Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže jak to tedy vůbec bylo s tím meteoritem v r 1906 ? Spadlo tam něco , nebo naopak bouchlo ze země ven ? 

    Ovšem bez pochybnosti , chyba je že ten metan nechávají lidé bez užitku bouchat , místo aby se ho nějak pokusili zužitkovat . Byla by to mnohem lepší varianta , než úplně nesmyslná a relativně drahá výroba elektřiny. Nakonec , předchůdcem nynějšího spalovacího motoru byl motor na plyn , případně Stirlingův motor. A oba fungovaly . Tak proč nechávat plyn coby energii nesmyslné s bez užitku bouchat ??

    Je to opravdu v zemi Kde zítra znamená včera ? Takové plýtvání ?! To přece psal už Julda Fulda.. 

    • mun.go

      V roce 1906 nevím.

      Ale v roce 1908 spadl v Tungusce meteorit (s největší pravděpodobností hrouda ledu).

      • Sest nebo osm, tam je vsechno stejne jinak. Rijnova revoluce byla v listopadu , vlaky maji jiny rozchod koleji , metr neni metr . Lenin se nejmenoval vubec lenin , Stalin to same ... Kdovi v jakem roce tam co kde bouchlo . 

      • O tom je spousta teorií......meteorit, kometa,  antihmota, důsledek Teslových experimentů, havárie mimozemské lodi.....všechno má své pro a proti a mají problém se natom shodnout, příčina je v tom že průzkum té oblasti začal kvůli komplikacím ve světě i v Rusku dost pozdě v podstatě až Kulikovovou expedicí a spoustu stop zahladil čas. Ale i dnes existují cesty jak se dopídit pravdy.......jen to má pár "menších" komplikací....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit