Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sr_Lobo
    Reakce na WINI:
    Precti si jine "recenze" od tohoto autora a pochopis, ze je hodne naivni chtit neco objektivniho a nedejboze jeste zalozeneho na vlastnoch hernich zkusenostech delsich nez dve tri hodiny.
    Zkusim ti odpoved na pripadny dotazy:
    - vetsinou jedna rana puskou je smrt az na par vyjimek.
    - Kdyz hnet po zasahu nezarves tak se to da vyautohealovat. Kdyz jsi treba pod palbou poznas to take podle barev ktere vidis - cim vetsi palba na tebe doleha tim cernobilejsi svet kolem sebe vidis a cuka se ti zbran. Samozrejme slysis i praskani kulek:)
    - kdyz si zranen take vidis cernobileji a trochu rozostrene
    - balisticka krivka je velmi tezka posoudit kvuli spatne presnosti zbrani ale dle strelby z pusky s optikou bych rek ze je to asi pravitko. Zatim to vypada tak ze puska s nejvic nabojema zasobniku (lee enfiled) je nejmene presna a puska s pouhymi tremi naboji, ktera zaroven ani nejde prebijet bez vystrileni naboju je nejpresnejsi (mousqueton berthier)
    - zasahy ani gore bohuzel viditelne neni, slozis se na zem jako pytel Kremserovych recenzi:) anebo po zasahu granatem oslavis svoji smrt leteckym cislem :)
    -postava se v terenu pohybuje vcelku v pohode i ve vetsich nerovnostech, nemuzu posoudit s RO nehral sem, akorat je skoda ze treba jeden blb je schopnej nekdy ucpat zakop a pak musis vystrcit rit ven nacez ti je dost casto ustrelena:).
    Mam nahrano cca 70-80hodin a rad odpovim na dalsi dotazy. Omlouvam se za chyby, smolim to ve vlaku po ceste z prace. Edit: Tak ta strela je preci jenom dle fyzikalnich zakonu a vsech zbrani, akorat u sniperky se pocita s tim ze je dobre serizena na blizko i dalku:)
  • Tohle je recenze? Vždyť jsem se dozvěděl jen pocity z hraní, ale vůbec jsem se nedozvěděl, jak se hra hraje, jak se ovládá, jaká je tam fyzika atd. Pochopil jsem tedy, že je to dost podobné Red Orchestře, takže jeden zásah do vitální zóny = smrt? Při zásahu končetiny je nutné se šetřit, pomalu vykrvácím nebo běžím v poho dál? Jaká je balistická křivka? Reálná nebo rovná jako pravítko? Jsou viditelné zásahy na postavách? Nějaké gore při odstřelování granáty? Jak se postava pohybuje v terénu? Také jsou ze občasné potíže při rychlém zalehnutí a následném otáčení v blízkosti překážek, jako v RO? No prostě spousty nezodpovězených otázek. Vím, že mohu na youtubu detailně rozpitvávat videa a číst fóra, ale jelikož a bohužel nemám tolik času, tak se odkazuji na Vaši recenze. Tohle mi přijde jako prewiew a ne jako recenze.
    • Jack1947
      Bez urážky redakci ani redaktorům. To jsou fakt lidi co se řídí tady odasd recenzemi? vždyt většina ty hry ani recenzovat neměla protože je nebaví, zbytek jsou jen nesourodé pocity a prožitky většinou negativní viz pak výsledná známka... najdou se i vyjímky no... proto mám radši recenze z Levelu byt třeba pro citlivější hodnocení... skrz slovní známku jako na základní škole... to mi bylo vždy příjemnější než psaná známka.
      • nightborne
        Nikdo nerecenzuje žánr, kterej ho nebaví, heleď. A pokud tě nebaví samotná hra, pak ta hra dostane nízký hodnocení, takhle prostě funguje herní žurnalistika. A jestli jsi jakože myslel, že by recenzenti měli hrát výhradně jen a pouze kusy, které je uchvátí, pozbyla by existence herních periodik jakýhokoliv smyslu, takže mi vlastně upřímně není úplně jasný, cos chtěl vlastně sdělit, čéče.
        • Recenzent je kupodivu nekdo, kdo se tim (vetsinou) zivi, a jaksi se od nej ocekava, ze i kdyz ho ta konkretni hra nebavi, tak ji aspon pesudoobejktivne zhodnoti.
          • nightborne
            Mhm. Jasně, že se na hru musíš dívat objektivnějc, snažit se vystihnout její klady i nedostatky pro ostatní, ale ultimátně doporučení a celkový zhodnocení kvality hry je prostě a jednoduše o tom, jestli recenzenta hra bavila, nebo ne. To je holej fakt, nechápu, že se o tom někdo chce hádat =)).
            • V tom pripade netusis co je to recenze ani jak funguje recenzent. Ale to je na tiscali normalka, proto hry, ktery nejde ani naninstalovat nebo spustit dostavaj desitky - protoze pisalek netusi co zvani, a to, co je bomba, jen proste pisalek byl linej si projit aspon tutorial, dostane 4ku ...

              A ve finale, uz jen to, ze si nekdo neni schopnej sehnat gamesku ktera stoji par frfni, i kdyby si ji mel nekde pucit, coz treba na steamu je trivka ...
        • Jack1947
          Áaale vlastně nic jenom dávvat to naplno najevo v recenzi, že ta hra mně fakt nebaví? nemusí uchvátit ale aspon by měl mít ke hře nějaký vztah ne, taky nehraješ hru která tě nebaví navíc... ještě to nerecenzuješ... mně to netrápí le jestliu se tímhle lidi řídí to potěš koště hlavně pak u EA her...
          • nightborne
            Jacku, celej smysl herní novinařiny je to, že si recenzenti zahrajou i špatný hry, který je nebavěj, abys za ně ty pak nemusel platit a bejt zklamanej =). Takže jasně, když hraju ve volným čase, taky samozřejmě nebudu hrát něco, co mi nic neříká... ale pokud mám hrát na recenzi, bude to hra z žánru, co mě baví, ale jestli mě bude bavit samotná hra jako taková, to je ve hvězdách. A pokud ne, promítne se to do hodnocení a vyznění recenze. Přeci ;).
    • Omlouvám se za překlepy. Na vině je z části má klávesnice a z části má hloupost. *7*
  • Hra je velice dobrá myslím že 6 není uplně pravdivá. Probéhlo uź dokonce pár turnajů a je to pecka. Dalśí véc je že vás hra nutí hrát s kamarády protože pak máte lepśí ability. velky nedostatek je pouze malá CZ komunita.. není prosté s kym hrat..
    • Jack1947
      Cože? v betě /alphě jsem se divil že tam je tolik čechů... hráli jsme stejnou hru? *7*
    • Malá CZ komunita je pouze pozitivní zprávou...
  • Zkusil sem, zahodil sem. Pro mne je to prachsprostá kopie Red Orchestry z jiného časového období...Za štálina!
  • "chybejici balanc" :D boze muj, zase dalsi "balance" otrava.
  • oktavius66
    Takové COD, z 1. sv. by mohlo být zajímavé. Moderní válka je už tak ohraná, že by to byla příjemná změna.
    • COD existuje na tema 1. WW
      • ne
    • klučící si radi hraji na vojaky, ale dospelej človek by to mel považovat za nevhodne, když si vezmeme v potaz co se deje par kilometru na vychod
      • pár kilometrů na východ? Jako na slovensko moravské frontě? Řekl bych, že situace je zatím klidná, ale člověk nikdy neví, co slováci zrovna kujou.
      • Běž si zvedat morálku jinde, nikdo na to tady není zvědavý.
    • Jack1947
      Mohlo ale ne takhle... ale nápad se cení.
    • Teď byl dokončen Project Reality do Battlefieldu 2. Já se pravidelně vracím k Flashpointu a Vietcongu :)
      Chvalím autory za nápad první světové války.
    • Pouze jiné prostřědí. Hloupost dané hry by byla stejná.
      • oktavius66
        Nejsem zastáncem COD. Samotná značka je samozřejmě ždímaná do morku kostí, ale především mě štve, že je ždímaná moderní válka + budocnost. Návrat do minulosti by této značce jenom prospělo.
  • Jestli "hardcore komunita" znamená "komunita, která se dokáže vypořádat s lagama a FPS dropama" tak ok, jinak docela fail :D

    Já sem naprostá lama v PvP a stejnak sem tam sekal všechny, teda pokud to nebyl lager, těm se ani nepočítaly hity.

    Pak tu máme typické Unity Engine problémy, nulový content, neexistence komunitních dedikovaných serverů a to vše za nepřijatelně vysokou cenu (EA až tak neva, ale pro full release je to nepřijatelné).

    Samotný setting to nezachrání, komunita je sice stabilní, ale co do počtu slabá, pokud si developeři nepohnou s contentem tak ta hra umře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit