Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem slyšel něco málo špatného ohledně jednání v AAA auto, a přístupu k zákazníkům, myslím si ale, že to vykládají jen ti, kteří nemají žádnou zkušenost. Já tam kupoval auto pro sebe i manželku, na jedno auto jsem bral dokonce úvěr, a v obou případech vše probíhalo normálně, žádný nátlak ani nic jiného, normální solidní domluva.

  • Také jsem se snažil vybrat co nejméně ojeté auto, na které jsem měl rozpočet 250 tisíc korun, v AAA jsem koupil zánovní Fábii v plné výbavě, takže jsem také spokojený, záruka na skryté vady byla samozřejmostí, ani jsem si o ni nemusel zvláště říkat.

  • Přesně proto jsem si koupil auto z AAA auto, kde jsem dostal záruku na skryté vady, a také na tachometr. Nikdy bych asi nekupoval auto z inzerátu, kde je to více než pravděpodobné.

    • Mě třeba i překvapilo, že poskytují opravdu kompletní servis, kdy si stačí přijít vybrat auto, a potom už vše vyřídíte tam, jako pojistku, úvěr a dokonce i o přepis auta se postarají.

  • Stáčení tachometru je druh podvodu - uvedení kupujícího záměrným jednáním v omyl za účelem vlastního obohacení. Nechápu, proč na to musí být speciální zákon. Podvody všeho druhu by měly být trestné, aniž by musel být speciální zákon na každý druh podvodu zvlášť. Takhle vzniká právní džungle - kdokoliv vymyslí novou kulišárnu, hned je snaživě vypracován nový zákon, aniž by se zkoumalo, jestli náhodou jednání nesplňuje podmínky zákona již existujícího.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit