Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U které pojišťovny máte zkušenost, že se nejvíc vyplatí vyřizovat cestovní pojištění? Poradíte mi prosím, kde se podívat po výhodném pojištění? 

    • Cestovní pojištění? Zkoušela jste se dívat na cestovní pojištění na srovnávači pojištění? Dá se tam vyřídit výhodně a navíc se dá vyřídit i online a to je super. 

      • To se přiznám rovnou, že jsem se nezkoušela dívat na srovnávač pojištění. Ani jsem o té možnosti vlastně nevěděla. Se kterým máte zkušenost? 

        • Tak se schválně podívejte na stránky srovnávače pojištění https://www.klik.cz/cestovni-pojisteni/ Pojištění tam vlastně můžete najít nejen cestovní ale i ostatní co mají v nabídce, ale to chce se podívat. Dokážete na tom hodně ušetřit, mají to tam celé přehledné a není to vůbec složité. 

  • Já teda v Chorvatsku nebyla ani nepamatuji, ale když jsem tam byla naposledy,  tak se mi tam hrozně líbilo. To jsme byli ve městě Zadar. Bavili jsme se s manželem, že letos bychom se tam mohli podívat znovu, ale tentokrát bych se asi raději podívala někam více na jih. Nemáte tip na nějaké pěkné město? 

  • macinan

    Tak to já mám Chorvatsko hrozně ráda. Nejvíc se mi líbí Baška Voda, viz http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/baskavoda/ Už několikrát jsme tam byli na dovolené a vždy naprostá spokojenost. Nejsem si ale jistá, jestli bych tam chtěla bydlet. Jet tam na týden jednou za rok stačí. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit