Přejít na výpis diskuzí

Alena Gajdůšková

OSOBNOST 21.1.2008 
11 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tu paní bych nikdy nevolila, neumí mluvit je k ničemu.
  • Tato paní ,když mluví v televizi tak to je o ničem.Nic nového se nedovíme,mele slámu jak Němcová z ODS.Při svém mimořádném platu chodí otřesně oblečená.Oblečení jak z výprodeje.A když má říci svůj názor tak se vykrucuje a neřekné nic....Zase jeden nepotřebný člověk ,který zabíra místo,a nechá se královsky platit. *9* *9* *9*
  • ann, to není žádný životopis. Taktně zapomněla napsat, kterými stranami, nebo kandidaturami prošla. Já si pamatuji, že take usilovala v nějaké moravské straně o samostatnost Moravy a vždycky, kam vítr, tam plášť. Naprosto nevhodný člověk do politiky, nikdy nemá vlastní názor, jen opakuje fráze podle svých vůdců. To by byl druhý Špidla v EU parlamentu. Také mi vadí, že nemá nastudovaný nějaký problem, ale vždycky musí diskutovat. Také mi vadí postoj ČSSD a tím pádem I její, k církevním restitucím. Každý poctivý senátor, nebo poslanec musí vědět, že zákon platí I když mám třeba jiný názor, protože žádný zákon nevyhovuje všem, ale byl přijat parlamentní většinou, tak platí. Kdyby žil Pavel Dostál a stačil dotáhnout tento zákon do konce, tak by byl ještě vstřícnější k církvím.Každý rozumný člověk si může zjistit, naco církve potřebují zpět alespoň část majetku, který komunisti ukradli. Nebýt toho, není co řešit.Kdo pořád rozdmýchává tuto nenávist? A proč I veřejnoprávní media se k přidávájí. Místo aby dali stejný prostor I církvím, jen vysílají protestní hlasy lidí, kteří o věci nemají žádné informace. Proč media nezdůrazní, že stejnou částku, co stát má dávat církvím, dává ročně I na provoz Nár. divadla.Rozhodně si myslím, že církev s těmito penězi nakládá mnohem rozumněji.Kdyby alespoň k tomuto problému se vyjádřila paní Gajdůšková, že měla málo informací, ale po jednání usoudila, že ten zákon je v pořádku, ale tak čestná není, protože by se bála o svůj post a postavení v ČSSD. Jestli ČSSD nemá lepší kandidáty, tak je na tom opravdu dost špatně.
  • V KSČ nezůstala, protože to nestihla. Byla jen kandidátkou. Od té doby prolezla mnohé strany. Vlezla vždy tam, kde cítila osobní prospěch.
  • TA PANÍ KDYŽ MLUVÍ TAK MLUVÍ NAPROSTO O NIČEM dříve se tomu říkalo mlácení prázné slámy, co mohla na základce ty děti naučit jedine snad ODY na socialismus
    • To je fakt.Plácá hlouposti a nic neřekne. Ty její bláboly o jednání komise o církevních restitucích, to je jen odvádění pozornosti od toho, že nic nezmohou. Paradox je, že to svoji laxností způsobili.
  • Proč jsi nezůstala v KSČ?
  • My Ti fandíme Ing.Zdeněk Zdráhal a jeho maminka z Jižní moravy.
  • osobní

    Dobrý den,paní Gajdůšková,omlouvám se,ale ráda bych věděla,jestli nemáte za manžela Františka,nar.v r.1945 nebo 44.Pokud ano,byl by to můj spolužák ze základní školy ve Zlíně-Letná.
    Budu moc ráda,když mi odpovíte.
    Děkuji.
  • lisabonska smlouva

    Dobrý den paní Gajdůšková,
    dejte si prosím mokrý hadr na hlavu. Senátoři sice rozhodli, ale voliči by rozhodli úplně opačně. Co víte o lisabonské smluvě Vy? Pochybuji, že jste jí četla, a zájmy Čechů, dle toho jak se chováte,jsou Vám lhostejné. A o pana prezidenta se neotírejte, nesaháte mu ani po paty.
    • Re: Dnes, Fakta B.Tachecí

      Lekla jsem se, zmalovaná, "jak od kolotoče," a znalosti o vytunelované konsolidační bance žádné!?
      Na "její program nelze napsát názor," není divu proč???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit