Přejít na výpis diskuzí

André Rieu

OSOBNOST 20.9.2011 
46 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už v piatok 27. mája 2016 v Bratislave nastane ten čas, kedy sa uskutoční najúžasnejší koncert Andréa Rieu. Kto sa na koncert nedostane,môžem doporučiť návštevu 23. 7. 2016 Kin CINEMAX, kde bude satelitný prenos jeho famózneho koncertu. Lístky sú už v predaji (12 €)
    André Rieu: 2016 Maastricht concert
    vždy v nasledujúcich mestách o 19:50 hod. Banská Bystrica, Bratislava, Dunajska Streda, Košice, Nitra,Poprad,
    Prešov, Skalica, Trenčín, Trnava MAX, Žilina
  • Plně souhlasím s ostatními uvedenými názory - šlo o nevšední umělecký zážitek. Velmi často sleduji koncerty orchestru Josefa Strause na netu a jeho vystoupení umocnilo jeho kvality.
    Na adresu pořadatelů a vědomí pana André Rieho podotýkám, že Česká republika je svrchovaným státem, žádnou součástí Ruska, jejím symbolem je Pražský hrad, nikoliv kremelská zedi a věže ruských chrámů. Rovněž hnohočetnost a různorodost českých písní daleko převyšuje co do množství a kvality jiné státy a národy, takže přednes jen dvou českých písní a vyšší počet písní ruských měl být impulsem pro obecenstvo, aby tuto skutečnost dalo najevo v sále.
    • Když už,tak Orchestr Johana Strause a ne jeho bráchy. Jinak ale vcelku máte pravdu.
  • Škoda, že naše zprávy nepíší o takovém umělci a jeho krásné hudbě. Nikde jsem neviděla žádnou upoutávku, asi neměli místo, protože se museli zabývat Rychtářem a Bartošovou. Je to smutné.
  • Už zítra nastane ten čas, kdy se v Praze uskuteční ten nejúžasnější koncert posledních let. Kdo neslyšel Andrého a jeho orchestr jako by nebyl.. stačil, jeden poslech a jeho hudba se mi vryla silně pod kůži. Bude to neopakovatelný a celoživotní zážitek, velice se těším.
  • 7.května navštívím koncert André Rieu, v Praze ,už se nemohu dočkat. Moc se těším.Zbožnuji jeho i jeho melodie, to se nevidí. Posluchačka

    Dana z Prahy
  • mám internet asi 3 roky a tam jsem na you tube objevil andrého koncerty mohu říci že krásnější podání jsem ještě nezažil rádi jsme se dívali na novoroční koncerty z vídně ale od doby co jsem poznal pana andrého koukám jen na jeho podání ty jeho žertovné kousky příklad býk a paní v červených šatech a jiné a jiné hudba v jeho podání vnáší mír a pohodu do srdcí řekl bych že všech lidí na světě jsem stoprocentně přesvědčen že ten kdo odchází z jeho koncertu nemá chuť do něčeho kopnout nebo něco rozbít a proto by takové krásné muziky mělo být více
  • Jsem velice nadšená z Vašeho krásného orchestru, nadaných hudebníků (žen i mužů). Velice se mi líbí Vaše skladby,humor,oblečení atd. Je to vše balzám pro srdce i duši.Děkuji Vám pane André a přeji hodně zdraví a vitality .Moc Vás obdivuji co jste dokázal. Jste dobrý člověk.Je mi 69 let a při Vaší hudbě se cítím o 10 let mladší. Díky.
  • Je to překrásný orchestr,včetně hudebně nadaných lidí,krásné oblečení a smysl pro legraci .Pan André je velice vtipný a usměvavý člověk. Jsem velice ráda,že jeho koncerty mohu sledovat . Píši z manželova počítače.Je mi 69 let . Líba.
    *16*
  • André Rieu je hudba sama, někdy se hrnou slzy do očí z dojetí a z nádherných zážitků,někdy by chtěl člověk tancovat s návštěvníky koncertu.
    Do Prahy se nedostanu, ale i videa mají velikou sílu. Díky bohu. Mistru A.Rieu přeji pevné zdraví.
  • Vaše videa jsou pro mě něco užasného,je to opravdu droga.Poslouchám je každý večer.V květnu jedu na koncert a moc se těším.Je mě 72 let a hrála jsem na klavír.Andre Rieu miluje mládež i senioři.To něco znamená.Děkujem Olga

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit