Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co jsem se tak pohybovala občas s chlapama na dílně tak mě docela překvapovalo to, jak přijeli někteří na servis s autem a ani nevěděli co jaké kontrolky v autě hlásí. Opravdu mně přijde že ti dnešní chlapi jsou ještě takové děti co si neustále na něco hrají.

  • Prosím kdo máte za sebou pořízení auta. Můžete mi trochu poradit, jak vybavit nějak výhodně pojištění na auto? Povinné i havarijní pojištění? 

    • Když jsem tehdy poptávala havarijní pojištění na auto, tak to se musím přiznat že mi to dost vyrazilo dech. Nečekala jsem, že by pojištění mohlo být tak drahé. Jestli ho tedy chcete sjednat opravdu výhodně, tak doporučím se podívat na online srovnávače pojištění, kde ho můžete získat za opravdu dobrou cenu. 

      • Získat? Ono se to pak tak dá i sjednat nebo jak by to mělo tohle teda fungovat? 

        • Jasně, normálně když si otevřete online porovnávač pojištění  https://www.klik.cz/ , tak si hnedka na úvodní stránce vyberete pojištění, které chcete porovnat. Pak už je to jednoduché, vyberete si tu nejlepší nabídku a pojištění si rovnou i sjednáte. Nemusíte kvůli tomu nikam jít, místo podpisu smlouvy pak stačí pojištění zaplatit bankovním převodem. 

  • No jestli si uděláte chiptuning, tak vaše auto také nemusí jezdit tak v pořádku jako tomu bylo do té doby, než jste se do té ohavnosti pustili. A nezapomeňte, že pravděpodobně budete potřebovat objednat i některé díly Škoda pokud máte český klenot. Protože ono vám to auto nedá zadarmo..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit