Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky za článek. Docela zajímavé. Já sama si vyšší zálohy platím a musím říct, že zatím mi to vyhovuje. Finančně na tom nejsem úplně špatně, takže si to můžu dovolit. Dokonce i uvažuji nad tím, že bych se stala dobrovolným plátcem DPH. Co jsem se tak dívala, tak vše ohledně toho dokáže zařídit například tato služba: https://www.platce.cz/

  • Zajímavý článek ohledně důchodového pojištění je zde - https://www.financni-navigator.cz/duchodove-pojisteni-pro-osvc/. Ono je to sice nevýhoda ale zase pak je vyšší důchod.
  • Zde vládnoucí lumpové dokáží rozkrást i placení vyššího důchodového pojištění.Ve stávajícím kapitalistickém svinčíku se vyplatí pouze investovat do nákupu kvalitního bejkovce a tím zde šestadvacet roků vládnoucí lumpy od koryt vypráskat.
  • Jsem OSVč spolupracující, neboť mám jako hlavní částečný důchod. Dosáhnu tak na max. výdělek 62 tis.ročně, tudíž nemám povinnost platit sociální. Ale jak jsem nyní zjistila, sice nemám povinnost, ale ani se mi tato doba nezapočítává jako odpracovaná. Takže - kdybych byla na Úřadu práce, měla bych podporu a ještě by se mi to započítávalo. Není to tak trochu"na hlavu postavené". Kdybych od státu čerpala dávky, tak by to byo v pořádku, když si ke svému mizernému invalidnímu důchod občas přivydělám a řádně daním a platím zdravotní, tak se nezapočítává doba do odpracovaných let.......... PROSTĚ KOCOURKOV!
  • Že zaměstnanec platí víc? Houbeles.Zloděj stát oškube zaměstnavatele a potom ještě zaměstnance a tak ze superhrubé mzdy kterou si zaměstnanec vydělá dostane 60%.Potom samozřejmě nastupují další daně DPH za cokoliv a další daně z nemovitostí,silniční daně atd.atd.sečteno podtrženo cca 70ˇ% z toho co si zaměstnanec vydělá schlamstne státní zloděj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit