Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to smutné, ale vyšlo by to na strašné peníze... Z některých lidí už ty peníze nemáš šanci dostat, ani stát ne. Určitě je to však obrovský problém, to zabavení řidičáku by mohlo některé neplatiče přesvědčit. Stejně však zůstane spousta samoživitelek bez dostatečných příjmů - viz. statistika nákladů domácností s jedním živitelem http://www.statistikaamy.cz/2015/03/sama-s-detmi/
  • Možné odebrání ŘP je jeden z donucovacích prostředků na neplatiče, ale už dávno tu mohl být zákon, kdy stát by platil samoživitelkám-(lům) alimenty místo neplatiče, které by mohl následně vymáhat.
  • To je skutečně na hlavu: Nemáte vyčištěné boty, zabavíme vám exekučně kartáček na zuby; nečistíte si zuby, zabavíme vám exekučně kalhoty, atd. atd. Poslanci jsou skutečně bandou dementů. Příště by také mohli neplatiče dát násilně ostříhat do hola a nasadit mu šaškovskou čepici. Zkrátka cokoliv, na co si vzpomenete a co vůbec nemá příčinnou souvislost. Hlavně že máme tu "demogracii".
  • Žádné soudy a exekuce dlužníků - neplatičů alimentů! Stačí dát do pořádku účetnictví ve státním důchodovém systému, tj. promítnout do něj skutečnou zásluhovost (investice rodičů do výchovy dětí), místo zásluhovosti domnělé (vylhané spoření na důchod prostřednictvím odvodů sociálního pojištění).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit