Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já to hraju, protože to baví ženu tak nemám na výběr, ale řekněte mi prosím, to vás fakt baví "hrát" hru stylem označím si nepřítele a pak si podepřu hlavu a mačkám 123122121224253352251, nepřítel umře, popojdete metr, označíte dalšího, 1313131312345121, nepřítel umře, popojdete metr, označíte dalšího....
    A takhle až do zblbnutí? Tohle vás baví dělat hodiny a hodiny? Já to zapnu v 8 večer a popravdě mi za dvě hodiny padá hlava. A ztrácím u toho vědomí v mikrospánku. Kolikrát dělám věci napůl vzhůru, že si ani nepamatuju co jsem dělal před pěti minutama. Kdyby aspoň šlo si u toho něco číst nebo tak. Ale musí se furt posunovat a mačkat ty čísla. Jako fakt nechápu. Navíc to Legion je do poslední čárky okopírovaný WoD, místo strongholdu je tam ta hala, ale jinak je všechno stejný! Dokonce i to lítání se musí vygrindovat stejně. A grind lítání ve WoD byla snad nejotravnější a nejrepetitivnější činnost v historii RPG. To vás to skutečně baví? Já tomu totiž opravdu nerozumím.
  • proc hrat takovouhle slataninu kdyz je tu BDO.
    • Asharak
      *1* ty krásné KungenTV-ovy obrázky proč je dnešní WoWko nejhorší MMO-RPG světa a BDO nový a budoucí král (jako x dalších MMO před BDO), že nikdy BDO nezprzní, žádné p2w a pod. systémy, gameplay budou jen a jen vylepšovat atd... *7* yay, už aby tu bylo nějaké další nové MMO.
      Craftit si můžu i doma *15*
      • Bdo je ptakovina, chvili jsem se dival na stream. To uz je lepsi guild wars 2. Ale dneska jsou v kurzu survival budovaci mmo, potazmo si hodne slibuju od star citizenu jestli vubec vyjde.
        • Asharak
          Tak každé je fajn zkusit. Ale zrovna GW2 u mě nepochodilo *1* Výhoda a nevýhoda F2P MMO, zaujmou ale omrzí. Až přejde budovatelská horečka tak snad někdo udělá zase pořádné fantasy.
  • To je Illidan? Ten je už mrtvej prece.
    • byl si mu na pohřbu?
    • Asharak
      A Kil'jaeden! *8*
  • Jsem jedinej, komu přijde ten vzhled toho všeho fakt ošklivej? Nemyslím po grafický stránce, myslím spíš ten design enemáků a celkově toho prostředí. Ty Legion spaceship lodě a podobný věci. Na Wowku se mi líbila spíš ta "fantasy" stránka a teď mi to přijde spíš jako sci-fi mišmaš. *9*
    • Ten vzhled není určitě nový... Podobně vypadal i Shadowmoon valley v TBC *3* . Tohle je jen to stejné jen v hi-res.
  • Nadavejte, remcejte, brecte, minusujte, ale to je tak jedine co nadelate a WoW je po letech stále best fantasy gamesa.
  • Já si počkám až na další datadisk, se jménem WOW - Sonic vs Tamagoči. kde budou dva noví supercool hrdinové, elf Sonic a Ork Tamagoči.. To bude určitě taky nářez.
    • hahahahahaha to sem se potrhal smíchy
  • WoWko už hrajú len zúfalci.
    • Kvalitní komentář.
  • CRYPT
    Tak za sebe reknu jen toto. Par let jsem hraval SWTOR a byl jsem veliky fanouskem a to MMORPG jsem fakt miloval. Proste to byla hra, kde jsem stravil xxx hodin. Bohuzel dospelo to do stadia, kdy uz jsem si rekl a dost, muj pohartrpelivosti pretekl a prestal jsem to hrat. Duvodu je velika spousta jen nejvetsi vycet - otresny engine, nulovy content, malo hracu atd ... Presel jsem na WoW, ktere jsem nikdy nehral a po tydnu co jsem zacal WoW hrat, jsem si zakoupil i Legion. Ta hra pro mne jako novacka ve WoW je skvela, zabavna a hlavne je zde spousta aktivnich hracu. Mozna to neni pro pametniky jako driv, ale pro mne jako novacka proste parada. Kolekce, Dropy, Gear atd.... Skvele. Takzeat si riko kdo chce co chce, WoW momentalne u me vede!
    • Ja začal hrat WoW a Legion asi pred mesicem ale jinka hraju od Vanilly. Legion je vážně prvni datadisk, kde mě bavá Dungy i raidy, je pořád co dělat. Sem tam i nějaké to PvP. Takže s tebou souhlasím. A jak píšeš že s těmi starými hráči.... nedávno jsme se s kímošema dohodli že si dáme Vanillu a BC někde na serveru non offik... hoši větší vo*ser jsem dlouho nehrál... :D člověk je dnes zhýčkaný :) a to na to vzpomínám velmi rád, ne že ne.... ale vážně dneska nechcete aby hra vypadala takhle... *14* *14*
  • legion je hodne zabavnej takze nevim co tady remcate nejlepší datac
    • Tak to už je taková tradice.
    • Yesmane nehrál jsi na twinstaru v té guildě s Norevlisem/Silveronem? :D
  • zaty
    Mám vážně míněnou otázku:
    Má smysl to ještě hrát? Hrál jsem WOW od vanilly do půlky Cataclysm, pak jsem toho nechal. Přemýšlel jsem, že bych na zimu koupil BC+Legion a do jara si zahrál. Nejsem casual, ale ani ne HC hráč, který by u toho proseděl desítky hodin týdně.
    • Asharak
      Chceš hrát Vanillu? Jdi na free. Stejně tak s TBC, WotLK popř. Cata. A celkově end game určité expanze, páč v Legionu ho nenajdeš.

      Chceš nový obsah (tedy aktuální Legion obsah), nechceš hrát jen k vůli gearu a číslu ilvl, které stejně k ničemu moc není, páč top DPS rank z logů mít pravděpodobně stejně nebudeš i kdybys ho sehnal (hail RNG :D )a k ničemu jinému top gear ani není, pokud nechceš vyšperkovat staty postavy a sety/trinkety teda. Nechceš to hrát casual... to je jak?

      Můžeš použít free boost na 100 a začít Legion, pěkně pomalu si projít všechny zóny a příběh? Určitě do toho běž, jen min. 150 hodin se zabavíš. Pokud budeš i číst ques liny a víc se šťourat v lore a po mapě. (a používat achievementy jako guideline co kde ještě jde objevit a udělat) Až na gathering, profky (kromě utilit, blbůstek a pod), treasurefinding který jsou po chvíli nudný/zbytečný, je to úžasný zážitek. Dokud tě repetetivnist neunaví (rychleji se dostaví než v pomalejší Vanille/TBC) a nepřijdeš jak všechno funguje.
      Nebo v pohodě navázat na Pandarii, není problém,, jen budeš za chvíli overgeared než projdeš celý kontinent což je ten největší problém. Stejně tak Draenor. (teda pak využít lvl lock by šlo pokud,, jesi chceš objevovací stránku hry, jen jestli tohle pro tebe není ten casual styl). Nebo jen něco, když tě to nebude bavit tak se lehce posuneš jinam. Obsahu máš tunu, akorát vývoj postavy (profky atd) bude kulhat nejvíc, ten už chce dávku vlastního Role-Playe páč nebude mít velký smysl. Gearing je dnes hlavně otázka po dosáhnutí max. levelu - největší mínus dnešního WoWka. Ale nahradil ho podle mě transmogging, což je fajn featura pro sbírání gearu.

      Jestli chceš rychle všechno vygrindit - což jde/nejde tak jak by každý chtěl, tak moc zábavy nenajdeš ^^ na to jsou tu diablovky *5*
    • Byl jsem na tom podobně a Legion jsem si pořídil, hrál jsem to tak cca půl roku a přestalo mě to úplně bavit. Je to akorát žrout času. Ještě větší, než dřív.
    • Wow jsem hrál od začátku do pulky Cata.
      Vyzkoušel jsem na měsíc Pandy a potom i Legii.
      Teď už je wow úplně jiná hra než jak jsi ji poznal ty.
      Takže pokud chceš hrát něco nového co jsi nezkusil, zahraj si Legii.
      Pokud chceš hrát co znáš, najdi si free server, je jich spousta. (dobré i špatné)
    • WoWko uz ma smysl hrat jen na neoficialnich serverech. Ty jedine nabizeji TBC a vanillu. Samozrejme je to spise pro lidi, kteri v te dobe nemeli tolik casu a nestihli vsechno projit.
    • Od tech dob je vsechno vic "solo" friendly. Dale pak zalezi co si mel na WoWku rad. Pro PvP se asi vracet nevyplati. Pro vsechno ostatni bych rekl, ze ano.... Vetsina moznosti co hra v soucasnosti nabizi je dle meho lepsi, nez kdy byla. Legion je docela narocny na grind, ale s prichodem 7.3 uz tomu tak nebude. Pribehu a contentu jsou tuny i pokud neplanujes raidovat, nebo chodit dungy .....
    • Pokud máš ten hype a chceš to opravdu zkusit tak to udělej. Legion je rozhodně nejlepší datadisk po konci wotlku a je "přátelský" pro všechny typy hráčů (4 raid obtížnosti, 4 dungeon obtížnosti, Random/ranked BG a arény, pokemoni, world questy...atd). Navíc dnes už máš group finder, takže sehnat a nebo vytvořit pug grupu je neskutečně jednoduché, stejně tak i guildu, těch je na DT/BB tuna. Gear seženeš celkem jednoduše, jediné co tam je mordor, teda byl, dnes už je to mnohem menší zátěž tak to jsou Artifact power a legendárky, ale pokud nejsi mythic raider tak tě to moc trápit nemusí i bez toho se dá odehrát snad všechno, když svojí classu umíš.
      Nemohu ti říct jestli tě to stále bude bavit, ale pokud jsi hráč MMORPG, tak podle mě žádná kvalitnější MMORPG momentálně není.
    • Je to nechutnej grindfest jako v asijských MMO a lezlo mi to krkem už při expení postavy, takže pokud máš rád grind, tak budeš nejspíš jako v sedmým nebi a pokud ne, tak to jsou vyhozený peníze a akorát tě to zprudí.

      Osobně už si novej datáč ani předplatný nikdy nekoupim, ani kdyby to všichni vychvalovali do nebe. Cataclysm mě hodně štval, ale každá expanze od Cata je ještě horší a narozdíl od BC a WotLK to postupný patche nijak neopravujou. Ta hra je už dlouho přesně jen pro casualy, co jí vidí poprvé, nebo HC hráče, který ten stereotypní grind překousnou kvůli relativně pořád zábavnýmu PvE endgamu. Kromě těch dvou skupin to hrajou už jen beznadějný závisláci a první měsíc nebo dva po releasu ještě spousta nostalgiků utáhnutých na vařený nudli.
    • Nehrat, je to vsechno uz jen mrkev na provazku. Kazdy 2-3 mesice gearujes vsechno odznova, pve je tezce stereotypni bez novych mechanik a pvp je vyscalovany do nicoty.
    • nekromant33
      Máš to hodně podobně jako já. Já přestal hrát před koncem WotLK, vrátil se ke konci Warlords of Draenor a hraju teď Legion. Záleží co od toho čekáš. Levelování je zábavný, protože lokace mají zajímavý příběhy. Příběh je důležitej i v rámci endgame contentu. Dungeony jsou díky Mythic+ systému relevantní co se equipu a nějaký výzvy týče i teď, což dřív nebývalo (Draenor to jen naťukl). K PvP ti toho moc neřeknu, protože mě ve WoWku nikdy nepřišlo nic extra a v zásadě se mu vyhýbám. Pro raidování po Heroic nepotřebuješ ve hře trávit hodiny denně. Mythic už ten grind potřebuje.
    • Legion je datadisk který ze všech předchozích datacu vyžaduje mrte času na hraní bohužel
    • Ne. Akorát se naštveš. Radši si nekaž vzpomínky nebo jdi na free TBC. Už to není hra kterou jsme měli rádi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit