Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle Viktora Kislyiho z Wargamingu je schopnost softwaru BigWorldu velmi pokročilá.

    Ano a preto tent mega engine nedokaze vyuzivat viac jadrove cpu. Rusky developeri... no comment
  • ankitamishra
    Aby bylo jasno, já to v době, kdy jsem hrál betu WoT čekal. Tento projekt jsem v r. 2006 podpořil a dal mu impuls svým systémem F2P. Pro samotný úspěch F2P byl právě tento titul klíčový. Nyní je můj F2P na vzestupu!
    • Pro samotný úspěch F2P rozhodně nebylo nějaké WoT podstatné. To TF2 a LoL jsou ti hlavní hráči v téhle oblasti.
  • Muze mi nekdo znaly tuhle hru (WoT) doporucit, abych ji zkusil? Mne, kdo neni zadny extremne zaniceny fanda do tanku? Da mi to v takovem pripade neco a je o co stat?
    • Hra je docela dobra, na nizsim stupni i hodne zabavna - cca na 6 tieru (z 10ti) uz zacina byt hodne o taktice a docela narocna na skill. Na zkousku bych taky doporucil. Ale ma i par nevyhod.

      Expeni vseho vyssiho (T5+) je silene zdlouhavy aby donutili lidi zaplatit premium.
      Nektery tanky jsou hodne slaby.
      Nektery mechanismy hry (viditelnost nepratelskych tanku, prustrely pancire) si obcas delaj co chcou.
      Zhruba od 8 tieru a vys zacnou tanky prodelavat, je treba bud platit premium nebo navic jezdit s nejakym slabsim tankem vydelavat penize na opravy a munici.

      Je to ale klasicka f2p, hra na zabijeni casu s tim ze kdo plati jede "rychlej". Zadny hracsky orgie od toho necekej.
    • Rozhodně doporučuju. Námět ala tanky je super, ovšem nečekej vyloženě akční hru. Není to sice ani realističnost, jenže základ úspěšného boje je spíš o umění zaujmout dobrou pozici a neriskovat. Jasně záleží na mnoha faktorech, druh vozidla, složení týmu, mapa, detaily stranou... Fakt je, že typů vozidel jsou tam dnes mraky a s jistotou budou přibývat další. Poslední patch 7.5 jsem ještě nehrál, ale snad se konečně napravuje i ta největší slabina World of Tanks – vyváženost standartních bitev. Ty se ostatně týkají především všech nových, ale i dlouhodobě neorganizovaných hráčů. Člověk hrající v klanu na nějakém viditelném místě může mít jiný názor na free to play hru, ale to se mě netýká. Pokud chceš F2P gamesu, která si to označení snad jako jediná opravdu zaslouží, směle do toho.
    • Oddychovka a pohodovka - vyhodou je ze pri te kadenci strelby nepotrebujes ani nejak rychle reflexy a reakce jako u 3d strilecek. Nevyhoda je ze obcas mas situace ktere neprezijes at se snazis jak chces (potkas sam 3 tanky s vyssim tierem tak si jen jednou vystrelis a chcipnes).
      Tanky netreba znat vubec, staci jen zaklady typu ze vzadu je nejslabsi pancir a pro presnou strelbu je treba zastavit a chvili zamerovat. 4 tanky jsou zadarmo (ted nevim mozna i pet), kdyz chces vic tak platis a kdyz chces rychleji postup hrou tak zase platis. Jinak za nic platit netreba a minimalne pul roku se to da v klidu hrat zadarmo uplne. A cele je to klasicky o kupovani lepsiho equipu - v tomto pripade tanku, motoru, del apod. A vydrzi to opravdu dlouho nez se clovek dostane nekam nahoru.
      • Tomik_123
        Asi jsi už dlouho tu hru nehrál. Je tam asi přibižně teď 150 tanků a všechny úplně zadarmo, kdy za každou bitvu získaváš kredity a zkušenosti a vylepšuješ za ně tanky, posádku a nakonec kupuješ i lepší tanky. Hra je dle mého skvěle vybalancovaná, kdy se náhodně vygeneruje bitva, kdy můžeš být nejsilnější tank ve hře, nebo nejslabší a nebo někde uprostřed. Já hru hraji již rok a divím se, že mě hra baví víc a víc. Já za sebe vřele doporučuji a všem, co jsem jí zatím doporučil, tak jí do teď hrají. Mohl bych zde psát hodiny a popisovat jednotlivé klady hry. Pro mě nejlepší hra a hra, kterou jsem nejdéle hrál a stále hraji. :D
        • Ja ji samozrejme hraju, ale kdo ji chce hrat zadarmo tak muze mit ty 4-5 tanky zadarmo. Ja mluvim o mistech pro tanky - ne o tom ze je tam 150+tanku zdarma - jinak receno vsechny tanky krome premiovych jsou tam zadarmo, ale zaroven jich muze mit jen 5 bez dalsiho placeni.
        • Niektoré tanky ale sú za peniaze. Premium tanks ako T34, KV-5 atď.
    • Minimalne na chvili je to opravdu zabava a doporucit to muzu. Opravdu nemusis bejt fanda do tanku. Mam dve kamaradky co to taky hraly a ty normalne tanky moc nezajimaj :D
  • walltar
    Ví se už kdy asi vyjde World of warships?
    • Niekedy v 2013.
  • N7N7
    45 milionů? *8* Za to bych chlastal, cestoval a jebal až do konce života. A koupil bych si ten nejsilnější kompl světa a pařil na něm všechny hry na max detaily. Možná bych si i začal kupovat originálky filmů, možná. Servírkám bych nechával velké dýška, když by mě dobře obsouložily. Nakonec je ale asi dobře, že jsem jen chudý a skromný kluk. Jako boháč bych si ničeho moc nevážil a nejspíš by mi z těch peněz brzy huklo. Takto mám aspoň o čem snít.
    • Peníze ničí charakter. *15*
      • Já bych si ho rád nechal zničit *1*
    • Mno nevím ožralej bezďák s Aidsem kterej žije pod mostem a přemýšlí kde se stala chyba v jeho dokonalým plánu kterej zahrnoval užívaní si 45melounů po zbytek života s rozpočtem a výdajama 1milion týdně to mi příde jako dost smutná představa, mno buď rád za to co máš a šeky se šesti a více nulama přenech nám pracháčům.
      • Jestli 45 milionů dolarů..fííha..
      • walltar
        Nebo si může zajet do Zimbabwe ... a tam si nul užije až až.
    • Inquisitor
      Tak na takový život, by ti to do konce života nestačilo. Zdá se to dost, ale 45 mega rozházíš hodně rychle :)
      • 45*19?
  • Výborně. Ti Bělorusové se asi opravdu pomátli. Odkoupit tvůrce toho jejich příšerného enginu, co totálně mrví poměrně slušný gameplay, je vážně skvělý krok. Čím dál horší optimalizace, stupidní systém pro spotting a camo, ghost shells, omezení rychlosti, malé mapy, FPS dropy, neustále nové problémy v každém patchi... A oni se rozhodnou to graficky vylepšit a nacpat tam fyziku, a aby toho nebylo málo, tak ještě Bigworld odkoupí. To jak Wargaming od bety systematicky likviduje WoT je opravdu k pláči.
    • tim ze odkoupili tvurce toho priserneho enginu (coz je pravda - pouze single core atd) tak si s tim enginem muzou ted delat co chteji - hlavni duvod aspon co tak tvrdily bylo to ze ten engine proste sami prepsat kompletne nemuzou (otazka zda to vubec jde s tim polemizovat nechci, tak hluboko jsem se tim nezabyval) taktze netusim zda nemaji novy engine resp bigworld rozpracovany atd
      ...
      jinak hra WoT je to vyborna - na zabaveni nemusis skutecne platit vubec nic a clovek se vyhraje
      • Mě osobně to už taky dost sere DMG za 0 co to je neříkali náhodou že to už nekolikrát opraví ? !!
        • Kozy
          to je critical, ne?
          • ne, to je bug ktery nejsou schopni dva roky opravit... žadny crit to neuděla, žadny damage to neuděla, jen diru a posadka zařve "tvrdě jsme je zasáhli"....

            bug fixy nevydělavaji prachy, premiove tanky ano... WG je mnohem posranější firma než EA a Activision dohromady...
            • Kde to můžu podepsat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit