Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • P2W crap, kde se mana na silnejsi spelly musi kupovat za prachy, protoze ji samozrejme dropuje trapne malo?
    Ne diky... ani zadarmo *15*
  • 29M je pěkný číslo, ale říká jen to že to zkusilo dost lidí.
    By mě spíš zajímalo kolik lidí to hraje aktivně.
    Nemůžu se zbavit pocitu že po třech a půl letech se už lidi nechtějí nechat odírat a tak si nasypou trochu popela na hlavu v naději že je nalákají zpět a oberou zase.
    Nebo jak jinak chápat že s myšlenkou "nic se nemá přehánět" přijdou po 3 a půl roce.
    • Samozřejmě mě nic nenutí tu hru hrát, ale bylo to nestydatý okrádání.
      Že je hamba nefackovala těch 3 a půl roku.
      • Xcomik
        Tahle hra má více problémů než by se dalo popsat. Problém už nastal když se zvedali poprvé levely z 40 na 45 level s tím že přidával ten Myrdosch tím ta hra se stala naprosto nestabilní vím to protože si to pamatuji poměrně přesně v té době jsem měl Maga na 40 lvl všechno buď legend nebo unikát a valná většina mích kamenů byly 5 stupně. Těsně před tím než se zvedal level a přišel Myrdosch se spustil nový event "Vlkodlačí úplněk" ve své podstatě ten event šlo dohrát asi za pár hodin (což jde možná i dnes) nicméně díky mé výbavě sem mohl do eventu tahat lidi co neměli dostatečný equip a pomoci jim si tak přijít k nějakému tomu unikátu.

        Po příchodu Myrdosche a nývéšení levelu se celý systém eventu minimálně o 100% stížil na obtížnosti ( a bavit se o dropu itemu to je ještě horší). Na základě toho plno hráčů se jim na tuhle svinˇárnu vykašlalo a dodneška to nevrátili nazpátek. Teď tam běží shangri-la event tak si schválně zkuste tento event někdo z vás jak nemáte 8 šutry ve vašich itemech (když už jsme u itemu pochopitelně legend a unikáty) k tomu modrou essku (a pokud jdete na bosse tak rovnou essenci destrukce) tak se tím eventem prostě neprokoušete. Není tu žádná alternativa obtížností jako například easy, medium, hard je tu prostě pro všechny jen HardCore obtížnost a tím to hasne. Jenže hráč který dosáhne 45 levlu má stěží 3-5 itemu legend možná jeden dva unikáty a chce se dál vylepšovat problém ale je že tahle hra už to neumožňuje poslední rok proto protože nikdo z tech vývojářů nedělal pořádný betatest a nezkoumal tak obtížnost jakou tam nastavili!

        Osbně za sebe raději doporučím Torchlight 2 a k němu modifikaci Synergies http://www.nexusmods.com/torchlight2/mods/1/? než tuhle hrůzu hrůzoucí!
        • Je vidět, že už jsi to dlouho nehrál. Nynější event chodíme ve dvou. Já mage + kamarád war. Ani jeden jsme do toho neposlali ani korunu a relativně si to dáváme. Oba jsme full legend/unikát. A šutry +- broušené.
          Největší problém jsou nevyvážené PVP.
  • Jóó to si pamatuju. Párkrát jsem to v práci z nudy zapnul. Když pominu herní mechaniky, tak grafika byla vzhledem k okolnostem a velikosti hry velmi pěkná
  • slavek.skara
    Upřímně raději bych pokračování River of Time :( Ale to se asi nestane :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit