Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mimo vlasy a oblečení "poletující ve větru" (i když i to se mi nějak extrémně nelíbí, protože mi připadalo, že jedné NPC tam poletovalo, ale té vedle ní stojící už ne... ty už asi nenaskryptovali) v tom nevidím žádný rozdíl
  • Tak kvuli vetsim kozam a pozmenemu obliceji to fakt znova kupovat nehodlam.
    Skoda ze radeji nevydali nejake poradne pribehove DLC.
  • :-D co to je za blby prehravac , pry se o grafice muzem presvedcit ve videu. meli by tam dat full hd
  • Facepalm. Tohle je vážně na hlavu padlé vydat toto.
  • Trošku to nechápu, to jako výjde úplně ten stejnej TR znovu na PC bez sebemenších přídavků a misí za standardní cenu nové hry, což je v USA považována cena 60 USD? Já jsem v tom traileru bohžel neviděl nic lepšího než bylo v originální verzi, už ta mi tehdy přišla graficky hodně "next-gen". Chápu že to chcou znovu prodat na next-gen konzole, ale za tu cenu? Klidně bych tu hru zase koupil a rád si jí zahrál, ale to by mě taky museli něčím přemluvit, a né jen trailerem kde vše vypadá možná i hůř než jsem to měl u originální verze na max. detaily a FullHD rozlišení :) nebo případně upraveným obličejem Lary, asi tak, že jsem ten rozdíl nepoznal :D a proto i pokud by tam nakonec byl nějakej sebelepší grafický výkon, měla by pro lidi co již vlastní TR na Steamu být nějaká sleva, nebo dokonce by to mohl být HD balíček zdarma. Jinak je to absurdní a směšný ...
    • Dodatek: a pokud tu vůbec nebyla zmíňka o PC verzi ale jen čiště o next-gen konzolích, tak mě ignorujte :)) asi jsem si to špatně přečetl :)
  • Jack1947
    I kdybych vlastnil konzoli tak nezajem. Uzil jsem si a pro jednou stacilo. *4*
  • Jedna z mála her za poslední dlouhé roky, která mi přijde jako docela povedený restart libovolný herní série a od který jsem se musel nuceně odtrhávat. Za mě dobrá pocta původní sérii a snad žádná jiná hra mě za bezmála čtvrt století hraní nedonutila až téměř fanaticky splnit většinu vedlejších úkolů (vyprd jsem se jedině na "challenges", jinak jsem jak magor vysbíral všechno ;))). Jedna z mála her, kde sem se klidně a rád vracel do starých lokací a hledal, co jsem tam ještě nechal :) Možná moc cutscén, ale mě to nevadilo chvíli hrát a chvíli jen tak sledovat příběh.

    Ale nová přeleštěná (ehm "nextgen") verze za plnou palbu? To zas někdo v UBI kouřil o Vánocích sobí trus, ne?
    • V Ubisoftu ? Spíš ve Square Enixu ne ? Je fakt, že Ubi na to není o moc líp...
  • Mě si TR hodně získal. A v porovnání s libovolným Uncharted u mě vede. Hrál jsem teda PC verzi TR a nepřišlo mi, že by teď next gen verze byla o nějak moc lepší. Jako vypadá to o něco lépe, ale ne lépe o tolik, abych si ji koupil znovu. Ale hru jako takovou si klidně znova zahraju. S tím nemám sebemenší problém.
    • Ale ono to právě lepší ani není ( oproti PC spíše naopak ), v podstatě vylepšují to co ořezali na PS3/Xbox 360. Jinak grafika je na konzoli horší jak tak koukám, to vyhlazování hran se mi tam nějak nezdá. A k novému "obličeji" a počtu polygonů se snad už ani vyjadřovat nebudu.
    • O moc lépe to vážně nevypadá, ale tak on ise nesnažili překonat pc, ale staré konzole a to samozřejmě dokázali bravurně. K tomu ten nádhernej novej obličej. Řekl jsem si, že si PS4 koupím, až vyjde hra, kterou vážně budu chtít hrát a předpokládl jsem, že to bude ještě chvíli trvat, ale tahle hra mě přesvědčila, že němám dál čekat. Ted jen, kdyby bylo PS4 někde u nás dostupné...
  • Mě tam chybí ta Tomb raiderská atmoška.
    Podle mě nejlepší díl je the last revelations čili 4
    • Toto je nová Tomb Raiderovská atmoška. Změna je život.
  • Dvě věci:

    1. však na tuhle platformu to vychází poprve, ne? Tak co se autor diví, že to bude stát normálně plnou cenu ?

    2. Vždyť to vypadá uplně stejně, vyšší rozlišení je fajn, ale nějak nevidím vyhlazování a blbou kvalitou YT to určitě nebude, takže opět nextgen fail. Myslím, že na skutečný nextgen si budeme muset počkat na PC příští rok až vyjede nová generace grafik.
    • Ako s tym suvisia grafiky? Grafiky uz teraz dokazu pohnat lepsie vyzerajuce hry ako tento TR.
    • Jinak já nového TR považuju za výbornou hru (8/10), zrovna před 2ma týdny jsem ho zkusil hrát znovu a došel jsem asi do půlky a smáznul to ... nějak už mě to podruhé zkrátka nebavilo, když už člověk ví co kde je, co se stane. Chci říct třeba Dooma (jeden př. za všechny) jsme mohli hrát pořád dokola a nové hry už snad podruhé nikdo nehraje. Snad jen někdo, kdo za to dá plnou palbu 1000kč, aby měl pocit, že ty peníze neutekly nějak rychle.
      • maros.goc
        pretoze novy TR je zamerany na filmovost nez na hratelnost a preto ta nebavi dvakrat pozerat to iste :) ziadna vyzva, ziadna zaujimava hratelnost, len tony klišé ...koho by to druhýkrát bavilo ...
      • kickasl
        "nové hry už snad podruhé nikdo nehraje"
        Neni pravda. Akorat si musis dobre vybirat. Tomb Raider byl hrozna blbost(co se tyce pribehu), zbesila akce(ale nijak extra zabavna) a ... to je vlastne vsechno co nabidl(dobre, jeste nabidl Laru, ale to hru nezachrani). Treba ve skyrimu jsem nahral 100+ hodin. Takovy dragon age jsem si taky zahral vickrat(prvni dil hodnekrat a dvojku jsem prosel dvakrat).
        K hitmanovi jsem se taky dost vracel.Jeste napada dota(2), i kdyz nevim jestli to muzu pocitat kdyz je to online. Pak shogun(total war) a v podstate libovolna strategie od paradoxu(krom HoE a MoE), kde ten straveny cas dosahu uz dosti "zavislackych" casu.
        EDIT: Tak koukam, ze jsem se docela rozepsal, ale stve me to zobecnovani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit