Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jakoby dohrano. Finalni boss je celkem orisek a i kdyz jsem ho hned napoprve skoro dal, znovu to finalni martyrium uz opakovat nechci,takze pro me konec zbytecne frustrujici. Jinak super hra a jeste k tomu dungeon! Kupujte a parte!
  • Diky ja jim dal asi dvacet ran za 200 dmg each tak jsem si rekl jestli se jim neobnovuje zdravi. Zkusim znovu. Pak asi pujdou bedny dolu a vylezou ty kyselinovy zeleny coz je jeste horsi:-)
  • V živote som žiadny krokovací dungeon nehral, ale práve ten realtimový súbojový systém a samozrejme atmosféra, ktorá z toho na mňa vplýva, boli rozhodujúce prvky pre kúpu. Určite u mňa zavážil aj fakt, že ide o Slovenskú hru a ako takú ju chcem určite skúsiť. Zatial som však nerozohral a čakám na lokalizáciu, ktorá by na seba nemala nechať dlho čakať. A kto vie, možno práve kvôli Vaporum sa stane dungeon dokonca mojím novým vyhladávaným žánrom. V menu som sa totiž cítil velice príjemne... ;)
  • Tak jsem ve hře hodně pokročil. Asi nejlepší je na hře atmosféra - krásná grafika + hezcí bossové a celkem všechny potvory. Jsem cca v 80% hry a na mě dost tuhé, neustále bojuji se zásobou "lékárniček". Viděl jsem walkthrough na youtube a tam borec ani neuhýbal a nechal do sebe střílet třema brokovničákama a skoro nic mu to neubíralo. Já tancuju (vyhýbám) jak deb*l a stejně jsem s lékárničkama skoro na nule a teď to vypadá, že ani nedohraju, tak nevim co dělám špatně. armor mám to nejlepší
    • nightborne
      Neřekl bych, že děláš něco špatně. Hráč, cos ho viděl, nejspíš hrál tanka se štítem. Já jsem běhal za combat s mečem v jedný ruce, pistolí v druhý, a taky jsem musel poskakovat sem tam jak zjednanej.
      • SPOILER!!! HELP PLEASE Jsem v levelu jak je tam vsude otravny plyn. Nejak poisen se to jmenuje. Je tam jedna mistnost s bednama, kde na vas vybafnou 4 brouci - 2 maly a 2 velky. Maly dam,ale ty velky ne a ne zabit - vzdycky vystrkuji zadecky a maji takove modre tecky na sobe. Nevim jak je zabit. Tusim ze ho musim prinutit, aby vystrcil zadecek a pak do nej rezat, ale stale mi to nejde, nahodou neregeneruje se jim zdravi? Diky za info
        • Pokud jsou to ti brouci, které myslím (jsou obrnění a mají takové modré zadky), tak tihle mají slabé místo zezadu (je to uvedeno i v jednom z okolo se povalujících deníků). Dají se podle mě zabít i z jiných úhlů, ale chce to opravdu hodně ran *16*
        • nightborne
          Jdou umlátit úplně normálně, ale trvá to dlouho. Jakmile je zasáhneš útokem na dálku (střelná zbraň, ale funguje i gadget, třeba na ně vypusť oheň), tak jdou to toho "krytu". V tu chvíli máš asi deset vteřin na to je oběhnout a dát jim pár ran do zad za daleko větší damage. A jestli myslíme tu samou místnost, tak bacha, pak to teprve začne bejt těžký =)).
          • Uz jsem vyresil.
      • No tomu bych rozumněl. Jako že je tank a můžou do něj rubat co to jde. Problém je, že on dává i větší damage než já :-) Zkrátka má obrovskou obranu a velký damage. Už si nepamatuji jestli jde navolit obtížnost a že by to bylo obtížností. Jinak BTW nepřijde ti, že ta hra vypadá jako by byla vytvořena v Grimrock enginu v tom LUA languague? Jakoby jenom předělali textury, zvuky, trochu pravidla, ale základ je stejný z grimrock hry?
  • Corvus
    Škoda. Realtime, nic pro mě. Já si chci vklidu rozmyslet co dál a ne neustále hekticky rotovat po políčkách kolem osy. Ach jo...
  • ted jsem se dival na YT hraje to i dost slavnejch zahraničnejch yutuberu tak snad vam udelaji reklamu hoši
  • Pre fanusikov krokovacich dungeonov +1 bod za atmosferu a originalitu.
    Naozaj fantasticka hra, uz dlho ma nic tak nechytilo
    • Paulcz
      V čem spočívá ta originalita?
  • jsem rád, že se tady objevila recenze, protože prodeje na steamu jsou zatím hodně slabé co jsem se díval a moc lidí o hře neví a nehraje ji, což je škoda, protože je to perfektní kousek a navíc pokud se nepletu ze Slovenska. Takže snad tato recenze hře trochu pomůže, zaslouží si to. Grimrock byl super, ale toto je v určitých ohledech ještě o chlup lepší. Sice jsem ještě neprojel, ale po 7 odehrnaých hodinách jsem zatím nadšený
    • Ahoj, jak se pozná na steamu, že prodeje jsou zatím nic moc. Mohl bys mi dát návod, také bych se u některých her podíval jaké jsou jejich prodeje. Díky.
      • Tak docela napoví statistika na steamspy.com, i když samozřejmě není 100% přesná. A pak docela i živost/mrtvost na steam fóru v uživatelských recenzích.
    • Uz Legend of Grimrock 2 sa predalo ovela menej, ako LoG1. The Fall of the Dungeon Guardians tiez ziadna hitparada a to sa mi ten boj tam pacil viac, ako klasicke poskakovanie, ktore tu bohuzial je. Anonymny dungeon crawler, klasickeho typu nie su zrovna teple rozky. Vzhladom na nizsie naklady na vyvoj je mozne, ze sa to zaplati a ziadna tragedia sa nebude diat. Slovensko je na tom biedne, co sa tyka hier a tak kazda dokoncena je plusom.

      Recenzia sa mi zda dost slaba. Na hodnotenie 8 by som cakal bohatsi text. Trosku to vyzera tak ucelovo. Kde su tie casy, ked sa na hry s vysokym hodnotenim pisali kvalitne a obsiahle recenzie. Spominany The Fall of the Dungeon Guardians dostal 7, pricom mne sa pacil viac.
      Ja mam vyhrady ku striktne symetrickemu designu levelov (predsa nemusi byt rovnaka rura, koleso, piest na kazdej strane zrkadlovo), totalne vyupratovane a sterilne hole steny a podlahy, svetla rovnako umiestnene, rovnaka intenzita, tym padom uplne rovnako symetricke tiene. Tie naslapne plosinky a packy uz posobia dost usmevne a malo by sa prist s niecim zaujimavejsim. Modely nepriatelov su podarene, trosku pokrivkavaju materialy, ale stale predcia environment.
      Paci sa mi audio a audio logs. UI sa vydarilo, ikonky pekne.
      Nie je to ziadna pecka, ale ani tragedia a kazda hra sa rata. Raz sa to na tom Slovensku snad zlomi a budeme mat aj my "Witchera". Zasa uplne lamy niesmev tom "cobolakove" ;].
  • Uninstall, asi po pol hodine, pretože časový puzzle kde musím použiť iba ukroky WSAD, lebo s otockou QE nestíham, tak toto nieje logická hádanka, ale buzerácia hodná d€mentov. To môže spraviť fakt len človek človeku.
    • My co jsme měli vláček v malíčku to dáme v klidu. Holt rozmazlený noobici zabrečí.
    • nightborne
      Puzzl na rychlost, mhm. Takový najdeš v dungeonech docela běžně... A mimochodem, zapamatovat si "Teď musím udělat tři kroky dozadu a dva doprava" není zas tak hardcore úroveň, odvážím se tvrdit =)).
      • Je to měkejš.
  • MickeyMutant
    Jak ti to na tý tvý plečce běželo, Jene? Plynule, nebo se ti to sekalo po krocích jako ostatním?
    • nightborne
      Sekalo, zatraceně sekalo. Zejména při logických problémech se fps propadaly klidně k desítkám vteřin na snímek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit