Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžete mi prosím poradit, která pojišťovna dokáže životní pojištění nabídnout za rozumnou cenu? Kam se zajít zeptat a podívat? 

    • Ono se ceny pojištění, tedy nabídky cen pojištění hodně mění v čase. Proto já mohu doporučit se podívat na online porovnávač pojištění https://www.klik.cz/ , kde si vždy můžete zjistit aktuální nabídky cen pojištění. Když si pak některou z nabídek vyberete, tak porovnávač nabízí možnost sjednat si pojištění rovnou online. Ušetříte tak tedy jak čas, tak i peníze. 

  • XERXES

    No ještě nejsem zas tak starý, abych musel řešit tyto nemoci, ale i tak jsem si raději životní pojištění sjednal, protože člověk nikdy neví co se mu může stát a v případě neschopnosti pracovat by se tak mohla snížit nejen kvalita života, ale i finanční stabilita čemuž je dobré předcházet.

  • Velmi zajímavý článek. Co se těch vážných onemocnění týče, tak já začínám mít čím dál větší strach z cukrovky. Nedávno ji zjistili u mé mámy díky tomu, že se u ní začala projevovat tzv. diabetická noha, viz https://www.biomag.cz/diabeticka-noha/ Nerad bych, aby se u mě toto onemocnění začalo v budoucnu projevovat také, tak se mu snažím předcházet jak to jen jde.

  • Nabízíme půjčku až 100 000 000 Kč ...Obchodníkům nabízíme půjčky;
    dělníkům; státní zaměstnanci, nezaměstnaní, důchodci a studenti. Výhodná
    úroková sazba a splatná v závislosti na výpůjční lhůtě. Kontakt: borut.martin@gmail.com  / Whatsapp  +33644684281

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit