • Pak se rozeseli po celém světě!!!A teď stojí na Václaváku a opět se chovají jako nevycvyčené opice!!!To je realita,ale v žádném případě rasismus!!!
      • To máš pravdu.Dokud opylovali bílým můžům plantáže,tak byl klid...
      • Oprava:nevycvičené

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit