Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tedy ten pavlik jégl je ale studnice moudrosti, jak on všechno ví, všemu rozumí prostě takovej vševědoucí id"i"ot!

    Však díky němu je tiskal tam, kde je.

    Na dně!

  • Holt, těch 8 miliard homo 2x sapiens je na tu maličkou Terrae moc a tak se Příroda brání... Nebo že by k tomu využila Či-Ko-Vir (čínský komunistický virus) vyvinutý zjevně ve Wu-chanu ve vojenském výzkumném ústavu nejspíš pro vojenské účely?

  • Karel

    Já mám obavy že se již Kovidu nezbavíme a bude stejně běžný jako chřipka, jen na ní bude umírat víc lidí a v zimě budeme dělat podobná opatření jako dnes.

    • je to předčasné ale pokud je to "novinka"pak je tu ještě imunita člověka a to je drsnej a vytrvalej obránce a klidně je možný že za půl roku bude v jiné  kolonce .

  • Tak nám to ti američani  roztahali po celém světě jako ty svoje vojenské základny.

    Tak vám pěkně děkujeme. 

    • Tak, tak, jsou to vrahouni!

    • Vy Číňani nemáte za co děkovat, máme rádi vás i vaše víry.

  • Domnívám se, že výsledky zjištěné testováním postupně spějí ke stavu, kdy být nakažený bude "normální" a kdo nebude infikovaný, bude nějak "podezřelý" že narušuje chod společnosti a dělá něco jinak než je povoleno.......na takové jedince bude nutno si došlápnout například policejním dohledem jaktože "se vzpouzejí" obecným kritériům nárustu infekce....😉 

  • Ten virus c19 si stejně půjčili v přírodě a upravili tak aby byl co nejinfekčnější na shromáždění kde je hodně lidí a ještě křičí - na demonstracích a aby vážně onemocněli až v průběhu 3 - 10 dnů a mohli tvrdit my nic.Je otázkou jestli někdo domyslel tu smrtelnost , nebo předpokladem bylo že oslabení a starší lidé tam chodit nebudou.To je totiž jediné co má společného "kotel"na fotbalovém utkání It. v Sp. se situací v Číně , teda mimo toho svinstva.Možná je to spekulace na základě veřejně dostupných informací s reálným základem.Tak ti pěkně "poníženě děkujem"ČLR .

    Je načase začít vyučovat zpět brannou výchovu budeme ji asi potřebovat a můžete to nazvat Jak se má občan chovat v kritické situaci , nikdy bych nevěřil že budu svoje děti učit improvizované ochraně a co je kontaminace a pod.No snad nedojde na výuku jak plnit zásobník sa58.🙂

  • Vir je specificky nastaven na člověka, proto existují teorie, že byl vytvořen uměle. Promořit populaci může trvat roky. Je otázka jak a jaká epidemiologická opatření udělat. Koronavir by neměl zanechávat dlouhodobé následky, ale může docházet k rozvoji autoimunitní reakce, ale netušíme, co může vyvolat.  říká imunolog Jaroslav Svoboda.

    • Merde . 

  • Tedy , s pandemii nema asi nikdo zde pisici, vcetne me ,  zadne zkusenosti. Jen si pamatuji , ne v souvislosti s pandemii pochopitelne , na obraz nejakeho ruskeho malire z 19 stoleti. Mel nazev " Devata vlna ". Ta pry byva nejvetsi. 

    Vzhledem k tomu , ze ta prvni morova rana ,  ktera prisla stejnym smerem a postupovala stejne ve 14 stoleti , trvala udajne 350 let , je tedy docela mozne ze tech vln bude jeste nekolik. A nebo je tohle jen nejaka xta vlna v poradi .  Ta hruza z tenkrat si dala jen pauzu a ted zase pokracuje ?  

    Jak dlouho se vlastne udrzi takovy smrtici virus nekde  aktivni ? Tyden , rok , naveky ? Jenom, ze v te tenkrat dobe to prezivsi resili tak , ze umirajici nakazene proste nalozili na lode a odvezli na nejaky pusty ostrov v okoli Italie. . Tam je nechali svemu osudu , mozna tak s bozim pozehnanim nejvyse. Takze jejich ostatky tam nekde dodnes vlastne jsou a neni vyloucene , ze se zase nejak mohl ten virus co tenkrat zabijel , zmutovany a silnejsi ,  v nejake forme dostat zpet na pevninu a take nejak k tomuhle co se zase deje , ted prispel. 

    Sami znali tenkrat  jako dezinfekci tak nejvyse lih a ocet. A bozi milost a modleni a zvoneni na zvony , abych nezapomnel na to nedulezitejsi. K tomu nasadili potom 30 dnu - italsky trenta - karantenu. Tu posleze prodlouzili na dnu 40 , quaranta . Z toho vznikla pozdeji dnesni karantena  . Na te se dodnes take nic nezmenilo. 

  • Krvácí republika, krvácí Evropa.A už tu máme zdejší mazané chytrolíny. Největší předseda ROH Středula se chytil příležitosti a přichází s novými neotřelými nápady.Žádné částečné náhrady! Ať stát zaplatí všechno. A trefně nazývá vládu šmejdy.To se nám to mudruje, když za nic neodpovídám.To se nám to mudruje, když umím akorát v TV plácat o blbostech.Nevím jak nyní.Ale cca před 6 lety se přišlo na odborovou centrálu - a to byl údiv!Všude útulné kanceláře,provoněné kouřem, kafíčkem a něco jako vínovým oparem.Během jednání minimálně 2krát  přišla telefonická výzva našemu protějšku.Přijďte.Stavte se. Vemte si skleničku.Bylo to tehdy na školském odborovém svazu.To se nám to hoduje, když nám stát královsky přispívá.

    • teda okoune i když tě nemusím ale pokud stát má zaplatit všecko a jako z čeho no snad Klaus st.přemluví Koženého aby něco vrátil.Koukám na celebrity nejdříve bard David Michal utíká do Španěl do vilky a jak vidí situaci už je zase zpět , Maláčová spílá Vojtěchovi za důchodce neb to prý nezvládá ,doufám že to není kvůli té prodejkyni herbalajfu místo které tam sedí Prymula , není personál těch domovů pod jejím ministerstvem , Zeman ani nevyleze a ten už je ve věku kdy to je přece jedno zda to koupí , a prý nějaká vnučka říká že její babička není číslo , no to si všimla brzy že ty důchodci jsou vlastně v pasti kde rozhodne příroda tvrdě.Aspon ty pambíčkáři že jsou v karanténě tam už měli být před církevními restitucemi.Jak je zvykem až když je průšvih kardinální poznáš co jsme zač.

  • Psát že ji obě Číny překonaly je poněkud předčasné a je jedno kolik bude vln , ale pokud ti co stačili"utéct" se chovají stejně a jdou čumět na pláž - tak ta smrtelnost sedí .Teď si představte že ti co utekli první vlně utíkají dál a k nim se přidají i ti co utíkat ještě nemuseli a prchají správným směrem .Klidně pak můžete mít absolutně jinčí statistiku.

    Víte čeho se obavám že to všechno nějak překonáme pak bude chvilku takové ty 2 roky po 89 kdy se lidi k sobě chovali velmi dobře a nasledně jedem na novo .Prostě někdy stačí jedna výchovná a někdy nás umlátí.Koukám jak prej Donald nazval někoho nejlepším přítelem , nějak asi zapomněl na tu rovnoběžku v Koreji a proč tam je.Očkování proti mutujícímu virusu je problematické .Dojímají mě ekonomové najednou žádný růst , noční práce v montovnách prý oslabuje tolik potřebnou imunitu , asi zapomínají jak je čistý vzduch , na to až přijdou .Jestli v těch překonaných městech v Číně není ještě větší mlha než před tím .Kam nechodí slunce tam chodí lékař , no potěš NY kde nejde otevřít okno , ulice šeré , a všude vzduchotechnika , snad jediná dobrá zpráva že moc nemůžou plivat z balkonu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit