Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja mam nejradsi Call of Duty 5.Nebejt Cheateru a Hackeru (neboli KOKOTU) hraju Multak dodnes!
  • Sice nesouhlasim z vice vysledkama ale nejvic mi zklamalo ze se v nominaci neobjevilo nic o L.A.Noire rekl bych ze alespon v tich hereckych vykonech mel byt jednoznacne kdyz tam herci doopravdy hrali.
  • no jo dyz kazdej pise piczoviny, tak mate minusy co se divite::?? Zatim co já mam +1 tak vy - 50,takže jako nazdar a to si pamatujte, ze ja mam rycky pravdu jasny????""""!!!!!!
    • Ne ty to já mám pravdu!
  • koukam ze sem cela 3.B chodi davat o prestavkach minusy :D
    • Erien
      Nenachčiješ proti větru :))
  • Malleth
    Tohle je zatím nejhustější bug ve Skyrimu co sem viděl....
    http://www.youtube.com/watch?v=93W6mB0ZqCM&feature=related
  • Ako moze byt Skyrim hra roka ked to nieje ani zdaleka co i len RPG roka. Ale tak to uz klasicky podplateni novinari hodnotia ako sme zvykli, ma to asi taku cenu i vypovednu hodnotu ako tie "slavne" Oskary, takze ziadnu.
    • Jo,máš pravdu,Bethesda podplatila všechny novináře.Teda s yvjímkou Vávry no. *1*
  • Taky jsem si myslel ze Skyrim neni hra roku, ale pak jsem koupil sip do kolena ;)
  • Skyrim JE hra letosniho roku.. muze se vam to nelibit, muzete s tim nesouhlasit, ale to je tak vsechno co s tim udelate :)
  • podle mě si z vás MW3 petů, dělá Activision jen prd*l a zkoušej vaši trpělivost jak dlouho jim to budete tolerovat *1* Protože tohle jinak není možný.. i u té Bethesdy se aspoň mění obsah a forma (brouci sic zůstávaj), ale ta změna tam je někde vidět.. u MW se zasekli v roce 2007 a protože jim to vyšlo a stále vychází, tak tam zůstavaj a smutné je, že v dnešní době Unchartedů, Noirů, Heavy Rainů, Redemptionů, Deus Exů, ale i těch Battlefieldů atd.. působíte jako neandrtálci *1* Já skončil s MW1 místy jsem na to koukal, jako na boží zjevení, ale u MW2 jim to už neprošlo.. to bylo jako http://www.youtube.com/watch?v=D-YjWoXI7PQ měli by jste s tím něco udělat..
  • morik
    Co je zajímavější než samotný článek je bodové ohodnocení místních perhumidních přispěvatelů po následující čtyři stránky, kdy se všichni pisatelé spontánně rozhodli, že budou všem ostatním hanět příspěvky aniž by si je doopravdy přečetli. A nemůžeme se jejich prapodivné zábavě co divit, neboť jejich část nudného života zná pouze seriály na TV NOVA. Na druhou stranu to je také chvályhodné, neboť díky "ovčímu" přístupu jsme měli Sametovou a únorovou revoluci, kdy se lid rozhodl bojovat proti něčemu, aniž by věděl proč.
    • Ještě zajímavější jsou lidé jako ty. V jednom příspěvku na serveru o videohrách zmíníš plusy/mínusy, kritiku přispěvatelů i čtenářů, kategorizaci TV Nova jako kanál pro idioty, politiku a historii.
      Jak mě tohle strašlivě připomíná tak 90% příspěvků do "diskuzí" na veřejných zpravodajských portálech tipu idnes, novinky, parlamentní listy...fascinující. Už mi ten tvůj styl psaní přišel povědomý dřív, jen až teď jsem si uvědomil tu zjevnou podobnost.
      • morik
        Gratuluji k tvé brilantní orientaci na internetu. Nechceš napsat ještě něco jiného, aby všichni viděli, jak moc jsi vnímavý člověk?
        • Ti mi jsou víceméně ukradení (nic ve zlém), ale ty mě bavíš. Mé brilantní orientaci, všímavosti a tak vůbec neušlo, že se zřídkakdy jeho Morikstvo (a to jméno je z Legendy o Drizztovi nebo z něčeho jiného?) vyjadřuje k aktuálnímu tématu. Nebo dokonce nějak konkrétněji k příspěvku na který reaguje.
          Na druhou stranu...nemohu přeci čekat moc od příspěvků psaných pod účtem vytvořeným za účelem rozbouřit dav.
    • Irisis
      Náhodou mě se to líbí. Nutí to člověka používat diskuzi jako dřív. Dříve žádné hodnocení příspěvků neexistovalo a mělo to samá pozitiva:
      1) Nikdo nečekal, jestli jeho příspěvek bude dost konformní aby dostal plusko.
      2) Nikdo se zuřivě nemusel dožadovat ospravedlnění proč dostal mínusko.
      3) Když se někomu něco nelíbilo, napsal reakci, kde to všechno vysvětlil.
      4) Čtenář diskuze neměl podvědomé předsudky vůči příspěvkům s nízkým hodnocením, musel prostě přečíst +/- vše.
      5) Neexistovalo něco jako příspěvek tak blbý, že ho radši schováme.
      6) A hlavně lidi psali jen to zajímavé. Pluska opět podvědomně nutí psát příspěvky, aby jsi byl "socializovaný" a dokázal sis' že můžeš taky dostat plusko :)
      • Tahle slova by se měla vytesat do mramoru a poslat do redakce Games.cz :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit