Přejít na výpis diskuzí

Axl Rose

OSOBNOST 31.12.2006 
122 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viděla jsem skutečné fotografie jeho rodičů na ročenkách na střední škole v Lafayette. Zveřejnil je někdo v jedné sekci na největším fóru o kapele. Axl je podobou celá máma. Překvapením je jeho údajný otec, který vypadal jako třídní šprt a nosil brýle - mazánek, krhounek. Osobně si myslím, že se jedná skutečně o jeho otce, protože znám fotky Amy, sestry z jejího FB. Údajně je i ona dcerou Williama Rose a vím, že asi v době reunionu GNR na svůj FB napsala nenávistný status o svém žijícím "nevlastním otci" (později ho smazala). Původně je brunetka, mladík na fotce je taky brunet a její "rošťácký" úsměv a nos jsou identické.
  • Luky1987
    Good GNR *3* *4* *5*
  • Rozhodne jeden z najlepších rockových frontmanov a spevákov vôbec, holt osud mu asi neprial, ale teším sa, že sa dali GnR zase dokopy a želám veľa úspechov. :)
  • Často v diskuzích narážím, kdy fanouškové neustále řeší Axlův vzhled a věří bulváru, že podstoupil botox nebo plastickou operaci. V minulosti tahle tvrzení popřel jeden z jeho nejlepších přátel Sebastian Bach, že Axl nikdy nic takového nepodstoupil a já si to myslím taky.
    Když byl mladý a já ho sledovala v různých rozhovorech, viděla jeho čistou bílou až nadpozemskou pleť s nulovou mimikou, vždy jsem si říkala, že Axl patří k těm šťastným, co nikdy nebude mít vrásky, ale to jsem netušila, že se tenhle fakt obrátí v jeho neprospěch. Moje tchýně v sedmdesáti nemá jedinou vrásku, což je genetická vybavenost. Nevěřte proboha všem bulvárním blábolům, které se o Axlovi píšou!!! Doufám, že Axl udělá jednou pořádný rozhovor a spoustu nesmyslů, lží a polopravd uvede na pravou míru. Axl měl vždycky skvělé rozhovory, ve kterých je neuvěřitelně upřímný.

    Co se týká soukromého života, myslím si, že jeho TOP ženou je už léta Sasha Volková, ačkoli spousta lidí je z jejího on/off vztahu s Axlem zmatená a nedůvěřivá. Mylně ho spojují s Lanou del Rey. Někdo tvrdil nedávno v diskuzi na Mygnrforum, že mluvil s Betou (osobní asistentka a náhradní matka) a ptal se jí, jestli měl Axl přítelkyni. Ona mu odpověděla: "Dobře...on má Sashu" :)
  • Luky1987
    GNR ujde, dá se to poslouchat
  • to je teda fakt originalni biografie...okopirovat to z wikipedie umi kazdej :D
  • Fuck Nirvana, GUNS N' ROSES forever, bitches!
    • Both <3
      GUNS N' ROSES and NIRVANA never die! *14*
  • FUCKOFF NEW GNR! Nirvana 4ever.
  • Chci se zeptat, GNR hrají glam metal?
    • GN'R v žádném případě nehrají glam metal, mají svůj osobitý styl, který je pro zarytého fanouška rozpoznatelný od prvních tónů skladby, třeba já GN'R poznám na první dobrou (a třeba to ani není kvůli tomu, že mám od nich naposlouchané snad všechno *1* ). Každopádně jako zástupce glam metalu bych uvedla například Twisted Sister, rozhodně i Quiet Riot by k tomuto stylu seděli. Abych se dostala k žánru GN'R - respektive k upřesnění, jejich styl by se dal nazvat hard rockem s jakým si náznakem heavy metalu *3*
  • fuck off /new/ GNR, Nirvana 4ever

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit