Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takové tipy se hodí. Já se letos chtěla konečně podívat do Egypta, viz https://sbalaval.cz/egypt/200115242-jaz-solaya.html Bohužel si ale nejsem jistá, jestli to kvůli současné situaci vůbec půjde. Vidím to tak, že pokud ne, tak si prostě uděláme jen nějakou menší dovolenou někde u nás. 

  • Já jsem třeba zastánce toho, že pěkná dovolená se dá užít i levně. U nás je totiž taky spousta překrásných míst, kde se dá užít pěkná dovolená. Jen se člověk nesmí bát kempování a mít na to to správné vybavení. Takové se dá sehnat například tady: https://www.sportcarp.cz/camping/?&force_sid=p84e9fihc45lbskh3f66r90u90

  • macinan

    Abych pravdu řekla, tak my s cestovkami moc dobré zkušenosti nemáme, takže s mužem jezdíme na dovolenou vždy na vlastní pěst. Letos už jsme u moře byli a ještě bychom si rádi udělali takovou menší dovolenou někde tady v Čechách. Docela ráda bych po dlouhé době jela někam stanovat. Můj muž si navíc začátkem tohoto roku koupil takový velký stan z https://armik.cz/ tak bychom ho alespoň měli konečně šanci pořádně otestovat. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit