Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Revoluce která se samozřejmně nepovedla. Ubisnaftům nepomůže ani svěcená voda když budou rejt v zemi recyklace každej "skoro" rok.
  • kdyby to znamenalo ze presoupnout svoje hru z uplay na steam, tak jsem pro :-)
  • JezboX
    Za ten svůj UPlay ať třeba shořej v pekle. Pokud si koupím hru na Steamu a po spuštění musím jít přes UPlay tak je to hnus všech hnusů. To samý Origin. Pouhopouhá buzerace hráče a snaha přitáhnout lidi na svůj shop. Zatím mi bohatě stačí Steam a GoG. Když vidít u hry nutnost jít přes tyhle buzer*ace tak nekupuju a nijak mě to neomezuje.
  • Jestli tu obranu, udělaj jak PC porty...
  • KrPa
    A střílelo se?
  • Tak oni prodají Activision-Blizzard, aby koupili Ubisoft *1* Make sense *5*
  • Tady mají někteří představu, že Vivendi tohle dělá, aby "spasilo Ubisoft" - velké kulové. Vivendi tohle dělá, aby ze značek Ubisoftu vyždímalo ještě více peněz, než Ubisoft samotný. Už se těšíte na Clash of Assassins' Creed a AC Crush Saga na mobilech?
    • Z fóra EG.net:

      "No, sorry, please don't. The Vivendi we're talking here has since its control been taken over by Vincent Bolloré. This IS the key name of the whole story, Vivendi is just the "boat he sails" at the time. He enters companies without knocking at the door: when owners learn they catched a Bollorétoide, they feel in big, big trouble as they know for sure it'll grow over and over. Gameloft is just the last example.

      Bolloré owns lots of ship activities in Africa (he's the kind of man who can decide who he need to be a president in some countries there to secure public deals, and make him elected). He invested in car batteries for decades (he owns the free electric car service system in Paris - you can't miss it if you go there), and now in media.

      Since he's in control of Canal + media group in France, all non-movie programs have been heavily changed, a lot of key peoples he didn't fire just left, as he openly started to censor news programs that would cast shadows over his friends..."

      To by ovšem bylo ještě horší, než jsem čekal. *7*
  • Zrušit nutnost U(don't)Play a možná jim nějaké peníze pošlu, to samé EA a Origin. Vždycky když je na steamu nebo bundlu anno nebo jiné starší ještě hratelné věci, tak bych si je strašně rád koupil, ale ne přes Uplay. Stačilo mi, když jsem zprovozňoval tenkrát darovanout originálku Assasin Creed. To bylo chráněné, tak že jsem to ani nezapnul. Nakonec se to po x bezradných mailech se supportem rozěhlo až pod novým účtem ve win, kdy už jsem zkoušel všechno možné. Stahovat crack se mi nechtělo, ale asi by to bylo rychlejší a jednodušší. Škoda, že po čase ty nejvíc prudící ochrany prostě s patchem neodstraní jako třeba v CivIV - tam byla snad jen nutnost CD/DVD v mechanice, přitom zrovna Ubi je králem průkopníků ochran co dokáží dokonale otravovat regulérního hráče a pirát se jim s cracknoutou verzí směje..
    • To je blbost. Velký výhoda Originu je Origin Acces, přes který se dostaneš ke spoustě dobrým hrám a ušetříš neskutečné množství peněz. Nehledě na to, že přibývají stále nové hry. Naposledy série Mass Effect.

      Co se týče uPlay, tak tam mám koupených asi deset her a nikdy jsem neměl sebemenší problém. Když mi jednou nešlo spustit Anno 2205, vyřešil jsem to s podporou velice rychle.

      Takže asi je to jako u všeho, co kus to originál, co zákazník to názor :)
    • Origin nikdy nezmizí, právě naopak - bude v budoucnu posilovat.
      • Me tyhle sluzby prijdou vsechny stejny, Steam, Origin, Uplay..je to jedno..ja jsem nikdy s zadnou z nich zadnej vetsi problem nemel, spis mi prijde ze jsou vsechny vicemene zbytecny..nechapu jak si nekdo muze na jednu stezovat a druhou vyzdvihovat do nebes..
  • Ubisoft uz potrebuje zmenu jako sul. V posledni dobe vydava jeden odpad za druhym a nenavratne poskozuje jmeno kdysi skvelych serii.
    • Ale Vivendi im v tomto nepomôže :D
  • Jako Ubisoft a jeho leadera Guillemota asi nemá zrovna moc lidí v lásce kvůli vysávání peněz z prospěšných značek namísto tvoření nových, i tak ale s Ubi soucítím a je mi ho jako studia mého dětství líto. Klidně si řekněte že jsem neobjektivní fanboy, když ale vašich prvních deset let tvoří hry výhradně od Ubi počínaje skvělým Raymanem, končívaje rozhodně né špatnými Heroes of Might and Magic V, v nynější době Far Cry a Assassin's Creed, tak nelze jim něco zazlívat, ikdyž nemám nic proti názoru že si to zaslouží. Přeji si, aby se studio vrátilo ke svým kořenům a opět tvořilo kouzelné značky jako znovuzrozeného Raymana, či Spliter Cell a MM: Heroes..Poslední dva díly MM Heroes byly takové nudné, vyprahlé, pětka prostě měla takové to kouzlo nepolitického dobrodružného příběhu a dobrých postav, včetně představení dračích bohů..a prostě jeho atmosféra je doteď pro mě mno..ale tenhle článek je o něčem jiném, takže ke konkrétním hrám až někdy příště, lel
    • To bylo ale před deseti lety a Ubisoft asi dobrovolně nezmění.
      • každé studio může změnit svůj přístup, DICE do teď šlo s BF do budoucnosti a najednou se dostali k první světové válce :) A sice budou mít special edice a season pass, ale vypadá to že protentokrát vynechají přehnané Premium..a Ubisoft dokázal restartovat Raymana a začít ho dělat odznova zpět v jeho klasickém duchu a od Asasína si dali tenhle rok volno..(film byl v plánu už dlouhou dobu, nesnažte se mi někdo nakukat že má tenhle konkrétní rok zastupovat herní stránku série) a vždy když Ubi šláplo už moc vedle, tak se to snažilo další hrou napravit, takže já si myslím, že Ubi by dokázali ten návrat ke kořenům a doufám, že se jim povede vydržet nezávislí :)
    • ChallengerCZ
      Souhlasím s tebou. Doufám, že se to Vivendi nepovede, protože kam šlápnou tak deset let tráva neroste. Jako fanouškovi Ubi her mi to rve srdce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit