Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • residentevilfans

    Monolith by se mohli vysrat už na Pána Prstenů a udělat zase kvalitní FPS. Oživit Blood. Nebo další FEAR, ale nejvíc bych si přál pokračování NOLF. 

    • Jack1947

      Ani jedno nedostaneš ale 😛

  • TheGGG

    slušná fps serie, ale na prvním díle mě nejvíc strašily ty otřesně stereotypní lokace... šedá šedá šedá... rozhodně klady: grafika, fyzika, story, postavy, gunplay, desing některých scifi vojáků, atmoška... no ale horové to moc nebylo, jako u všech podobných her je to trošku děsivé tak první půlhodinu... ještě fear 2 byl ale dost slušnej, pak trochu meh, ale jako celek dobrá sérka... BTW: jedna z mála fps kde se dalo kopat... proč toto není i jinde? WTF WTF WTF

    • Jack1947

      Slide a kop to je snad už jen v Modern combat 5 lol, to je mobilní hra 😀😉

      Fear2 a slušnej ? to jsme hráli asi jinou hru ( ps ještě tehdy běhali hry v pirátské verzi v MP ale anio tam nebylo o co stát)

  • residentevilfans

    Moje nejoblíbenější Fps, stále ho mám nainstalovaný, dokonce běhá ve 4K a vypadá pořád skvěle. Svoje děsivé momenty určitě má. Ale nejvíc se mi líbí hudba, ten klaustrofobický pocit a samozřejmě střílení. To když dáte někomu kopačku a pak ho vystřelíte do stropu brokou, k nezaplacení. 😀 


    Btw nejvíce se mi vryla do paměti scéna ze dvojky, kdy SnakeFistovi vytrhne ten assassin páteř z těla jako Predátor. 😬

  • NewKy

    Mně v době, kdy to vyšlo, už bylo přes dvacet, ale stejně jsem u toho byl napjatý jak struna a pár lekaček (třeba Alma objevivší se nad žebříkem) mě donutilo vyskočit z křesla. Jedna z nejlepších stříleček všech dob.

    Dvojka už děsivá moc nebyla, ale pořád to byla povedená hra. Trojka bohužel úplný propadák.


  • ALHAZRED

    F.E.A.R. byl strašidelnej teda dost !

    Akorad de vo to, zda koukam na blbej horror, kde pobihaj stupidni tinedžeri, nekto je porcuje a ja s tim nemužu nic udelat, nebo hraju horrorovou gamesu, kde se mužu branit a vyjma zakernych lekaček dost ovlivňovat svuj osud.

    Podle mne byl F.E.A.R. 1,2+ExPoint, namichan jako vinikajici koktejl horroru a akce, moc se mi libil, jako vubec malo her a rad si ho ješte jednou zahraju...

    Bohužel 3ka byl odpad.

  • Tak já jsem asi bábovka:) já tu jedničku hrát nemohl, když se mi několikrát nečekaně objevila ta malá holka za zádama apod.. hru jsem vypínal :D Vydržel jsem tak první půlhodinu a po asi dvou pokusech hru hrát, jsem to vzdal a raději si dal něco čistě akčního :)

  • drasta

    Mne teda jednicka strasidelna neprisla vubec ale ja mam obecne trochu problem se bat u her. Je to ale doted asi nejlepsi strilecka co jsem hral. Demo jsem tenkrat dohral asi 60x a nemohl jsem se dockat plny verze.

    • Já myslím, že většina hororových her funguje na placebo efektu. Marketing říká, že je to staršidelné a že se u too budeš bát. A tak to spustíš a celou dobu jsi preventivně podělaný strachy z toho očekávání "teď se každou chvíli určitě něco strašného stane, když je to přece horor". A to i když se tam vlastně absolutně nic strašidelného neděje :-D

      Ono i ten RE7 se dá dohrát beze strachu, protože je to většinu času walking simulator, kde se nic strašidelného neděje s pár nepřáteli, kteří jsou éně nebezpeční než protivníci z jiných her. Ale když je to přece resident evil, je to horor, tak jsou všichni podělalní vykouknout za každý roh, protože "tam určitě bdue něco hrozného" :-D

  • MalyZeli

    Ja to hral teda kdyz mi bylo 11, ale pamatuju si ze sem z toho byl pekne po*ranej. Rozhodne vic strasidelne nez chujoviny ktere vychazeji tedkom.

    • Derp_1337

      To bylo vaším věkem. Těch 11 let je hodně málo (prakticky jste v té době začínal hrát) a tudíž vám i "ne moc strašidelná" hra mohla připadat strašidelná.

      Zatímco teď už za sebou máte ohromné zkušenosti s hrami a jen tak něco vás nepřekvapí/nevystraší.

      • MalyZeli

        Tak ja zacinal v 5 na ps1, a tam sem hraval taky zajimavy strasaky ktery bych hrat nemel... ale az fear mel nejakej vetsi efekt. Ale chapu co rikas.

  • jenda84

    Láďa Loukoutů má asi posunutou tu laťku jinam no... první FEAR byla lekce hrůzy (zejména ty první krůčky) ostatní díly už tak strašidelný nebyly, ale jednička vede 

    • jindra.veliky

      2005 to byl rok...Fear, Far Cry, Doom 3, CoD 2, BF 2 :) 

      to mel byt novy koment, wtf

      • Jack1947

        Nechci se tě nějak dotknout...

  • Ilusiveman

    Pro mě teda, Fear 1 byl správně strašidelnej. Hodně dobrá zkušenost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit