Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Abiczko
    již jsem to řekl několikrát a zopakuji to znova..... vývoj hry musí být neskutečná zábava *14*
  • Nad 128MB RAM v HW poziadavkach hodne ludi krutilo hlavou. Ked niekde vyhrabem Kung Fu mod tak si to hned supnem.
  • Tak se přiznejte, kdo dokoukal všechny díly Lords and Ladies? *1*
  • Jack1947
    Základní kámen všem těm bullettimům, navíc super hra která se dá hrát stále -> kdo by rád něco v Mp tam Action Bugaloo *4*
  • JJ ten ksicht Maxe byl vždycky divnej.
    • PreidaQ
      Tak on je Sam Lake taky hrozně divnej, Max to má bohužel po něm. Nikdy mi ten frajerský úšklebek nepřišel hoden člověka, kterému právě zavraždili ženu a díte, snad proto jsem vždycky radši tíhnul ke dvojce Maxe Payna.
      • Jack1947
        Nejlepší na tom je že Max Payne byl nejen inspirován Samem Lakem ale i trochu Johnny Knoxxvillem a to už dává smysl protože ten vypadá jako magor taky a ty vlasy mají podobné.

        V 2jce vysátej Fan dam, ve trojce dědek před zhroucením... 4tka bude na vozejčku nebo už po smrti ne...
      • C-BEAM
        pro mě to byl úšklebek člověka který již nemá co ztratit a jeden z důvodů proč jsem měl jednotku vždy mnohem raději. Jeho ksicht je divný ale sympatický a tak trochu bláznivý, jako člověk na pokraji šílenství. Ve dvojce to byl už jen vyschlý suchar bez života (nic proti, chápu proč je u mnoha oblíbenějším)
      • přesně, takhle si nepředstavuju obličej zkušenýho poldy potom co mu někdo vzal to jediné kvůli čemu žil. Spíš mi vždycky přišel jako mladiství prudič odněkud z vesnické diskotéky.
  • Nikdy jsem moc nechápal, co se lidem na téhle hře líbí. Pro mě ta Maxova nařvaná tlama dobře vystihuje tu hru jako celek.
    • kubi-wan
      Všechno!
    • Příběh, hudba, postavy, hratelnost, atmosféra, dabing .... Prakticky všechno na týhle hře je super.
    • Max je klasický "noir" (jako filmový styl). Pokud máš rád noirovky ve filmu, tak se ti nejspíš bude líbit i hra.
  • Jedna z mých nejoblíbenějších her. Dohráno asi tak 7x, stejně jako Mafia 1 ♥
    • Jsem vegan
  • Sliderv2
    Jsem zrovna dohrál vloni před Vánocema. *1*
  • MP3 má pořád ještě na svém 2play listě. Drsnej max na chlastu a antidepresivech vystřílí celé mafiánské podsvětí
    • Mne sa proste trojka veľmi nepáčila - v pohode diel, ale na jednotku aj dvojku nemá.. hrateľnosť je síce super, grafika je krásna, PC port je špička, aj hudba v niektorých momentoch je vcelku schopná, som rád, že nechali lieky v hre na liečenie, a je fajn, že hra je aj dosť obtiažna + skvelé reakcie tiel na zásahy striel + všetky sekcie, ktoré sa odohrávali v New Jersey, ale je tam proste veľa vecí, ktoré mi kazia

      - charakterovo sa mi Max v MP3 nepáčil
      - atmosféra v podstate žiadna (proste nemám v obľube prostredie Brazílie + hiphop + Havajské košele + moderné "cool" vyjadrovanie = nie sú pre mňa)
      - žiadny vzťah k vedľajším postavám
      - ako som napísal, hrateľnosť je parádna, ALE súboje trvajú 5 minút a potom automaticky nastupuje neinteraktívna cutscéna, ktorá trvá aj dlhšie ako predchádzajúci súboj + prečo aj keď bežím ku dverám, prečo aj to museli hodiť do cutscény? Aký to má význam? Však ma nechajte hrať do riti! A po každej cutscéne keď skončí, namiesto brokovnice mám neviem z akého dôvodu pištoľ a musím rýchlo zase prepínať na svoju predchádzajúcu zbraň - prečo? Toto sa nestávalo ani v MP1 ani v MP2.. a keďže jedna strela ho hlavy končí smrťou, tak vďaka tomuto som neustále zomieral.. alebo pomaly sa blížim ku nepriateľom, aby som ich mohol prekvapiť a samozrejme vtedy hodia tam cutscénu a Max sa rovno rozbehne ku nim a všetci začnú po ňom strieľať - vďaka vývojári..fakt..
      - hudba aj tak napriek svetlým momentom nemá na MP1/MP2
      - hrozne otravné "cool" filtre použité v hre
      - dialógy a príbeh nezaujímavé + totálna absencia skvelých metafor z predchádzajúcich dielov a taktiež skoro žiadny humor
      Ja viem, že veľa ľudom sa páči tento diel a to je fajn, a samozrejme nie som proti zmenám, ale ja som si zamiloval Max Paynov kvôli určitým prvkom, ktoré mi proste v tom diely chýbali + všetky výhrady voči cutscénam + nezaujímavé postavy, dialógy a príbeh.. MP3 by som ohodnotil na 6/10.. ok diel, ale nemám záujem si ho ešte niekedy zahrať.. zato cez Vianoce som si zas prešiel MP1+MP2
    • Já naopak trojku doporučuju. Bohužel ne všemi doceněný vynikající díl s velmi dobrou hratelností a atmosférou, který sérii vůbec nedělá ostudu, naopak ji obstojně ctí. Payne ve své roli trochu jinak, ale Rockstar to rozhodně nepohnojil jak se snaží nastínit nostalgičtí amatéři výše. Kdo má rád story a klasický Payne-koncept "Drsnej max na chlastu a antidepresivech vystřílí celé mafiánské podsvětí" a rozumí hře o něco víc, tak ho třetí díl nezklame.

      Ale uvidiš, žádný brak hra to ale opravdu není.
      • Nostalgickýho amatéra si vztáhnu na sebe, protože zrovna hraju po letech znovu Morrowind. Atmosféra MP3 nebyla noirová, a vůbec mi nepřišla maxpayneovská, a ta hratelnost byla příšerná právě. Jestli to tedy mezitím nespravili. Frustrace z toho, že když vás v průběhu střelby zabili, což se na větší obtížnost stávalo, tak musíte buď znovu hledat zbraň, která zmizela po cutscéně z inventáře, nebo nutnost měnit ze zbraně, která po cutscéně byla sama vybrána do ruky, na něco použitelnějšího. Tahle věc se stávala pravidelně, ne je po zabití. Ten okamžik, kdy musíte měnit zbraň znamenal dost často další smrt. Hlavně v případě, kdy po cutscéně fakt zmizí všechno až na pistoli s jedním zásobníkem (to se mi stalo nejmíň 4x). Jestli používám často slovo cutscene, tak je to oprávněné, protože těch je tam opravdu hodně. Jestli to byly jen nějaké počáteční bugy, je celkem jedno, dojem z hry jako celku byl díky tomu hodně negativní. Max Payne nemá být hra typu cutscene-střelba-cutscene-střelba. Kdyby se hra nejmenovala Max Payne, nemusel si zakládat rockstar account, byla tak o 60 % míň cinematic a kdyby fungovala, jak měla, hodnotil bych ji třeba líp.
    • Jestli jsi to ještě nehrál, tak to ani neinstaluj. MP1 a MP2 jsem miloval, ale MP3 je prostě debilní. Vůbec nechápu, jak může mít tak vysoké hodnocení. Subjektivně bych mu víc jak 4/10 nedal a nemám hru, kde bych víc litoval investovaných peněz.
    • Jestli máš rád MP, tak si to ještě rozmysli. Rockstar svým dílem zprznil celou značku.
      • Hah, možná z tebe mluví jen nostalgie. Nedávno jsem poprvé dohrál Max Payne 1 a 2 a pak si dal 3. A trojka mi opravdu nepřipadala vůbec špatná. Jasně, vývoj se posunul někam jinam a je to trochu jiné, ale hratelnost a zábava přetrvaly.
  • Pamatuju ještě první koncept/komiks obrázky zveřejněné v tehdejším Score - "jakoby to bylo včera".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit