Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Denethor !!! *15*
  • Lukyz
    Bojím se, že to dopadne podobně jako Dark Knight Rises resp. že nepřekročí stín předešlých dílů.
    Noble je skvělej, ale vždyť Andrade (předchozí Scarecrow) byl absolutně špičkovej!
    Proč musí mít nejednou rádio včetně obrazu, snad aby na něj Barbara hezky kulila očiska? *7*
    Batmobil ala tank je pro mě stále nepochopitelný...
    Mám předobjednáno, ale krabici nevyzvednu dokud si nevyzkouším "demo" *13*
  • Dabing vypadá skvěle. Celkově se strašně těším, Arkham Asylum a Arkham City se krásně dařilo vykreslit postavy i svět tak, že jsem měl dojem, že se za těmi hrami skrývá něco víc, než jen komiksový příběh a ohromná porce zábavy, ale spousta pocitů a myšlenek směrem ke společnosti, k rozostřeným hranicím dobra a zla. Zároveň ale netlačily na pilu, takže člověk u těch her skutečně něco prožil, záleželo mu na postavách a sympatie i antipatie vůči rozným vedlejším postavám se v různých chvílích různě mísily. Teď mám opravdu dojem, že se s Batmanem a Arkhamem opravdu rozloučím a už teď z toho mám i díky tomuto videu docela silné pocity, nebo alespoň jejich očekávání.
  • TheGGG
    jop batman měl vždy top voice acting.
    BTW: p Poláček už by měl něco s těmi depresemi dělat.
    • To je klasický případ volání o pomoc. Další stádium je zpravidla pokus o sebevraždu.
      Ale teď vážně. Proč jen ten filmový batman nemůže být tak skvělý, jako ten herní? Místo toho jsme od Nolana dostali takové nedomrlé cosi, co nemělo dostatečně velké koule na to, kopnout komiks do zadku a stát se třeba vážným psychologickým dramatem. Když už chtěl točit Batmana, měl z něj zachovat to nejlepší. Tedy chladnou neogotickou atmosféru Arkhamu, noir a groteskní padouchy. Takhle nám naservíroval stejně stupidní akční spektákl jako jiné letní bijáky, až na to, že se je snažil očesat o všechnu nadsázku. Proto tam ty akční pasáže působí jako pěst na oko a padouši jakbysmet.
      • martin.mares.984
        Tak atmosferou se tomu nejvic blizily Batman a Batman Returns od Tima Burtona, ale ja skoda, ze na "Burtonova" Batmana nikdo nenavazal stejnym stylem a kvalitou. Ten "Nolanuv" Batman v zasade neni moc Batman. Predevsim ten "Nolanuv" Gotham se k Batmanovi vubec nehodi. Na muj vkus se to Nolan snazil pojmout az moc vazne a realisticky... na druhou stranu to spatne filmy jako takove nebyly... jen jsem nemel pocit, ze je to Batman.
      • tady zas nekdo absolutne netusi o cem to mluvi
        • Můžeš se vyjádřit trochu obšírněji, drahý 45 letý flashi? *3*
          • Ne, ja se obsirneji nevyjadruju, nema to cenu. Ja uz jen lamu hole a zaviram dvere.
      • TheGGG
        to já proti letním bijákům rozhodně nic nemám, vlastně ani moc nemusím přehnané phylosofování. Každopádně ta neogoti rain dark atmoška tam docela chyběla. Osobně se těším na batman v superman a suicide squad

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit