Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakt nechapu, jak kategorii "best ongoing game" na game awards mohlo nevyhrat POE nebo Warframe a misto to dali Destiny 2...


    Edit: chybka - tuhle kategorii vyhralo sice Fortnite, ale uz samotna nominace Destiny 2 je urazkou Poe a W....

    • Marquis

      Upřímně, jako hráč Destiny i Warframe. A co se týče roku 2019 tak:

      Destiny si nominaci pro best ongoing game zasloužilo, výhru ale ne. To dostalo Fortnite a u toho dokážu těžko říct co s ním Epic dělal, ale slyšel jsem že tam byly zajímavé eventy, byť už jen ten s koncem světa. Výhru v Best Community Support, kterou Destiny dostalo, si pak nezasloužilo, a ano Warframe by si ji zasloužil víc, stejně jako PoE.

      Warframe za rok 2019 moc neudělalo, až teď na vydání Empyreanu, ale ten vyšel v den Game Awards, takže to se nepočítá. Celkově až na tento konec byl Warframe rok docela chudý a co jsme dostali bylo většinou jen trochou obsahu s výmluvou pro víc a víc grindu. Navíc tenhle rok přinesl první sezónu Nightwave která přinesla FOMO do hry kterou člověk mohl hrát svým tempem.


      Poslední rok jsem tak hrál víc Destiny než Warframe a i přes přešlapy které Bungie dělalo, tak ten obsah který do hry přidali a přidávají ji opravdu dělá stále lepší. Ne ale na Game Awards úroveň.


      Proto si myslím, že Best Ongoing Game měla jít... Final Fantasy XIV, které kromě updatů rozšiřujících hru i příběh přidalo expansion Shadowbringers, který mnozí staví na úroveň nejlepších Final Fantasy her. Osobně se k němu teprve dostávám, ale i tak musím říct, že ta hra je skvělá.

    • path of slotmachine 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit