Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Vzhledem k tomu, že grafika je to poslední co je u EU důležitý, tak není žádný důvod, aby vyšlo pokračování. Hratelnost se pořád piluje. Čtvrtý díl ještě může bez problémů vydržet pár let.
    Jsem rád, že nový systém misí přidali zdarma v updatu a není jenom součástí DLC. Celkově se update opravdu povedl.
    K tý ceně, teď je zrovna možnost pořídit Empire bundle za 88€ :)
    • 88€? Koukám na Steam a cena je 95,18€ !!
      • Inquisitor
        Asi tam něco přidali, protože v době kdy jsem to psal, tam byla cena 88€.
    • Grafika je opravdu poslední co mne na hře trápí, ale musím ocenit neustálé zlepšování a vylepšování hratelnosti samotné hry, což nadělují updaty a samotné DLC dávají nové možnosti samotné hry. Pokud by se vše znova zabalilo, přidalo pár dalších možností jako lepší hraní za pidi státečky ( hraji za ně rád, ale strašně) a znova vydalo pod pětkou, šel bych do toho....
      • Inquisitor
        Jo když přijde pokračování, tak určitě budu rád. Já to psal, jako reakci na ten úvod článku, kdy mi to přišlo jako stěžování, že není pětka.
        Jinak určitě je lepší pocit satisfakce udělat mocný stát z pidi státečku, než hrát za velmoc. Hlavně je to výzva pro zkušenější hráče. Zase na druhou stranu, každá hra má něco do sebe. Teď jsem třeba rozehrál hru za Anglii a tentokrát jsem si dal za cíl dobývat pevninu. Když jsem za ně hrál posledně, tak jsem se soustředil na kolonie. To se mi na hře líbí, člověk si může stanovit vlastní cíle, kterých chce dosáhnout a podle toho přizpůsobuje styl hraní :)
        • Tak tohle oceňuji, hrát za Angličany a dobývat pevninu to už je výzva, Já se strašně rád pižlám s mini státečky (hlavně německými) a snažím se sjednotit Německo a zároveň se snažím o dobytí co největšího kusu Evropy, jako "životního prostoru". Někdy to jde a mám i kus štěstí, ale mnohdy dostanu přes prsty, či rovnou na zadek. Hrát v EU nějakou výzvu mne neskutečně baví a musím přiznat, že je to moje nejoblíbenější hra. Začal jsem s dvojkou, hraju trojku a čtyřku a když paradox spustí tak i klidně pětku...
          • Inquisitor
            Dvojka mě zaujala, ale ještě jsem neměl odvahu to hrát. Začal jsem až s trojkou a pak už nebylo návratu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit