Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jams
    Nelze než poděkovat autorům, že to Uwe nedostal. Jediné co je opravdu vtipné na jeho filmech je, že to s nimi myslí vážně. Kdo dnes bere filmy o Uwe Bolla seriózně? Když se chci podívat na tvrdě akční film od něj, tak vím na sto procent, že se u sledování hodně zasměju. *3*
  • Rád bych se na film Warcraft jednou podíval, ale opravdu by to mělo být celý natočený stylem ála Avatar, ale bez skutečných herců, kteří se ve filmu objevují, prostě čistá animace. Vzhledem k tomu kolik by to stálo, z toho ale nic nebude...

    Osobně bych uvítal průběh událostí v Outlandu po uzavření Dark Portal, tedy Khadgar a spol, péčko s dranejkama. Ne vážně prostě aby člověk viděl ten kontrast světů, rozpad Draenoru, první setkání s draenei, boj o přežití, kdy vůbec noví spojenci netuší zda mají nějakou šanci proti hordám orků/felorků/démonů a jiných roztodivných stvoření.
  • náhodou Uwe stvořil dvě veledíla jako Far Cry a Postal.. ale jeho humor neni pro každého *4*
  • Námět na horor: Film bude režírovat Uwe Boll
    ... bude se točit v Rumunsku s rozpočtem 10 mil rublů...
    ...scénař napíše Hřebejk...
    ...a bude tam hrát Steven Segal, Paris Hilton a Justin Bieber.
    *1*
    • .))
  • calwin
    warcraft stratégie v tej dobe boli skoro ako film... prišli s nádherným príbehom a ešte lepším spracovaním do videa... asi by som sa nepotešil keby klasiku ktorá naozaj utvorila základ world of warcraftu by mala byť akosi odsunutá na bok... trochu ma to mrzí a možno by som aj chcel aby to čo bolo vo WOWku bolo aj sfilmované napr. arthas po tom čo zasadol na trón krála lichov? čo bolo potom? všetko je to možno vo WOWku popísané ale určite sa vo filme môže vytvoriť veľa odbočiek poprípade pokračovať...
    • Jak řikáš, nebylo by marné kdyby byl film udělán stejnými lidmi, kteří dělali cinematics během hry. Blizzard mají jednu výhodu a to, že mají hodně dobře udělané filmečky a neznám nikoho kdo by nehulákal: "Chci vidět film", po tom co dohraje hru a zří všechny mini-filmečky, které doprovázejí příběh. I sám si řikám, že pokuď nějaký film bude, tak se vytvoří takhle. Protože WoW je prostě fantasy a i kdyby byli živí herci, tak 99% by bylo počítačově. V tomto světě je nespočet potvor a neni tak jednotvárný jako třeba pán prstenů, kde ti "hodní" jsou vytvoření podle šablony člověka. Ale ve WoW máte: Gobliny, Taureny, Orky, Ogreny, Lizzardy, Draky atd... A i samotní lidé jsou trošku HEROMASS, protože mají neuvěřitelně masivní brnění, viz.: Arthas (190cm minimálně, 150kilo svaloviny, brnění jak TIGER II za druhé svět. vojny).. až se divim, že je ty koně uvezli.. :-D
  • Nevite když hráči zabili Arthase jestli treba olitoval co udelal? ja pochopil jeho pribeh tak ze ho posadnul ten meč a predtim to byl kladas. tak bych cekal na zaver ze se nejak vysvobodi.
    • V posledních vteřinách před smrtí se osvobodil a zalitoval,slzička mi ukápla.Najdi si video na youtube určitě to tam bude.
      • nevim kde? kouknul jsem video na youtube a jedine co rekl bylo : Father is it over? I see only darkness. tak nevim
      • kostejnesmrtelny
        Jop. Než se objevil na scéně Tirion, bylo to úplně úžasný zakončení přímo antický tragédie, za kterýho si dělal mráz z mejch zad skluzavku.
        Pak se objevil Tirion a Bolvar, a všechno šlo úplně do pwdele... Chjo. *10*
  • Teť mě napadlo že Varianovo uvěznění,útěk a všechno kolem něho by taky nemuselo být špatné...
  • Osobně bych se strašně rád podíval na období "Nákazy" aka WARCRAFT3 + FT, přišlo mi to příběhem a i možností spracování do filmu asi nejlepší, a i mě to bavilo.
    Takže scénář přepsat a zaměřit se na hlavní postavu Arthase, kdy první film věnovat jeho mládí, různé bitvy které povede proti Orkům, Goblinům a Taurům, a zakončit to začátkem objevení Nákazy.
    Další film kdy se Arthas setká s pány děsu atd a začne tam ta zápletka okolo Nákazy a objevení Mrazivého smutku a monstrozní bitvy s Nemtrvýma, kde se ve filmu objeví i jiné postavy, včetně Night Elfů a vybudování Aliance (nějakou tu politiku do toho taky dát), ukončené tím jak Arthas začne mít noční můry a začne skrze něj promlouvat mrazivý smutek, kde pobije Královskou radu a přijme svou identitu jako vůdce Nemrtvých.
    Poslední film bude o tom, jak ho mrazivý smutek ovládá a on musí osvobodit Krále Lichů, aby sjednotil říši. Takže tam budou občastné comebacky ohledně minulosti a koho v předelšých dílech zabil a co udělal Lady Silvanas atd... a občas se v něm projeví lidskost, ale už jen útržkovitě. A zakončit to finálním soubojem Illidana a Arthase (v pozadí války Nákazy se zbytkem světa) a korunovací Arthase jako Krále Lichů...
    Pak v dalším a posledním díle by bylo jakou to mělo odezvu na svět a tam bych přepsal scénář, a zradou Sylvanas a její odplatou by Arthas zemřel a končilo by to sjezdem vládců, kde by se zničilo pozůstatků Licha...

    Sice by tam něco neodpovídalo tomu universu WoW, ale jako filmové provedení by to bylo dobré a myslím si že by to mohlo předčit i Pána Prstenů..
    • předposlední film*
  • no urcite by to nemali robit ako normalny film skor daco jako final fantasy abo avatar, zivy herci sux
    • Trosku blbost s tim, že živí herci sux. Kdyby vybrali nějaký laciný kanadský seriálový herce tak možná, ale žádná supertechnologie ti nikdy nedá do filmu takovej feeling, jako kvalitní hereckej výkon.
      • uhm no potrebujem riadnu rubanicu spelly a bossa atd keby to vyzeralo ako war3 moviecka ;)
        • kostejnesmrtelny
          To by tě vydrželo bavit tak 10 minut.
          Víš, on je trochu rozdíl mezi 4minutovým intrem hry a 100-120minutovým filmem *3*
          • tyvole jak 10min co si necumel na avatara nebo co :D
  • kdyz uz by tam ten arthas mel byt tak jako herce jedine Vladimir Kulich!
    http://www.csfd.cz/tvurce/20896-vladimir-kulich/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit