Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz se tesim az srackovani kolem DLC, predobjednavek, promo akci, DLC eventu a kdo vi ceho jeste dojde tak daleko ze vam domu treba z UBI poslou prostitutku prevlecenou za raymana aby vam ho v ramci predobjednavky preblafla. Assassins Creed 12: Hulibrrk - rayman orall edition preorder. 9 999 kc.
    • Mne spíš fascinuje, že herní novináři nic. Chvílemi to snad i obhajují.
  • 2Drasťa ... ani ne, to jen ty zjevne vubec netusis, jakej byl vyvoj IIWW. To ze nemecko neutopilo britsky expedicni sbory v kanale bylo hitlerovo rozhodnuti, stejne jako to, ze misto letist zacla luftwade bombardovat londyn. Kdyby poslech svy generaly, tak by do mesice po francii padla i anglie.

    Stejne tak to byl hitler, kdo chcel moci mermo dobit stalingrad, misto aby se soustredil na vojensky daleko hodnotnejsi cile. Opet, kdyby poslech svy generaly, tak by do konce roku 41 maximalne v prubehu 42 bylo v evrope dobojovano.

    O cem uz vubec nemas poneti je to, ze to byli prave nemci, kdo disponoval raketovou technikou, ktera nakonec dostala do vesmiru jak rusy, tak - a v tomto pripade dokonce 100% amiky. Nemeckto taktez pracovalo na vyvoji jadernych zbrani, a v pripade vyvoje viz vejs, by melo dostatek prostredku i casu.
    Tudiz vysledek by byl, ze by nemci meli jadernou bombu a k ni nezastavitelny nosic v podobe V2 pripadne V3 (da se predpokladat, ze by dolet mohl byt kolem tisice km).

    Dalsi vyvoj (za predpokladu utoku na pearl harbor a vyhlaseni valky us) by velice pravdepodobne vypadal tak, ze by nemecko vyrabelo nasobky ponorek a vrhlo by se i na vyrobu lodstva/letadlovych lodi. Doslo by k totalni terminaci namorni pritomnosti US v atlantiku, a nasledne ve spolupraci s japonskym spojencem i v pacifiku.

    Neda se asi uplne ocekavat ze by doslo primo k invazi do us, ale da se predpokladat, ze by us vice ci mene akceptovalo svoji porazku, vzdali by se vsech nekontinentalnich uzemi a pravdepodobne by doslo k nejakemu zavazku na tema omezene velikosti armady.
    • To bychom si asi hodne dlouho pockali nez by nemci udelali atomovku z tezky vody :D
      V2 byla ve svy dobe opravdu pokrokova ale i ve stadiu vyvoje v jakym byla na konci valky to byla strategicky uplna zbytecnost bez jakyhokoliv dopadu na valku.
      V3 by byla dobra tak akorat na bombardovani londyna kam byla napevno namirena a buhvi jestli by nekdo po smrti Hitlera do tehle projektu vubec strkal lidi a penize protoze to byl prave Hitler kdo tlacil na vyvoj superzbrane ktera by mu vyhrala valku.

      Co se vychodni fronty tyce tak to je tak to co pises je tak neuveritelne a velky kdyby... Stalingrad dal Rusum cas trochu si oddechnout ale jestli by to nakonec necemu tak vyzname pomohlo neni vubec jisty. Nemecky zasobovani bylo uz u Stalingradu uz tak dost natazeny a do zimy zbyvalo uz na zacatku bitvy u Stalingradu nejak 2 nebo 3 mesice? Urcite by to valku v evrope prodlouzilo ale ze by kvuli tomu nemci valku vyhrali? To je asi trochu prehnanej predpoklad.

      Ponorky byly se zmenou taktiky konvoju v Atlantiku a hlavne s prichodem novych proti-ponorkovych letadel a lodi v podstate nepouzitelna vec a posadky ponorek pak umirali ve velkym.

      Koukam ze ukol na dejepis jsi si udelal ale pri hodine jsi daval pozor jenom tam kde se to zrovna hodilo :D
    • V3 nebyla raketa, ale superdělo :p
  • Alebo ked si clovek kupi kompletku v Steam zlavach za rok dva.
  • A bude potom nasledovat i to co by se ve skutecnosti stalo? Teda ze Nemecko uspesne vyhraje valku? Za to ze ji prohrali muze totiz vyhradne Hitler.
    • A jses si jistej ze by vyhralo? Ja jen jestli nezapominas na takovej malickej detail kterymu se rika atomova bomba...
      • Ale tu by Němci měli dřív než USA. USA ji mělo právě z důvodu, že jí k ní pomohli němečtí vědci a informace z již obsazeného německého území. I když US vědci na ní již pracovali.Jak píše někdo výše. Kdyby Hitler neotevřel východní frontu, tak tady ani nejsme nebo mluvíme Německy.
        • Mas na tohle nejaky zdroje?

          Protoze pokud si dobre pamatuju tak zajaty nemecky vedci co delali na atomovce byly fakt dost prekvapeny ze americani uz ji maj a nechteli tomu vubec verit protoze oni sami byly jeste roky vyvoje od funkcni bomby.

          Nemeli zadnej pouzitelnej material na vyrobu bomby a ani dostatek prostredku takovej material vyrobit i a to i pres docela slusny zdroje uranovy rudy.
  • Úplně už vidím, jak za druhé světové války stojí vývojáři z Rebelion Developments u místa, odkud se dá sejmout Áda a vybírají poplatky od sniperů, co si ho chtějí zkusit sejmout .. Jako na pouti .. A kdo si nezaplatí, ten si nevystřelí ..

    .. Stejně jako moje přirovnání mi tahle varianta předprodeje přijde úplně mimo ..
  • Jack1947
    Tohleto " jen pkud předobjednázte, budete vlastnit celou hru" už mi leze delší dobu krkem a nezabili jste ho už v DLC z trojky *7*
    • Přece nechceš aby vývojáři jedli jen chleba s vodou... trochu soucitu s těmi nebohými programátory...
      • Jack1947
        To neberu když chtěj platit at vymyslí něco lepšího tohle je už delší dobu nuda.
  • a co tak zabít usámu ? hitlera už jsme zabili ve dvojce !
  • bukrr
    Zase? Co proti němu mají?
  • MickeyMutant
    Milý Václave, ohledně Hitlerova DLC do Sniper Elite 4 ti nesu jednu novinku. Tvůj kolega Adam identickou zprávu vypustil už skoro před čtvrt rokem . Neobsahuje sice genitálie ani krátkou morální úvahu na téma předobjednávek, ale jinak je i přes svou tříměsíční neaktuálnost informačně bohatší.

    Myslel jsem, že je to bleskař, kdo má u vás v redakci exkluzivní právo na opakování už jednou vydaných zpráv. Ale jestli byl náhodou článek stvořen proto, aby vhodně obalil to nové video, tak k tomu by, myslím, opravdu stačila jen ta bleskovka, co říkáš? Šetřte síly a zdroje, na Hrej redukujou články kvůli rozpočtu, zatímco tady se píšou hned dvakrát.
    • Chim
      Varování: Tento příspěvek obsahuje "Product placement".

      Evidentně zde platí: Čím víc článků (často na pikaču), tím víc Adidas.
  • Pete.palis
    A co čaj o páté s Ádou?..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit