Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

    ..."Předně bych chtěl vyjádřit souhlas s politikou jedné Číny a svoji oddanost straně jednotné lidové Číny . Omlouvám se a již více nebudu na svých účtech vyjadřovat své názory ... už je to dobře a bez zaškobrtnutí ? ....Jen mne prosím už nebijte !!!!!" .....

  • lito

    Čekám na Femt0, až nám vysvětli pomocí svých Red Herring arugmentů, že Čína je stejné zlo jako USA.

    • Femt0

      Čekám, až mi zdejší troll a lhář lito doloží, kde sem tvrdil, že USA je stejné zlo jako Čína. Konkrétní citaci a zdroj bych prosil.

      • lito

        https://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/hraci-volaji-po-bojkotu-blizzardu-kvuli-cinske-cenzure-firmu-kritizuji-politici-i-zamestnanci-334652/?page=2


        přesná citace "Že srovnání s USA je samozřejmě na místě"


        Byla to reakce na to, že Mao pozabíjel 80 milionů lidí. 


        Chcípni trolle.

        • Femt0

          Díky, že si opět prokázal svojí kompletní idiocii a selhaní v základní logice. Srovnání je na místě neznamená, že USA je stejné zlo jako Čína. Můžu srovnávat miliony mrtvývh nativních američanů s miliony mrtvých v SSSR, to neznamená, že zakladatelé ameriky byli větší zlo, než Bolševismus. Takže opět gratuluji ke lžím a argumentačním klamům, jak je u tebe zvykem.

          • lito

            nemůžeš srovnávat vůbec nic, protože pořád měníš proměnné a argumentuješ red heringem. Tvoje vulgarity a agrese je samozřejmě zbytečná. Ukázal jsi, že tady plácáš prázdnou slámu a nejsi  schopen svoje názory opřít fakty. Všechny tvoje věty selhaly, jelikož ani jednu svoji tezi jsi nepodpořil. Jsi věrohodný jako Aeronet. 

  • Já vám nevím. Ale nepřehání se ten hejt i zbytečně na druhou stranu? Pokud herní firma dělá herní událost a někdo na to začne cpát jakoukoliv politickou propagandu, tak se banu moc nedivím. Stejně tak jako by ban zasloužil kdokoliv, kdo by tam do světa pouštěl pro čínskou propagandu, tak úplně stejně zaslouží ten, kdo má opačný názor. Prostě je to totální offtopic, který má řešit jinde.

    • Veskoslav

      Nejde o to, že politika ke hrám a sportu nepatří, ale jak se Blizzard v poslední době chová a jak se kloní před Medvídkem Pú a jeho zemí...Začalo to Diablem, končí to tímto. A to je jenom třešnička. 

    • Ano, psal jsem zde něco v podobném duchu, ale tady mají všichni rudo před očima. V tomto směru je hráčova reakce opravdu pikantní, protože i jako poškozený prokázal větší nadhled než hysterici okolo. 

  • Veskoslav

    Na to, že Blizzard zde tvoří cca 12 % právě v Číně jsou z ní posraní až moc...Čína si myslí, že na všechno stačí prachy a každý se z ní posadí. I Valve si to vyžralo, protože letošní TI byl naprosto neaktraktivní z důvodů umístění do Číny...


    Blizzard se snaží hasit požár pomocí stříkací pistolky a akcie mluví jasně. Nikdo nechce aby akcie šly o 3,5 dollaru za poslední měsíc. A proto se to teď žehlí a trhy na to reagují.

    • Marquis

      Je tady taky ta věc, že Activision na západě nabral miliony lidí do CoD Mobile a podle všeho se to znaží dostat do Číny, kde by to mělo mnohem, mnohem větší publikum = mnohem víc peněz. Je to pro ně šance zmohanásobit zisky a prakticky udělat Čínu svým hlavním klientem.

  • Tak co zdejší konspirační teoretici vymyslí teď ? Tajní čínští agenti mu drželi zbraň u hlavy ? Blizzard mu vyhrožoval zabitím psa ? Nebo ho sám Mao Ce-tung začal strašit a zjevovat se mu ve snech ? No jen upusťte uzdu fantaziím. Doufám že to bude stejně zábavné čtení jako doposud. 

    • Veskoslav

      Dobrý komunista je jedině mrtvý komunista...A ano cenzore, za tím si stojím. Komunisté mají na rukou tolik krve, co všichni ostatní dohromady a Čína v tom vesele pokračuje.

      • Proč mne nazýváš cenzorem ? Já někdy napal aby si držel hubu a nic sem nepsal ? Nebo jsem psal něco co by oslavovalo komunismus ? Nevšiml jsem si. 

        • Veskoslav

          Kde jsi přišel na to, že tě nazývám cenzorem?

      • victor

        Čína převzala to nejhorší z komunismu a kapitalismu a přetavila tenhle mix do formule ekonomického růstu natolik zajímavého , že západní bussinesmané jezdí sledovat komunistickou výrobní praxi a sní o zavedení stejných jistot i ve své domovině . 

        Je třeba vštípit davům pravou víru a držet všechny , kdo začali moc koukat pod pokličku systému mimo společnost a právo svobod . 

        Práce osvobozuje , pracující kupující a nepřemýšlející mimo vymezené mantinely to je teprve pravý spokojený světoobčan ....

    • XorxoxTalarius

      WTF? A co ma rict? :D Blizz mu vyplati prachy co mu dluzi a pokud bude hodnej, tak si zahraje i priste :D
      A ze si bude psat co chce na osobnich uctech mu vydrzi jenom do doby nez Blizz pristi rok zavede toho banovaciho robota co bude banovat Blizz sluzby za nevhodne komentare na socialnich sitich.

      • Nasazení banovacího robota od Blizzardu, který bude skenovat celý internet ? Ty jo docela jste předčil mé očekávání. :) Tak kdo další ? 

        • XorxoxTalarius

          Ne cely internet, staci tvuj Facebook, Twitter, Reddit, Instagram a tak dal. Nedavno o tom mluvil sef vyvoje. Doporucuji ubrat smug a vic si poslechnout co vlastne ti kteri pro Blizz delaji, rikaji a na cem vlastne pracuji ;)

          • Tak to bych prosil zdroj. Nějak to v záplavě článků o této kauze nemohu najít. Děkuji. :)

            • XorxoxTalarius

              Tak mi to chvili trvalo a nasel jsem to ... video melo jeste follow up v podobe zpravy o monitoringu  zavadneho chovani, to uz se mi najit nepodarilo.

              https://www.youtube.com/watch?v=5P1Md792fF8&feature=youtu.be&t=157

              • Reakce na příspěvek:

                Tak to mne nenapadlo hledat v přes rok starém videu o OW (který nehraju). No těch pár vět co jsem v tom videu slyšel, než zase začal mluvit o hře, se dá pochopit všelijak a bez kontextu podle nich nehodlám nikoho odsuzovat. Možná je to právě uvedeno v té zprávě o monitoringu, to opravdu nevím, nečetl jsem ji. Ale mluvilo se o velmi vážných případech, které se budou řešit a to už je jedno, jestli bude mít Blizzard nějakého bota nebo ne. Protože jednání považované za velmi vážné (vulgární, rasistické, urážlivé,...) už řeší (pro někoho cenzurují...) dávno ty sociální média a je jedno jestli se jedná o Blizzard, nebo si jde někdo zvedat sebevědomí na stránky "sdružení matek za lepší práva kojenců". Takže tady vidím problém maximálně v tom, kdyby Blizzard začal někoho omezovat a trestat na základě každé blbosti a začne si nastavovat sám co je pro ně "velmi vážné". A o tom jsem se zatím nikde nedoslechl, že by dělal. Až prokazatelně začne, tak se mi to líbit taky nebude. 

          • toka

            To bys chtěl moc.  Komunistický zm*di a jejich totalitářští příznivci byli vždycky alergičtí na informace.

            • XorxoxTalarius

              Jakoze zastavat se neci svobody slova je komunismus a totalitarstvi? Ze vy jste moc nestudoval?

            • Obdivuji vaší genialitu, kdy si spojujete vždy 2 věci které se vám zrovna hodí a označujete lidi komunistama. Protože kdo má jiný názor je hned komunista, fašista, leje benzín do řek, mlátí žensky na potkání a šlape štěňátkům na hlavy aby je mohl povečeřet (záleží s jakou skupinkou hrdinů se zrovna bavíte).  Nikdy jsem nenapsal, že bych souhlasil s tím co se děje v Číně, nebo něco co by ze mne mělo dělat komunistu. Ale tady ta vaše štěkající skupinka je naladěná na jednu vlnu a chápu, že je třeba napsat, co se zde líbí většině. Na rozdíl od vás géniů i sám Blitzchung to napsal správně. Nevidím dovnitř, tak rovnou neodsuzuji. Možná by neškodilo podobný přístup občas praktikovat. 

    • clovicekO

      Například mě zase baví číst hovadiny přetáčející realitu do absurdna. Třeba to cos teď zplodil ty, nebo co sem píšou ostatní dworkini. To zkrátka normálního člověka nenapadne, ale aspoň se tady pobaví.

  • Borec to má v hlavě srovnaný. Ne jak Blizzard, nebo i někteří protestující.

    • Wolfcastle

      Blizzard to už neexistuje ne? Teď je to Activosion-Bli$$ard a ti to maj srovnaný zisk vždy na 1. místě😉

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit