Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Má to logiku - třeba i v tom, že chromosomální výbava ženy je z hlediska tzv. sex chromosomu - lidský genom má 23 párů chromozomů, z toho jeden pár tvoří pohlavní chromozomy. U mužů jsou to chromozomy XY, ženy mají pár XX.

    A když pod mikroskopem porovnáte tyto chromozomy u člověka, tak onen Y je velmi malý - má proti X zhruba velikost jedné desetiny tohoto = 90 % jeho hmoty někde zmizelo. Čili - pokuď se v X chromosomu muže vyskytne nějaká patologická sekvence, umožňující vznik nějaké nemoci, nebo sníženou oddolnost proti zevním vlivům, nemusí být chráněna "zdravou" sekvencí v Y chromosomu, zatímco u žen pravděpodobnost, že druhý X chromosom nepokryje patologickou sekvenci toho druhého X chromosomu v daném páru, je podstatně nižší!

    A pokuď bude tento jev potvrzen i ve vztahu k virusu 2019-CoViD, pak...

    • Jestlipak to není tím, že v Číně je více mužů vůbec. 

      Což se všeobecně ví a dává se to do souvislosti s politikou jednoho dítěte.

    • Zajímavá je i statistika úmrtnosti podle věku, jak ji publikoval představitel Zdravotního ústavu v Římě, pan doktor Silvio BRUSAFERRO.  Komentoval nové epidemiologické údaje Italie a řekl doslova: "Analýzy, které provádíme, ukazují, že zesnulí pacienti jsou převážně vyššího věku - v průměru 81 let 

      - 80% z nich má více než 2 (dvě) diagnózy současně, 

      - 60% má více než 3 (tři) diagnózy současně, 

      - pouze u 2% zemřelých s potvrzenou diagnosou přítomnosti virusu 2019 CoVi-D  jsme žádnou další diagnosu, vedoucí ke smrti, nezaznamenali. Zajímavé je i srovnání zastoupení zemřelých ve vztahu k jejich věku: 

      - 16% zemřelých v naší zemi je ve věku mezi 60-69 lety, 

      - 30% je ve věku mezi 70-79 roky, 

      - 42% je ve věku mezi 80-89 roky 

      - 06% je ve věku nad 90 let."

      • Toto potvrzuje i odpověď pana redaktora Jegla některým "diskutérům" . . .

        A Italie představuje (severní italie zvlášť) - vzhledem k počtu obyvatel 

        a jejich genetické výbavě representativní vzorek obyvatel Evropy. 

        Počet onemocnění zde - i počet úmrtí - je statisticky významný a pro

        Evropu i representativní!, jak píši výše! 

  • Protože zasahuje mozek? Tedy fuuuuj, to je genderově nevyvážená poznámka. Strážci politické korektnosti už brousí nože😄😄

  • Protože zasahuje mozek? Tedy fuuuuj, to je genderově nevyvážená poznámka. Strážci politické korektnosti už brousí nože😄😄

  • Udělat z čísel senzaci ,je doménou .....  Pokud budou obě pohlaví zastoupena ve stejném poměru v každém prostředí, zaměstnání, atd. tak by tato logika měla smysl. Jinak je to porovnání jablek s hruškama. Další věc je jak to bude vypadat za rok. Trochu mne zaráží výroky něktarých jedinců v duchu odmítání karantény a doporučení necestovat do rizikových lokalit. Jsme zvědav zda budou tak neúprostní až se nakazí někdo z rodiny. Přeji všem hodně zdraví.

    • Pavel.Jegl

      Udělat z čísel senzaci, je doménou ..... Pokud budou obě pohlaví zastoupena ve stejném poměru v každém prostředí, zaměstnání

      a) V Itálii je průměrný věk obětí COVIDu přes osmdesát. Takže penzijní prostředí, ne zaměstnanecké. Ženy jsou v této věkové skupině zastoupeny výrazně početněji než muži. Přesto zemřelých mužů je mnohem víc.  

      b) Co je senzačního na tom, když se relativizuje smrtnost směrem dolů. Máme snad, Romku, tvrdit, že je nulová?

      • Větší úmrtnost mužů zde byla dávno  před virem. Je to hlavně proto , že muži zastávají ve větší míře fyzická a nebezpečná povolání. Tím je organismus mužů více vyčepán a zároveň nachylný k nemocem. Hledat v tom senzaci zastoupenou virusem je  liché. Všeobecně se ženy dožívají více cca o 10 let.

        • Pavel.Jegl

          Práce žen v domácnosti, porody... nic nebezpečného, ani fyzicky vyčerpávajícího? Když tohle čtu, už se ani nedivím feministkám.

          Není pravda, že vyčerpaní muži jsou náchylnější ke všem nemocem než relaxované ženy:

          https://www.prozeny.cz/clanek/prokleti-zen-7-nemoci-na-ktere-trpime-vice-nez-muzi-37771

          Ženy jsou však odolnější vůči nemocem, které mohou způsobit vymření podstatné části populace. A proč - to je popsáno v řadě vědeckých prací. 




          • Pracovat 40 let v těřkém průmyslu nelze srovnávat s přirozeným porodem ale to intelektuálovi těžko vysvětlím.

            • Pavel.Jegl

              Romku, píšete o sobě a ženách. Článek je o mužích a ženách. V tom je rozdíl. 

              Každopádně vám přeji pevné zdraví.

              • Reakce na příspěvek:

                A v tom se pane Jégl velice pletete. Možná jste to nepoznal, ale hovořím o lidech kteří, něco dokázali postavit vyrobit , vynalézt a přitom investovat své zdraví. To nelze srovnat s googlením a psaním popudivých článků na základě poptávky. Víte můj starší kolega vždy tvrdil, že nejvíce se ozývá ten co nikdy nic nedokázal. Jinak vaše (on line info o pandemii je přesně to co bych očekával, stručné, přesné aktuální. Tím jste mne překvapil. Proč v rubrice ,"Aktuality" jsou 2 měs. staré články???? Doufám ,že přání dobrého zdraví bylo úpřímné i když jsem tam zaregistroval určitou dávku ironie, ale asi se pletu. Víte po lidech (pracujících, vynálezcích, projektantech... atd. ) , tu něco podstaného zůstaně , ale po planých řečech , neštěkne ani pes už zítra.Kdyby jste neměl prvotní plán anti-babiš jako převážná část těch uřvanců co nic neumí , tak si myslím že by jste se svým rozhledem byl celkem repektovaný člověk ,ale vaše jednostraná orientace (asi zadání) protože si velice dobře uvědomujete co je požadováno, vás staví na jinou kolej. nic v tomto světě  není černobílé a názory nemohou být jednostrané. Nemám  žádné iluze a podnikatelských aktivitách žádného politika , premiera atd. Ale co se týka vedení státu tak zatím ! Babiš vede. Ti předchozí to bylo na posr.....

  • A co ve vaší organizaci, také vynucujete feministického parazita a používáte ho jako nástroje manipulace?

  • Toto je mafiánský/estébácký stát s prvkem feministického parazita. Já jsem za své názory (publikované v diskusích) pronásledován. Hluboce pohrdám podřadným feministickým parazitem, jeho umělým vyzdvihováním, dosazováním a vynucováním. Pozor na použití feministického parazita jako nástroje manipulace.

  • Nikdo si nesmí myslet, že klitoris je zakrslý p e n i s! Pozor, tento příspěvek obsahuje nevhodná slova a původně ho nešlo vložit.

    Feminismus je jen propaganda a napodobování mužů. Je to také objednávka u mužů, kteří si myslí, že se mohou zavděčit u fem. parazita.

    Je to celé umělé, stejně jako je toto opsaný umělý jégločlánek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit