Přejít na výpis diskuzí

Arnošt Lustig

OSOBNOST 31.12.2006 
12 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen malá korekce informací. Zemřel 26. a ne 11. :)
  • Děkuju

    Jak jen to popsat. Tohoto člověka jsem ,bohužel, osobně nepoznal, ale jakmile zemřel, měla jsem z toho pocit, že svět o něco přišel. Jeho pohled na život byl naprosto ojedinělý, byl jeden z těch, co se nechtěli začlenit, ale poznávat.Můj oblíbený interpret v jedné písničce zpívá: "Najednou jsem viděl, jak málo je věcí, na kterých vážne záleží, a že jsem možná jenom nepatrný zrnko písku ale nikdy cizinec na pobřeží."
  • Držím minutu ticha

    Je mi líto , že zemřel! Byl u nás na gymnáziu na přednášce.. *9*
  • smutek

    Prave jsem si precetla tu smutnou zpravu."Zivot neni to co chceme, ale to co mame"-na tento citat si vzpomenu vzdy, kdyz je mi zle a to je prave ted.
  • Byla jsem poctěna

    Právě mě zasáhla zpráva o skonu úžasného člověka a skvělého spisovatele. Cítím se poctěna, že jsem žila v jeho době a měla příležitost ho poznat z jeho děl, diskusí a nakonec i v roli herce. Díky za to, že jste byl, Arnoště Lustigu. *4*
  • Přání

    Dobrý den pane Lustigu ,
    kdysi napsali " Jsem žid a zdráv " . Kéž by se Vám to znovu splnilo . Nejsem Váš příbuzný ,jen jmenovec . Ale jsem z rodiny Ríši Glazara , Hanky Greenfieldové a Evy Erbenové , které jistě pamatujete . Tak ať se naplní slova Koheleta ještě za hodně dlouho .

    Lustigovi sezením na Pardubicích *14*
  • Skoda

    Skoda, že zde není mail adresa na pana Lustiga.Nejspíš proto, že by musel jen číst obsah , a již by nám nic jiného nenapsal :-) , a protože by také musel číst ty zhovadilosti co dokáží někteří v Cechách vyplodit :-((.Nemohu tak panu Lustigovi říct svůj názor na jeho článek v dnešním denním tisku a hlavně si některé věci nechat vysvětlit. JK
  • Muzikant

    Dobrý den.Od 19 roků mého života jsem muzicíroval a hrál jsem do dnešní doby .Je mě 77 roků.Mám mnoho případů jak z ženama tak různé srandovní příhody.Bylo by škoda umřít a nenechat to dalším generacím.Nemůžete mě poradit jak stím naložit .Jsem mimořádně nadán provádět srandu a navíc prožitky se ženama. Děkují za radu .
  • pozvání na kávu

    Vážený pane Lustigu. Občas mívám bláznivé nápady a tento je jedním z nich. Někdy si sním zajít s Vámi na kávu. Četla jsem Vaše knihy a ráda Vas vždy vidím při nějakém rozhovoru,třeba v televizi. Naposledy jsem Vás poslouchala jak hovoříte o panu Vinkláři a jak posílal ženy domů,aby jim ráno nemusel vařit kávu. No a velmi mě potěšil Váš názor, že to je to nejlepší si se zěnou pak povídat. Ráda si povídám ačkoliv netuším, co bych řekla Vám. Děkuji že jste, šíříte optimismus,ačkoliv nevím, zda jste životní optimista.....Že bych nečetla pozorně Vaše knihy?Doufám, že jsem se do textu nějak nezamotala a kdybyste třeba neměl s kym na tu kávu zajít....tak by to byl pro mě určitě životní zážitek, jen nevím co Vám mohu nabídnout já? Mějte se moc a moc dobře Ivana K
  • Držte se a díky

    Vážený pane Lustigu, přeji Vám hodně sil v boji s Vaší nemocí a děkuji za Vaše společné chvíle s ostatními pacienty v jedné pražské nemocnici.Držte se a nezlobte sestřičky!
    S pozdravem manželka jednoho z Vašich spolupacientů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit