Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    už colossus byl pěkný odpad a jedno z největších zklamání v daném roce... měli skončit old blood, teď už jen vymýšlejí hlouposti a plácají na sebe další a další nesmysle...

    • jestli se ten nesmysl bude dobre hrat, tak proce ne? Poslat znacku do kopru kvuli jednomu preslapu by bylo dosti smutne. Latku, jak sam rikas, nenastavili vysoko, takze jen at prekvapi, drzim palce :)

      • Jack1947

        Spíše to vypadá horší než New collosus.

  • uher

    No konečně. Že to těm němčourům ale trvalo. A teď na oslavu tohoto uvědomění všichni pravačky nahoru!

  • Jack1947

    Mě spíše zarazilol že to je nějaký divný mišmaš jako Division+ Wolf wtf ?

    Jestli to tak je tak celkem smůla no.

  • dworkin

    K těm dvěma verzím jen lehkou odbočku. Časopis Newsweek vždycky v době voleb amerického prezidenta chystá dvě verze časopisu, kdy každá počítá s výhrou jednoho z kandidátů. Takto byla připravena verze pro případ, že vyhraje Hillary Clinton (s obrázkem Clinton a nápisem Mrs President na obálce), i verze pro případ, že vyhraje Donald Trump. Ono by se to po volbě docela blbě dohánělo, není to jen o obálce, ale každá verze má autorské články vztahující se ke konkrétnímu kandidátovi.

    V tuzemsku někteří bojovníci za svobodu po vítězství Trumpa sdíleli obálku Newsweeku s Clintonovou a škodolibě hýkali, jak se liberální média spletla a jak teď mají děsnýho smolíka a pláčou vzteky. Není třeba dodávat, že se sebe dělali totální de*ily.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit