Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu pozdě, dohrál jsem to na PS4 dvakrát a vyhlížím druhý díl. Hra je opravdu dobrá, ale ten příběh místy dost skřípe. Více neřeknu, aby si to užili i PC hráči bez spoilerů.

    • Mě teda příběh přišel fajn.

      Jako jasně - nebylo to úplně neprůstřelné. Ale proti konkurenci silný nadprůměr. Jednak to dávalo docela smysl. Druhak zvládli uzavřít snad všechny otevřené otázky (snad až na jednu nebo dvě). Do třetice to nepůsobilo natahovaně a každá mise posouvala děj někam dál (nebylo tam žádné nadstavování ala "zavři 11 oblivion bran". Co mise, to nějaké nové zajímavé informace o herním světě). A navíc to bylo docela originální (žádná kopie tolkiena, star wars, falloutu nebo reálného světa, jako 99% západní produkce)

      Takže za mě celkový dojem velmi pozitivní.

  • Skoda, ze me jako majitele ps4 tenhle titul minul. Kdyz by misto robodinosauru udelali ty klasicke, co tu kdysi zili, tak to beru vsema deseti. Predstava toho, jak lidi ziji jako v dobe kamenne a bojuji s nekolikaset tunovymi robodinosaury s pomoci ostepu a sipu, zatimco robomilasci po nich pali rakety a lasery je prinejmensim usmevna. Originalni je to urcite, ale to je tak vse.

    • No jo. Ale v takovém případě by šlo o úplně jinou hru :-D

      Jednak příběhově (ten by musel být úplně o něčem jiném, protože tady se od toho odvýjí celé to lore)

      A druhak soubojový systém. Ono na reálných dinosaurech ti nebude moc dávat smysl hackování, odtrhávání plátů armoru a odhalování slavých míst, ani nějaké ty weakness a resistance na nějaké typy útoků (výbuchy nádrže s palivem apod). I množství útoků by jsi musel ořezat (reální dinosauři po tobě nebudou střílet, nebudou jak krtci hrabat v zemi apod). Takže by jsi tím tu hro výrazně ořezal.

      Dej tomu šanci. Právě díky tomu, že jsou to mechanické potvory je ten souboják a hratelnost celkově bohatší, než jiné akční hry.

    • TheGGG

      toto je zářný příklad, že pokud jste hru nehráli a nic o ní nevíte, tak je lepší nic nepsat, jinak  budete za b**a... jinak nemyslím, že lidi v době kamenné měli obrovské paláce nad útesy, plátovou zbroj a odpalovače výbušných raket.

    • Veskoslav

      Co takhle si to zahrát? Možná pak zjistíš důvod.

    • Těžká věc, ono se to moc nezdá, ale příběhově je to zajímavé. Těžko psát víc aniž bych spoileroval, ale stojí to za to.

    • twicer

      Spíš si to máš představit tak že díky válce s roboty sme se dostali zpátky do doby kamené a už nejsme pány této planety. A na těch šípech co po nich stříliš máš ty výbušniny také :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit