Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Pár stránek zpět jsem psal, že se mi hra hrozně seká, a jestli někdo neví, co s tím. I když si to už možná nepřečte, rád bych tímto poděkoval "kukovi" za radu, abych aktualizoval Catalyst na 14.4. Udělal jsem to a hra běhá prostě parádně bez jediného seknutí i na mém na dnešek už trochu postarším PC. Nečekal jsem, že ovladače přinesou tak obrovské zlepšení a zároveň je to rada pro všechny ostatní. Hra je to vynikající!!
  • mx0r
    U mna jednoznacne 8/10 a niekedy aj viac... kedze som pravdepodobne dokonala cielovka - nemam rad MP, lebo nemam cas na trening (ako som uz niekde pisal minule)... a takyto SP, ktory je na vyssich obtiaznostiach aj celkom challenge je presne to, co potrebujem. Pritom pribeh nebol tiez vobec na zahodenie... chvilku som si W:NO skusal minuly rok na Gamescom-e a bol som skepticky, ale co z toho vyslo ma nesmierne prekvapilo. Dokonca som mal niekedy pocit, ze je to (puristi prepacia) ciastocny duchovny nasledovnik HL2.

    Nemozem suhlasit s videorecenziou, ze perky boli nanic... ja som sa hlavne na stealth branchi celkom zabaval, kedze sa to dalo chapat ako ulohy... napriklad stealth-kill 5 vojakov pri overcharged health je celkom challenge.

    8/10+
  • R-BLOG
    Rozhodně lepší než předchozí počin.
  • nemohl sem se na to divat hrac rpg/rts recenzuje fps.
  • docela jsem bědoval :(, snad po 2 letech jsem si koupil pc hru za vyšší cenu a vůbec to nejede. Mám intel i5, 8gb ram, SSD disk, Nvidia 9800 Ultra a hra běží asi 0,5 fps/sec. Ostatní tituly jsem na téhle sestavě bez problému hrál na normal/high nastavení. Stáhnutý Nvidia codecs patch nezafungoval. Máte někdo stejný problém? a netvrdte prosím, že je to tou Ultrou - sice je to stará karta, ale pořád silnější než x současnejch low-end karet do 2 000kč
    • Jack1947
      Taky mi to nejede, jinak všechny hry mi jedou - podělali optimilizaci nezbývá než počkat na patch.
    • Nvidia 9800 má zhruba poloviční výkon co nejnižší karta aktuální řady a to už jenom v syrovém výkonu GFLOPs. Ještě se div že ti to nejede na topinkovači :D
    • CO?! Nvidia 9800 Ultra? "Stáhnutý Nvidia codecs patch nezafungoval" a to je co? "...a netvrdte prosím, že je to tou Ultrou - sice je to stará karta, ale pořád silnější než x současnejch low-end karet do 2 000kč" to teda není.
      Trochu konstruktivněji - zkoušel jsi textury stáhnout uplně dolů? Ta grafika má tušim 512MB paměti a jestli používáš rozlišení víc jak 1366x768, tak jí nejspíš hodně došla.
      Mimochodem jsem jen tak ze zvědavosti zkoušel porovnat GTX6800 Ultra proti Intel HD Haswell a ten integrovanej Intel jí ve FullHD deklasoval trojnásobným výkonem v League of Legends (cca 18-25 proti 60-75FPS).
      Není to jenom o "hrubém" výkonu, ale o architektuře jádra a ovladačích.
      Nejlíp uděláš, když si nějakou tu "shitgrafiku" do 2k pujčíš a uvidíš sám.
      • mi to dela taky, ale ja myslel, ze u me to je cpu...

        sehnal jsem si ps3 texture pack (to je asi 15GB vs 40GB pc verze), nakej ultratweak, kterej mi to pousti v 640*480 a stejne mam tak 1fps, protoze mam procak na 100% od chvile spusteni mise
        • Jack1947
          Possrali optimilizaci, na některé karty vrcholem je že ani ti s vykoneějšími kartami od NVidia nemají nic hratelného.

          Nezbývá mi nic jiného než se přiklonit k konzolové verzi asi no...

          pos*ali ne ale podělali ano, pff te systém je nahovno.
  • Lawliet
    Hezká recenze a ta scéna s bednou boží Lukáši :)
  • XXHUGOXX
    Ako to preskočil a tá hudba do toho. *15* To fakt nemá chybu. On fakt robí parádne videorecenzie. *4*
  • Keyz
    Po shadow warrior další hodě klasická FPS kde se dá skákat! *4*
    Snad se jím bude dařit a další na to navážou. Již jen chybí FPS kde se dá střílet za běhu jako v UT a to bude klasika.
  • Bylo to fajn postříleníčko. Jen škoda tý příšerný AI nepřátel, a hodně divnýho konce. Absence vzteklého pána s knírkem mě taky zrovna nepotěšila, no, snad bude aspoň v DLC.

    Zejména ve věznici stála AI za prd.
    To jen tak nezapomenu. Přelezl jsem střechu, seskočil na dvůr, zabil jednu stráž ale všimlo si mě pár dalších stráží a pes, tak jsem jen tak zkusmo vyskočil na dřevěnou plošinku co byla hned vedle mě a... stráže i pes chodili metr ode mě a netušili jak těch 40cm vylézt a tak chodili a chodili a chodili by kolem mě dodnes kdybych je nakonec, když už tam postával malej hlouček strážných, nezabil. *2*

    Dokonce se jim podařilo zprznit AI i v tom retro levelu. Po otevření tuším předposledních dveří v tom levelu se mi uprostřed chodby vždycky spawnuli dva náckové přestože vteřinu před tím byla úplně prázdná. :D
    • Veskoslav
      To s tím level je i v původní hře. Občas otevřeš dveře, zavřeš, otevřeš a máš tam dva vojáky:) Ale ten level je jinak pecka, včetně tajné místnosti, jak si pamatuji:)
    • Mato1987
      odporúčam
      https://www.youtube.com/watch?v=fSkHjxrQYrc
      a
      https://www.youtube.com/watch?v=eTBCgJ7M4_s
      • jj, to je přesně to moje místečko.
  • LoL, opravdu kvalitní audio hlas. Přes jaký mikrofon mluvíte, prosím ?
    • janchor
      Shure SM58.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit