Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Měl tady uř někdo ban v diskuzi a smazání příspěvku ? *2*(myslím konkrétně tady)
  • Morraw
    Ten dole není pravý flash,že ? Něvěřím totiž, že by napsal "Doufam ze to bude stejne dobry jako DA:I"
    • Možnost skrýt i datum založení nicku jen podtrhuje to, jak je zdejší diskuzní systém za opicema...
    • Fordzy
      Žádný pravý flash není. Všichni flashové utekli z jednoho blázince. Existuje pouze jeden pravý doktor Chocholoušek, který všechny přivede a do kazajky sváže.
  • uaxpk
    Pro ty uhrovité "Adónise" co tu píší o kráse žen: https://www.youtube.com/watch?v=lgmp-3iwVF0
  • MidnighT91
    Pokud v krabici nebude disk tak si to muzou strcit do prde*e.
  • flash789
    Doufam ze to bude stejne dobry jako DA:I. Akorat me uz ted leze krkem ze ZASE bude vagon DLC ktery budou dohromady stat jako cela hra, a docela mozny je ze v nich ZASE bude radne ukonceni hry jako to mela DA:I. Ja nevim ze hraci byli takovy pitomci a nechali si tenhle system DLC vnutit az tak daleko do zadnice ze se to dneska povazuje za normalni.
    PS: a za tu sberatelku s autickem kde neni vubec hra by EA taky zaslouzily po hube..
    • Proboha hlavně ať to není ani trochu jako Inquisition, to je snad nejhorší hra od Bioware. Ale co taky čekat od konzolové půlhlavy jako ty.
      • Jasne ty nas genie, za to, ze Bioware zacali kur...kazit hry muzou - voila, jaketo prekvapeni - konzole! Jen premyslim, jak do teto skvele teorie zapada, ze ME1 je konzolovka (X360)...
        • flash789
          *3*
          • To je ale průhledný a nudný trolling... zííív
            • Fordzy
              flash789: Už zase žiješ v Matrixu... Že já skočím pro Morphea, aby ti do krku nasypal kopec červených pilulek a ty se konečně probral. *15*
            • flash789
              Nikoliv, priteli, to je realita.
        • flash789
          Samozrejme ze je, prece by nebyli blazni a hru nevydali primarne na PC, to by uz zadna Bioware nebyla, tech 5.5 hracu co by si to tam koupila by Bioware velmi rychle uvedli do krachu. Jen diky tomu ze hru vydali na Xbox jsou ted pod kridly EA a muzou tvorit mega hry jak DA:I. Chapu ze luza z PC by chtela aby prudili na kickstarteru a delali izometricky rpg, jen proto aby nenazrane ego PC hracu bylo ukojene, ale nastesti to dopadlo jinak.
          Vinit nejakeho vyvojare z toho ze nedela hry primarne pro PC je idiocie, protoze by musel byt na hlavu padly, dneska zadna vydavatelska spolecnost do only PC AAA her investovat nechce, protoze tam nejsou zadne velke penize, nechce se jim cpat penize do silenych optimalizaci aby to bezelo na kazdem PC, nechce se koukat jak jejich hru lidi rozkradaji nebo v tom lepsim pripade cekaji na slevu 90% na steamu. To ze se dneska AAA hry vydavaji hry primarne na konzole si muzou PC hraci sami, svojim chovanim a pristupem k hernimu byznysu obecne.
          Domenou PC je dneska indie a moderska komunita a hry co si hraci sami zaplati, ostatne to odpovida tomu k cemu bylo PC odjakziva urceno a to k praci.
          • Největší konkurencí je PC a ne jiné konzole, to prohlásil sám ředitel Sony o Playstationu. Slušný výkon na stroj určený k práci...
      • flash789
        na tom ze DA:I je dobra hra se shodly vetsi herni kapacity nez jsi ty, jako treba cesky herni guru Andrej Anastasov nebo ja, takze tvuj pomerne bezceny nazor na tom nemuze nic zmenit . Uz jenom myslet si ze po vagonech prodanych DA:I a vysokych hodnocenich bude Bioware neco zasadne menit je cira naivita. zatim co je znamo tak system hry je DA:I hodne podobny. Ale jestli jsi pohadkar, a alfa a omega hry je pro tebe pribeh, tak tam samozrejme k zlepseni dojit muze, jako i k zhorseni.
        • DA: I neni zadna mega hra a to jsem ji se znacnym sebezaprenim dohral do konce...ale takhle jsem se do zadne hry nutit nemusel...ona neni uplne spatna, ta repetitivnost a z toho pramenici nuda ji vsak zabiji...a samozrejme, postavy se na ty z ME2 nehrabou ani zdaleka.
  • Pořád nevím co si o té hře mám myslet, nebo spíše co si mám myslet o posledním počínaní Bioware... *7*
  • Tak video dobrý, ale o něm mluvit nechci. Chci mluvit o té fotce, která je vidět u článku před jeho rozkliknutím - ty dvě postavy na (asi) Měsíci? To je totiž fotka, kterou cpou všude, skoro ke každému článku o této hře, a která dle mého názoru naprosto přesně vystihuje všechny mé pocity ohledně této hry. Všimli jste si, jak nepřirozené proporce těla mají obě postavy? Všimli jste si jak krásně je vyobrazeno prostředí, kde ty postavy stojí a pozadí které je vidět, ale jak průměrně jsou vyobrazeny ty dvě postavy? Všimli jste si nepřirozeného postoje obou postav?

    A přesně tak na mě působí i zbylý materiál (prozatím) vydaný k této hře. Každé video má zajímavý nástup, vždy něco zajímavého ohledně soubojů nebo craftu, nebo vlastností nebo.......ale vždy je to spojeno se zvláštním pohybem postav, otázky vyvolávající akční přístup....atd. atd. Jinými slovy - hra má od počátku prezentací vždy ke každému kladu jedno velké ale nebo - chcete-li - jeden velký mínus. Na jednu stranu se mi líbí představa nehrát za Sheparda - ten byl jen jeden a žil a skončil fenomenálně - na druhou stranu představa holobrátka s plochým hlasem, který stojí jak zfetovaný bezdomovec po obrně v krutě našláplé grafice s animacemi z minulého století.....a tak pořád dokola. Takže já pevně věřím, že se před vidáním začnou objevovat propagační materiály z finální verze hry, a všechny tyto nedostatky tam už nebudou, ale na druhou stranu.....
    • Hm .. ve skafandrech to jeste ujde, ale co jsme zatim videli z obliceju, je tragedie. Totalne unsexy hlavni Asari ? Lidska zenska, ktera mluvi na kameru, vypada taky hrozne, a animace uplne mimo, a v jednom videu se mihne i Turian .. a je to taky hruza !
      Ano, ME nasadil latku vysoko. Ale tohle je prece porad ten samy Bioware. Chapu, ze vzhled meni Dragon age, protoze pokazde vypada hrozne, a je treba se pokudis znova. Ale ME vypadal vzdycky skvele. Hra nabizela 'filmovy zazitek' a zakladala si na tom. To je pryc.
      Jinak akcni cast hry vypada zatim ok .. ale dost se bojim te pribehove casti ..
    • Já si pořád nedokáži udělat názor na nový Mass Effect ALE co všude říkám je, že jsem zatím neviděl lepší zpracování pohybu postavy, setrvačnost běhu, fyzika těla při pohybu je prostě pecka, zatím jsem nenarazil na hru kde to vypadá takhle dobře. Ostatní TPS hry mají pohyb postavy jako by měli všichni hemeroidy...Takže zpracování bude určitě pecka o to se nebojím...
    • Co to meleš za pevné exkrementy? Nepřirozené proporce těla? Nepřirozené postoje? Možná jsi si toho nevšiml saláte, ale když oni ty postavy mají skafandry. To se tak stává, když je člověk na měsíci, tak si vezme skafandr a vypadá disproporčně.
  • I když se bojím, co z tý hry nakonec bude. tak tyhle dva mi jsou docela sympatický. U mě dobrý.
  • Ok nechme Frydu stranou..ameriku nemá moc smysl komentovat :D

    Co mi příjde docela zajímavý je že mryder zní jak nathan drake(nolan north) tak z 70% - a upřímně řečeno mám ten pocit že to v některých scénách nepůjde poznat.

    Video z hlediska vtipnosti naprosto ok(příjde mi že tam jakási chemie mezi postavama bude fungovat)
  • A to jsem se na novy Mass Effect vazne tesil...problem je, ze jsem se tesil na novy Mass Effect.
    • A v čem je problém? Zatím jsem viděl asi dvě videa, které v podstatě neřekly nic o hře samotné, akorát ukázaly trochu splašený souboj, ale to předpokládám, že bude na stylu jednotlivce.
      • Zatim mi to prijde jak tinedzersky ladeny scifi Inquisition...mne osobne zatim kazda nova informace vic a vic odrazuje.
        • S tím stylem bych možná i trochu souhlasil. Ono je to teď vůbec nějaký trend. Člověk by na jednu stranu řekl, že takovým "vojákem" bude ostřílený mazák, na druhou stranu do cizí galaxie zřejmě nevyšlou člověka před výslužbou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit