Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je až neuvěřitelné, co tzv "vědci" a jim podobní neudělají aby nejen neumřeli hlady, ale pokud možno šokovali lid dělný, i nekomplikovaný. Ten je za to dokonce platí. I to je k neuvěření...K věci ale. Kdo by řekl, že v 2018, kdy už se i něco málo tuší o genetické informaci prvních replikujících molekul, bude někdo obhajovat evoluci čehokoliv. Jejich primitívní doměnce se dostalo popularity nekomplikovaných posluchačů a je fakt že tahle teorie vycucaná z prstu zabrala na dlouho... Nebudu věc komplikovat skutečností, že DNA spolu s RNA i bílkovinami jsou vysoce komplexní a vzájemně propojené.  Jakože - podmínkou života je, nutnost existence všech těchto elementů najednou. Tím je řečeno podstatné a definitívní.

  • Dnes se už připouští, že je to ještě "zajímavější"..protože se začíná různě uvádět., že asi cca polovina všeho ne této planetě., nemá původ z této planety a to jak v minerální, tak rostlinné podstatě, tak právě i co se týká lidské rasy..Slovanské Védy psané Bukvicí, což je starší písemnictví, než "latinka"..mluví zcela jasně, že jsou původem "děti bogov"..a měli i jasno, co se týká mnoha a mnoha jiných vědomostí., např.že země je "kulatá", má vesmírné cykly, oběhy planet, časoprostor..atd. což se vyjadřuje např. i tancem "chorovod" v kruzích, kde se lidé "světlé rasy Slavic" drží vzájemně za ruce, různě "rotují" okolo ohně "ra" za účelem získávání mimo jiného., právě i pro energií z kosmu- své původní "domoviny". Hovoří se pro rody Slavic i o původu souhvězdí Orion, planetě Vega s dvěma měsíci a oblohou v barvě modrozelené až tyrkysové - což je právě ta častá barva na fasádách, plotech atd..v Rusku atd..Zřejmě toho lidé o sobě vědí ještě příliš málo. Rovněž se mluví, že nejsme první civilizací, což může vysvětlovat že se mnoho věcí.. "zapomnělo" či bylo záměrně "zapomenuto"
  • tito vědci z ústavů patří do ústavu, jenom parazitují na společnosti, lehkoživkové, plácají ty svoje nesmysly a mají teplá dobře placená místečka
  • máma říká še semi stfořil púch kterí vipracofal človjeka abi poté co sjistil še suodrusi s endéer kdesi uťelali chipu ho vivrhl s ráje a násletňe fe sfé nekonečné lásce fše šifé kromňe vibraních neljepších eksemplářú utopil a o pár pjetiletek posďeji nechal flastnícho sina přibít na kládi abi tak temonstrofal sfoji otchotlanost nám fšem otpustit a ot té tobi je na svjeťe topře sem tam jen humatitární pombardofání coš dáfá smisl
  • Ale není zde řečeno, zda tan pračlověk byl negroidní nebo jiné rasy !! Klidně mohl být bílý a od něho se mohly odvodit další rasy.
    Ale stejně nejpravděpodobnější je, že lidé byli na Zemi "vysazeni" jiných planet. Velmi by mě totiž zajímal mechnaismus, jak se z negriodní arsy stala rasa třeba asiatská.
  • Tyto zaručené zprávy z typologie lidí se objevují v době,kdy migrace černoušků překračuje rubikon možného.Bílá rasa bude muset uživit do práce se nehrnoucí migranty.Ti přichází vlastně proto,aby "geneticky obohatili"bílé, ,upracované etnikum a vlastně mu udělila lekci,že ne prací,ale tancováním a nicneděláním si udělají větší radost ze života.A kdo je bude vlastně živit? Alláh suď .....
    • Lidé se tak moc snaží byt humani.Tak porad ukazovat jak je rasismus špatný a snažit se něco zastínit až je ti zničí. Evropa je Evropou proto ze miliony lidi tu umřeli než se vytvořila nějak společnost.Ne s cela ideální .Ale pořád jak tak dobře .Miliony životů a hodin prace každého mají byt obětovány pro odpad světa který neuznává nic než sebe.Lide by měli najít nějakou hrdost k sobe a mistu kde žijí. A říct dost cigani nebudou chodit jako ze jim to tu patří a ohánět se rasismem.Uprchlici nepojedou dělat bordel a jít za životem bez prace a ještě ho zhoršovat ostatním.A mi všichni na ne dělat .Ať se všichni co to chtějí byt přizpůsobí nám a naším evropským zvykům. Tak jako i my musíme když vytáhneme pátý za hranice.
  • Všem obhájcům nadřazenosti bílé rasy tady v diskuzi bych chtěl připomenout, že bílou kůži a modré oči máme pravděpodobně od neandertálců...nejčistější rasa Homo sapiens se tak podle genetiky jeví některé populace subsaharské Afriky.
    Takže jak píše Člověk rozumný v příspěvku víš, k tomu aby byl někdo hňup na barvě kůže nezáleží.
    No a těm co nadávají, že v článku jde jen o domněnky chci říct, že věda funguje tak, že se pokouší vyvracet hypotézy. Proto se při převyprávění výsledků do podobných článků používají termíny jako pravděpodobně, nejspíš nebo zřejmě. Pravdu mají jen dogmatici. Naštěstí jim na ni většina lidí dneska neskočí.
  • Člověk byl vysazen na několika místech na zemi a v několika typech,ti silnější přežijí.Jinak kdo chce vědět jak to tedy je
    https://www.youtube.com/watch?v=X3Hlwrvo9ig
  • Asi je pravda,že se člověk postupně vyvinul z nižších druhů živočichů.
    Ti byli cca rovnoměrně rozšířeni po celé Zemi.

    Je tak logické,že i skuteční prapředci našeho homo sapiens(v poslední době spíš homo zblbiens) vznikali cca rovnoměrně po celé Zemi.

    Takže výsledky bádání dost silně závisí na štěstí kolik kosterních zbytků se kde najde!

    Jinak gratulace vědcům,já bych ze staré kosti našel úplné prd!
  • Jsem pesimista,dle mého názoru,dnešní člověk musí pocházet z blba,jinak by se nedal tak manipulovat ještě větším hňupem.Na barvě pleti absolutně nezáleží.Inteligence nemá nic společného s genetikou.Znám mnoho lidí s křivým ksichtem,což má má souvislost s genetikou,ale moudrost nemá žádnou souvislost s genetikou.I z geniálního člověka se snadno stane hňup a přitom nemusí mít větší čelisti,či tmavou pleť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit