Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

    Vávra je mi neskutečně k smíchu. Takového pokrytce těžko pohledat. Nasrat na takové jednání.

    • Ilusiveman

      Celkově Vávra a jeho fejsbuk.  tyvle to bylo obrý žraso.

  • Meow

    Byl bych raději, kdyby udělali pořádné dlc nebo český dabing. 

  • BohumilCisar

    Mně se jejich jednání vůbec nelíbí, když jsem na hru přispíval, tak jsem si připlatil, abych měl artbook a "making of" film. Artbook jsem (se spožděním) sice dostal, ale do regulérního artbooku to má daleko, je to takové nějaké nemasné neslané narychlo zplácané PDF s pár obrázky, které nemá hlavu ani patu, navíc to celé má jen pár stránek, je to prostě brožura, kterou jednou prolistujete a už ji víckkrát neotevřete. Jakožto grafik mám pro arbooky slabost, ale v tomto směru jsem byl velmi zklamán a když teď vidím, že regulérní artbook teprve výjde a navíc za tisícovku, tak mi to příjde jako zrada.

    "Making of" film do teď nebyl zveřejněn - přitom je to víc než půl roku od vydání hry, vlastně už ani nevím, jestli bych se na to teď dokázal dívat, po těch jejich podvodech na backerech a po tom, jakou ostudu si trhli s DLCčky. 

    • nějaký making of je na youtube, neni to ono?

      • BohumilCisar

        Ne, to je něco jiného. Ještě se chystá "oficiální" making of, který měl teprve před pár dny nějaké testovací promítání

  • species

    Mno, tak snad tam budou zachody.

    • Ilusiveman

      Nesrovnáváš teď tu Danovu srágoru se Skyrimem, že ne?

      PS: anonymně prohlašuji, že Dana bojkotuji, jako EA a Babiše.


      • Derp_1337

        Ačkoliv Andrej Hrabiš není žádný svatý, tak v porovnání s většinou politiků je to úplný beránek. Za ty roky útoků na něj se akurát našlo Čapí Hnízdo, kde se jednalo o nějakých pár desítek milionů.

        Když se tady dělá takový humbuk kvůli pár desítek melounů, tak proč nikdo nebojkotuje třeba Kalouska nebo Topolánka, kteří si nakradli celé miliardy???


        Hrabiš je ostatním politikům nepohodlný a tak nastartovali negativní mediální kampaň. Bohužel hloupé ovečky jim to všechno žerou i s navijákem a nechají sebou manipulovat.


        Proto všem odpůrcům blahopřeji: stali se z vás ovce a necháte sebou snadno manipulovat. GJ

        • iSpirit

          teď nevím, jestli je to ironie, nebo jsi taková dementní lůza. Babiš zdvojnásobil majetek, co je v politice takzvaně o 40mld. Ostatní politici jsou proti němu bezdomovci. Snad je to ironie, protože takového dementa bych si musel asi najít alespoň na facebooku🙂

          "tak proč nikdo nebojkotuje třeba Kalouska nebo Topolánka, kteří si nakradli celé miliardy???"

          Co tohle je za sračku? Nějaký podklad? Důkaz? 

          • Derp_1337

            Neměl by jsi mluvit o věcech, o kterých vůbec nic nevíš (tj. Ekonomika). Párkrát si ve zprávách/novinkách přečetl článek a najednou si myslíš, že jsi na to odborník. 

            Je to podobná situace jako s hokejem: většina diváků v životě hokej vůbec nehrála a maximálně ho viděla v televizi, ale přesto si myslí, že tomu rozumí mnohem lépe než trenéři nebo hráči na hřišti.


            Babiš byl mezi 10 nejbohatšími Čechy dávno předtím než šel do politiky. A představ si, že na ten vrchol se člověk nedostane tím, že ty peníze leží na účtu. Ty peníze musí být furt v oběhu! Něco proinvestuješ, něco koupíš nebo prodáš, atd. atd. atd. Ve výsledku meziročně ten zdanitelný majetek skáče nahoru a dolů. Jak se podrobně daní majetek nemá smysl vysvětlovat lůze jako jsi ty.

            Když pak porovnáš jeho majetek za určité časové období (několik let), tak zjistíš, že mu hodnota majetku několik let v řadě klesala (např. hodně investoval) a pak v krátkem období narostla nahoru (např. zpeněžnil investice). Babiš je jediný z politiků, co ukázal své daňové přiznání, a na něm je hezky vidět, jak pracuje s penězmi.

            Novináři z toho samozřejmě udělali bombu, bez toho aby by vysvětlili, jak k té situaci došlo. No a co se nestalo? Lůza jako je iSpirit se z toho málem počůrala závistí, když viděli číslo "40 miliard". Fakta lůzu nezajímají, že? Lůze ke spokojenosti stačí jenom to, že mají koho veřejně odsoudit a nenávidět.

            • iSpirit

              hele fanatická kobliha😂. Ukažme si na lůzu. 


              Kobliho je ti jasné, když šel do politky, tak říkal, že už nestojí v čele firem, čili on sám bude finančně trpět, ale dělá to pro Česko. Hele ekonomická kobliho, jak je pak možné, že od roku 2013 do 2017 z 40 miliard udělal 88 miliard? Neměl finačně trpět? Takže buď je Babiš horší ekonom než ty, nebo je to lhář. 


              No, kobliho dej mi nějaký důkaz o tom, že Topolánek a Kalousek má miliardy. Chci vidět podklad. Jinak tu vykladáš lži lůzo...

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Musím ti pogratulovat k tomu, že se svými těžce získanými schopnostmi sis dokázal spočítat, že číslo 88miliard je větší než 40miliard. Bravo! Nicméně pořád to nemění nic na tom, že o ekonomice a účetnictví vůbec nic nevíš a nerozumíš tomu.

                To, že v nějakém roce má člověk ve finančním přiznání zdanitelný majetek v hodnotě 40mld a v jiném 88mld, v praxi ještě nic neříká. Hromadu let mohl mít celé miliardy vázané např. v nezdanitelných položkách, nezdanitelných dluhopisech, atd. atd. atd. Hodnota těchto nezdanitelných položek se započítá teprve až při prodeji (až při prodeji, aby šla určit daň ze zisku).

                Jak jsem říkal, je to neskutečně komplikované a novináři si to "zjednodušili" a vypustili do světa "šokující zprávy" bez jakéhokoliv podrobnějšího vysvětlení. Bohužel tohle je nejprvotnější zájem novinářů: šokovat lůzu i za cenu toho, že podají zavádějící informace.

                A ke Kalouskovi a Topolánkovi: ti dva už měli tolik kauz, že člověk si může vybírat. Např. Kalousek jakožto Ministr Financí v roce 2012 byl strůjcem novely zákona o Korunových Dluhopisech. Byla to novela, která pomohla spoustě lidí si namastit kapsy na úkor státu. Samozřejmě Kalousek byl jedním z těch, co si taky namazal kapsu!! (tohle je očividný střet zájmů za který by si zasloužil žalobu a vězení, kdyby neměl Imunitu jakožto politik)
                Těch lidí, co si namastilo kapsu na Korunových dluhopisech byla hromada, ale dodneška to média vytáhla ze šuplíku jenom na Agrofert a Babiše
                ... Lůze se předhodí jeden obětní beránek, který je pro ostatní politiky nepohodlný, a zbytek se vesele směje, zatímco lůza útočí na obětního beránka... Doufám, že už chápete, proč se z lidí stávají hloupé ovce, když se nechají řídit touhletou očividnou manipulaci???

                • iSpirit

                  Reakce na příspěvek:

                  😂 To snad ani není možné. Ty jsi kobliha, která by bránila Babiše, i kdyby ti Babiš prznil anáal. 

                  Jak jinak. Za všechno můžou novináři, Babiš je chudák, který měl 44mld v nezdaněných položkách, který si zdanil během s čtyřletého cyklu, když byl ministr financí. Ano, to dává naprostý smysl.😂 Tvé ekonomické schopnosti jsou obdivuhodné.


                  Já jsem ti psal, že chci důkazy. Obvinil jsi tu dva politiky, že nakradli miliardy. Poprosím alespoň nějaký článek o tom, že nakradli miliardy. Pokud tedy nic nedodáš, tak jsi nejen fanatická kobliha, která by si od Babiše nechat projet anáal ale i lhář.

                  • Derp_1337

                    Reakce na příspěvek:

                    hele spirite, já chápu, že v tobě kypí neskutečná závist a nedokážeš přenést myšlenku, že někdo může mít někde bokem (nezdaněným) 44mld. Ono to je typická charakterová vlastnost českých vidláků, kteří nenávidí jejich sousedy, protože soused má o jedno prase více. Svůj původ nezapřeš.

                    Nicméně je na čase se smířit s tím, že to je běžná praxe u nejbohatších lidí na světě mít různě zašité peníze, aby z nich nemuseli každý rok odvádět daně. Tvoje závist a nenávist na tom nic nezmění.

                    Dál to nebudu řešit, jestli chceš tuhle tématiku podrobně prozkoumat, tak doporučuji začít na google, já lenochovy, co neumí ani pracovat s int. vyhledávačem, nebudu usnadňovat život.

                    • iSpirit

                      Reakce na příspěvek:

                      Aha, takže nic. Takže jsi lhář, co jiné obviňuje bez důkazu, přesně jak jsem čekal. Takový typický český rys. Babiš měl samozřejmě zašito 44 mld., je to šikovných chlapec, který vůbec nekrade a vše dělá pro kobliky jako Derp. 😂


                      Shrnutí: jsi lůza, kobliha, lhář - Derp. 

                      • Derp_1337

                        Reakce na příspěvek:

                        Smůla spirite, já chápu, že žiješ dle motta "dle sebe soudím tebe" a přiřazuješ ostatním lidem své vlastnosti, ale svět není tak jednoduchý.

                        A lhaní ti vskutku jde velmi dobře. Jasně jsem hned na začátku napsal, že Hrabiš není žádný svatoušek! Takže prosím nelži a nepřiřazuj ostatním lidem něco, co nikdy neřekli a dokonce je to opak toho co tvrdili, ty lůzo.

      • species

        referuju na ten jeho seznam samzrejme.

        Nicmene jo skyrim je peknej brak, posledni dobrej TES byl morrowind. Fight me.

        • Derp_1337

          Tak Morrowind byl fajn, o tom žádná (samozřejmě až na ty hrozné bugy, jak je tomu u Bethesdy obvyklé).

          Ale Skyrim se mi líbil více.

          • species

            me skyrim prisel uz takovej moc akcni nez rpg. Navic jsem zasadne proti quest ukazatelum a fast travelu :D


            Ale je to asi taky timze jsem morrowind hral jako malej.

            • omiklon

              Hele a přitom se v Morrowindu také dalo rychle cestovat a to díky striderum, přístavům, teleporty mezi guildami mágů, teleport do nejbližší svatyně/pevnosti, vlastní teleport a hlavně levitace! 😉

              Nicméně mám takovej pocit, že krajina je u TES her mnohem generičtější a na každém kroku natrefíš na desítky generických hrobek/jeskyň/dolů atp.

              Zajímavé cestování a ve výsledku velmi dobrý prožitek jsem měl až u hc módu v KCD.

              • species

                Reakce na příspěvek:

                to ti jen neprijde, u oblivionu prisli s generovanim terenu, morrowind je jeste poctive rucni prace :D


                A ty strideri, ano, ale precijen je to min convenient nez kliknout na mapu a objevit se tam. Diky tomu prave magie dostavala smysl(dnes jiz ikonicke "litani") :D

  • Derp_1337

    ArtBooky vždycky šly mimo mě, vidět tu grafiku rozporcouvanou na kusy vytrácí to kouzlo. To už radši plakáty nebo přívěsky, či různé technické vychytávky a blbinky.


    Můj nejoblíbenější úlovek byl rádio/CD_přehrávač ve formě masky Darth Vadera

    • species

      lol :D neco mi rika ze hraje uplne priserne :p

      • Derp_1337

        Integrovaný reproduktor člověk samozřejmě nemůže srovnat třeba se zvukem domácího kina 😂

        Naštěstí je tam schovaný výstup, takže to člověk může použít jako CD přehrávač pro HiFi sestavu. Ve výsledku to působí dost cool.

  • dworkin

    A dostanou ten artbook backeři zdarma jako kompenzaci za to, že se na ně Vávra vy*ral se slíbenýma odměnama?

    Ta byla řečnická. Samozřejmě nedostanou.

    • Still

      Panebože... Vytahují se kostlivci ze skříně :D

      • species

        a diky bohu za dworkina, kvuli takovym zapometlivkum jako ty vypada herni prumysl tak jak vypada.

  • rickdeckard

    Must have 😍

  • já to teda napíšu: Kingdom Come mě místy bavilo víc než RDR2! 😬

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit