Přejít na výpis diskuzí

Bára Štěpánová

OSOBNOST 31.12.2006 
37 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Narodila jses ako Taylor swift;-)
  • Paní Štěpánová,
    vážil jsme si Vás jako herečky, i když tu "nastavovanou kaši" se jménem Ordinace.... už dlouhou dobu nesleduji, jen vím, že tam působíte.
    Nicméně svými výkřiky na demonstraci v Praze jste se dost ztrapnila a snížila jste se na úroveň té lůzy, jak nazývá pražská kavárna demonstranty a zastánce jiného směru, než prezentuje EU..
    Kde v sobě berete ten neomylný pocit žalobce a rovnou soudce nad hnutím ANO a p, Babišem ? Vy máte také informace z vysoké politiky abyste mohla takto postupovat ? Kde je pak prezumpce neviny, Vy demokratko ?
    Ani p. Kalousek, či Sobotka nemají v ruce vůbec NIC k tomu, aby podali trestní oznámení na p,. Babiše. Kdyby to měli, tak už ho dávno podali, protože se nejen oni bojí voleb, jako čert kříže. Už nejde jen o Babiše, jak jsem regostroval, ale o to, aby NIKDO z hnutí ANO nebyl na postu ministra financí... Je jasné, že po volbách by asi dost prominentů a bývalých zkorumpovaných politiků šlo "do tepláků". Doufám, že tak skončí a pak si počkámm, jestli se půjdete zase ztrapňovat do ulic.. Můžete jim pak nosit buchty .... a víte kam..
    Přestaňte se zviditelňovat jako trapná rádoby mluvčí "demokracie" a zkuste se věnovat tomu, co jste kdysi uměla..
  • Dobrý den
    Báro,přeji Vám k Vašim narozeninám stálý úsměv ,zdraví,štěstí a pohodu mezi svými přáteli.
    Zdenek a Maru *3* *2*
  • Tak už tady opravdu asi máme předvolební kampaň. To si ale pánové z ODS moc vhodně nevybrali svoje propagátory. Díky produkci paní Štěpánové, za mne tedy rozhodně- palec dolů, a to jsem je celá léta volil.
  • Koukám jak tady všichni urážejí p. Štěpánovou. Nechci komentovat to, jaká je herečka, ale to co řekla na Václavském náměstí znělo upřímně. Ti kteří chválí Miloše Zemana si dejte prosím mokrý hadr na hlavu, ať se konečně probudíte!!! Náš takzvaný p. prezident rozeštvává národ, táhne nás k Rusku kde se politika země řídí tím co chce agent KGB Putin a Zeman opakuje lži které slyší z Moskvy a překrucování pravdu. Rusové jsou v tom "odborníci. P. prezident stále lže, chová se k nám obyčejným lidem arogantně, nafoukaně, dělám nám ostudu kde může. P. Štěpánová se snaží, aby se i těm největším zabedněncům otevřely už konečně oči. Máme to na hradě opravdu povedenou dvojku Zeman a Ovčáček. Stydím se za ně!!!
  • Vážená paní Štěpánová,
    teď jsem slyšela Vaše slova na Václavském náměstí - 17.11.2016 a nestačím se divit.
    Ty protimluvy a jak si můžete myslet, že mluvíte za většinu. Jsme v demokratickém státě a pokud je někdo zvolený většinou /pan Zeman, pan Babiš/ tak je asi ta většina chce a tak tu většinu neosočujte. Víte měla by jste se už konečně smířit s tím, že většina chtěla za prezidenta pana Zemana a ne pana knížete.
  • Babetu hraješ božsky!!!! *3* *4* *14*
    • A u toho by taky měla zůstat a nehrabat se do politiky!
  • Kristka_Littlemonster
    Všechno nejlepší *3*
  • V ordinaci je s ní sranda o příjmení Trefná na ní úplně sedí
    • Havlova poradkyně *1*
  • všechno nej nej k narozeninán dodatečně a do nového roku hoooooodně zdravíčka a pohody barbora střelec *1* *2* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit