Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych nechtěla žít v nájmu ani za nic. Představa, že někomu dávám peníze za něco, co nikdy nebude moje, se mi vůbec nelíbí. My jsme si koupili starší dům a postupně ho předěláváme. Vloni jsme vyměnili střechu, letos jsme pořídili nové těsnění do oken, kamna a topení a udělali jsme podlahu a příští rok, až našetříme další peníze, tak budeme předělávat koupelnu :-) .

  • Chystáme se s manželem na rekonstrukci koupelny. Chtěla bych se zeptat, jestli se dá nějakým způsobem instalovat do nové koupelny zrcadlo, které by se nemlžilo? 

  • Já když vidím jak si někteří mladí kupují třeba na bydlení a tedy vlastně i na spaní povlečení 200x200, tak si jako říkám kde na to sakra berou peníze? Vždyť to musí mít naprosto gigantické prostory  anebo aspoň užitné plochy, nemýlím se?

  • My potřebujeme s přítelkyní udělatk ompletní rekonstrukci bytu po mé babičce. Kdo by mi s tím byl schopný prosím poradit? Kde sehnat materiál na rekonstrukci levně?

  • Je pravda, že se mi podařilo najít nájemce vcelku rychle do bytu. Konečně se mi totiž podařilo vystěhovat paní, která dlouhodobě neplatila. Ten nepořádek co jsem tam pak našla, tak to opravdu stálo za to. Musela jsem na to najmou jednorázově firmu na úklid. Tu jsem sehnala v Praze za dobrou cenu https://uklidprahacz.cz/ Když jsem viděla výsledek, tak jsem se rozhodla si je sem tam najmout i domů. Třeba před Vánoci se mi to hodně hodilo, že mi někdo ušetřil čas a uklidil. 

  • Rostou to určitě ano, mě se podařilo v Kolíně prodat výhodně byt díky https://vyklizenikolin.cz/realitni-sluzby/ , která dokázala rychle zprostředkovat prodej a ještě i za dobou cenu. 


  • Který
    výrobce? Kde jste to kupoval? 



  • bych potřeboval poradit, jak vybrat vybavení do koupelny s kvalitním
    povrchem. Myslím tím teda hlavně vanu, umyvadlo a sprchový kout. Dělal jsem
    totiž koupelnu před 10 lety a vše máme tak nějak zničené… Zažloutlé a vana je
    pěkně poškrábaná. Chci to kompletně předělat a vyměnit. Jak vybrat kvalitní
    vybavení? 


    • Když
      si otevřete stránky výrobce https://www.kaldewei.cz/ , tak tam najdete
      kompletní nabídku. Jejich výrobky pak koupíte v každém větším koupelnovém
      centru. 


    • Pokud
      chcete opravdu kvalitu, tak doporučím z vlastní zkušenosti smaltovanou ocel.
      Kupoval jsem umyvadlo na desku, vanu i sprchovou vaničku od německého
      výrobce, který vše dělá ze 100 % recyklovatelné smaltované oceli a na své
      výrobky dává záruku 30 let. 

  • Ceny bytů rostou ale také v některých čtvrtích proto, že se investuje jak do funkčnosti, tak do designu a celkového vzhledu. V mnoha bytech v Praze jsem třeba viděla jak osazovali hliníkové dveře a k tomu ještě třeba skleněné zábradlí. To dodá hodnotu i luxus.

  • To je bohužel pravda. Ty ceny rostou opravdu exponenciálně. Například mě se můj dům zdražil i o pár milionu. Tak jsem si řekl, že bych mohl taky trochu investovat, aby se prodražil ještě trochu více. Napadli mě designové krby. Ty by mohly z domu udělat celkem moderní sídlo. Co myslíte, přidá mi to na ceně?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit