Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyjo, neznám moc lidí, kteří by telefon měnili každý rok. Já si třeba kupuji pouze repasované telefony a vždycky mi vydrží dva roky minimálně. Jsem v tomto věrná iPhonům. Trochu mě mrzí, že kromě Apple Watch nedělají třeba i takové ty jednoduché fitness náramky. Dlouho jsem právě nějaký chtěla a nakonec jsem si koupila Mi Band od Xiaomi.

  • karlostesco

    Také souhlasím já zase nakupuji kryty na mobil na Mobil-cz.cz, mají zde velký výběr obalů a ochranných skel na telefon.

  • Dokážete mi někdo doporučit telefon, který by mi dlouho vydržel? Co jsem kupovala poslední dva telefony, tak vždy po záruce katastrofa. Telefon najednou přestane postupně pracovat, musím ho pořád vypínat a zapínat, až mě to donutí koupit si druhý telefon. Máte také takovou zkušenost? 

    • Hele také jsem to takhle měl a naprosto tomu rozumím, jak otravné o je, když potřebujete telefonovat, ale ono to prostě nejde... Vždy jsem si telefon vybíral podle ceny a byla to nakonec katastrofa. Proto jsem si pak zašel do prodejny elektroniky, kde jsem se setkal s velmi dobrým přístupem a pán mi tam poradil telefon přímo pro mě, se kterým jsem opravdu spokojený. 

      • Kde jste telefon kupoval? Asi bych také potřebovala takhle nějak poradit. Jaký vám doporučil? 

        • Telefon jsem koupil od https://www.comfor.cz/ Doporučuji se na nabídku podívat na stránkách, ale také mohu doporučit jít přímo do obchodu, které mají v obchodních centrech v Praze, Brně a Ostravě. 

  • Nechápu jak je to možné, ale já mám svůj současný telefon už asi pět let a pořád funguje parádne. Trochu mě ale mrzí, že to samé se nedá říct o mém notebooku. Ten mám zhruba stejně dlouho a poslední dobou začal pěkně blbnout. Navíc je čím dál pomalejší. Přemýšlím ale jestli prostě opravdu není čas na koupi nového. Přecejen tento nebyl žádná hitparáda ani v době, kdy jsem si ho kupovala. Dívala jsem se, že dnes se dají za poměrně slušnou cenu sehnat například různé repasované notebooky. Právě nad tím bych možná i uvažovala. 

  • Super článek, mě se podařilo oživit starý iphone 6s jen díky výměně baterky. Už mi to u té staré v nastavení hlásilo servis (měl jsem cca 70 % kapacity). Po výměně se neskutečně zrychlil, takže mi určitě ještě chvíli vydrží. Jen co jsem načetl je u baterky potřeba koukat na to, aby měla kvalitní řídící čip. Koupil jsem tuto: https://www.phoneparts.cz/baterie-pro-iphone/baterie-iphone-6s-1715mah/ a nebyl žádný problém.

  • ivanka386

    Tak to já jsem třeba s telefonem, který mám teď vesměs spokojená. Už ho mám docela dlouho a pořád funguje. Jediné, co mi na něm vadí je to, že neumí moc dobře nahrávat zvuk, což se mi poměrně často hodí v práci. Nakonec jsem si tedy pro tento účel koupila zvlášť diktafon. Používám ho hlavně na nahrávání různých rozhovorů atd a musím říct, že s telefonem se to vůbec nedá srovnávat. 

  • Já si teda myslím, že základ je mít na telefonu tvrzené sklo a nějaký dobrý kryt. Já si třeba na svůj telefon před časem místo toho plastového krytu koupila takový silikonový z https://www.coolpouzdra.cz/pouzdra-na-mobil Ten totiž podle mě dokáže telefon ochránit mnohem lépe.

    • S tímto musím souhlasit. Pořádný obal na telefon je prostě základ. Taky jeden mám. Co se příslušenství k telefonům ale týče, tak vhod může přijít například i powerbanka. Já mám takovou solární, kterou jsem našel tady https://www.powerbankasolarni.cz/ a musím říct, že je to vážně skvělá vychytávka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit