Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Volič Merkelové chce mít standardní životní úroveň a víc ho nezajímá, přesně tak uvažovali voliči Hitlera. Tito lidé jsou skutečnými radikály, kteří vytváří mimořádně nebezpečný potenciál, jenž je schopen ohrozit existenci evropské civilizace. Stádní pud byl a je přemítavému člověku cizí, ne však voliči Merkelové či obdobných egomaniaků.
  • Autor vynechal důležitý fakt: Nejde přímo ovlivnit Hodnoty fanatika ani jeho "aplikační" Přístup (fanatismus). Představy ano. Podle změněných představ potom jedinec časem (!) změní i hodnoty. To je princip demagogie, nástrojem je propaganda, osvěta, buditelství, dotace atd. Takže: Dokud nezměníme představu věřících fanatiků (v cokoliv), nezačne běžet ten čas, potřebný k jejich změně hodnot a přístupu = de-radikalizace (viz např. ekologisti) => Žádnou(!) podporu ničemu jinému, jen pracovat na změně představ všemi (!) dostupnými prostředky. Neplýtvat na válku s důsledky (terorismus) ale jít po příčině, tj. slabomyslnosti = formovat představy podle reality a (pravděpodobných důsledků) proti získání fanatické víry (idealizací reality a důsledků), ať je to pro cokoliv.
  • ....ta nejpodstatnější otázka zůstává stále stejná: Kde se v lidech bere touha někoho slepě následovat a třeba pro něj i obětovat život? *8*
    No přeci v jeho IQ. *12*
    A co s tím chcete dělat? Represe blbců není humální. *16*
    Ale aspoň by se mohlo nějak regulovat jejich volební právo. *7*
  • Skutečný nepřítel je totiž ten ideolog... fanatik je jen jeho nástrojem k získání moci, potažmo daní a zdrojů z nějakého území, tj. materiálního prospěchu. Viz. např. církve, strany, hnutí. Jejich cílem je (státní) moc nad občany bez práv (otroky). Protože jsme si husitstvím už prošli až k demokracii bez potřeby vůdce, těžko chápeme ty, kteří si fanatismus teprve prožívají. Hlavně ideově. Primitivové přejímají představy vůdců, že zvítězí nějaká idea celosvětově. Islám si prostě teprve prožívá svůj středověk a chvíli to potrvá. Nebyla to žádná selanka ani v Evropě či Americe s křesťanstvím nebo jakoukoliv jinou masovou ideologií a s primitivy či "elitními" jedinci drženými u moci ideology. Naštěstí sociální zákony platí stejně, jako ty fyzikální - nezávisle na naší vůli.
  • Článek a popisovaná studie vynechaly důležitý prvek kultury: Představy.
  • obecně na spadnutí. Naším úkolem je primárně odehnat od hranice islámského psa. Pes sice nemá žádnou cenu, každý jej může utratit ale zabírá čas. Moc času. Zabránit se tomu dá vyhnáním těch, co už se ta vecpali. A pečlivým nevpouštěním dalších psů. Zejména pak ostrahou hranice s DDR. Protože tam se to poskáče mezi sebou a bude se množit. Jak tasemnice. Dělením.
  • A v tom je podstata nebezpečnosti všech fanatiků. Nikoli xenofobie, rasismus, "nacismus", "fašismus" a jiné -bie a -ismy, vymýšlené různými primitivními dobros..y a zvracené jimi na normální lidi. Ale strach z nebezpečného zjevného i latentního fanatismu tzv. imigrantů. Podstatou jejich exodu do Evropy je jen ve výjimečné míře strach z války (na to mohli zůstat poblíž své domoviny jako miliony ostatních a nehazardovat se svými životy na vratkých plavidlech kdesi v moři), ale parasitická touha po dobrém plném korytu, ve kterém se mohou bezpracně plnými ústy rochnit - tedy alespoň tak si to zřejmě většina z nich představuje. V okamžiku, kdy se v Evropě usadí a skonzolidují se, probudí se v nich fanatismus jejich víry - viz článek. A pak se máme na co těšit. Už jsme tu měli husitské hnutí, třicetiletou válku, první a druhou světovou i s fanatickými sudeťáky, šílené komunistické primitivy a jejich bratry osvoboditele a to už stačilo. Ať si novodobé fanatiky z východu i jihu nechají země, které je k sobě většinou ze zištných důvodů natahaly. A pokud snad má někdo dojem, že by jim měl z milosrdenství nastavovat, ať se jde snažit tam, kde se hromadí a neláká je sem. Tady jim stejně moc nepomůže. Snad si tak akorát trochu nahrabe z různých dotačních programů všelijakých Janů - Klaudiánů, pí. Mrkalové či Květnové, či koloucha Velkého.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit