Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak se tak na vše profily na tomto mega super čupr webíku dívám tak vás tady asi nikoho neláká investice do půjček že? Vy budete spíše ten typ lidí, kteří chtějí mít nějaké jistoty a odrazuje je vlastně peníze zhodnocovat. To mě teda riziko baví a hodně.

  • Nám před mnoha lety taková nevinná kapková závlaha vytáhla trn z paty. Totiž jsme platili za zalévání zahrady do městského rozpočtu obrovské částky. Pak nám soused doporučil pořídit si závlahu a rázem šetříme několik tisíc ročně. Je to tak osvobozující. A navíc zahrada vypadá perfektně.

  • Děkuji za pěkný článek, mohu jen souhlasit. Dřív jsme na rodinný rozpočet moc nehráli a žili jsme víceméně od výplaty k výplatě, pak nám ale přišel nemalý nedoplatek za vodu a jelikož jsme neměli žádné pořádné úspory, zachránila nás až půjčka bez doložení příjmu. Doteď nevím, co bychom bez ní dělali. Od té doby už každý měsíc poctivě odkládáme do "rezervy", abychom na takové situace byli když tak předem připravení.
  • Já se osobně snažím šetřit kde to je a musím říct, že s penězi vycházím i když rozpočet je často napnutý. Sleduji třeba akční letáky na: www.akcniletaky.info a nakupuji výhradně v akcích. Což mohu doporučit.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit