Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pCARS1 tak trochu nevědělo, jestli chce být simulátorem nebo arkádou. Byla tam spousta fajn věcí, občas pěkná grafika, občas dobrá fyzika, ale jako celek to prostě nefungovalo. Dvojka nejspíš bude mít lepší zvuky a fyziku, ale nelíbí se mi ten trend, kdy si autoři licencují nějakou disciplínu, ze které tam pak dají jen zlomek aut a tratí. Takhle z toho bude guláš, kde si každý najde něco, ale nikdo nebude úplně spokojený.
    Jeden by řekl, že zažíváme opět zlatou dobu závodních simulátorů, ale mně to příjde, že vychází samé nedodělky, které nemají hlavu ani patu ať už jde o Dirt Rally, Assetto Corsa, rFactor 2, Automobilistu nebo pCARS. Jsou tu sice výjimky jako iRacing a Raceroom, ale iRacing přecijen spíš cílí na americké publikum a Raceroom má na můj vkus zastaralou fyziku.
  • Jednička vypadá pořád nedodělaně. Oproti Assetto Corsa je fyzikální model o ničem a pocit z jízdy na volantu nestojí taky za nic. Kdybych nevyzkoušel Assetto, tak by se mi hra líbila. Jinak PC je teď na Steamu za 10e, takže můžete vyzkoušet.
  • Snad si Honza Olejník zase přinese na Gamesplay volant *1*
  • Stačí mí jednička... stejně to bude na jedno brdo. *4*
    • snorgrind
      A opravdu to bude na jedno brdo ? Jedicku nemam tak bych chtel vedet jestli to mam koupit ve sleve nebo pockat na tohle.
      • Ta hra se už nemá moc kam posunovat. Jednička je dost dobrá, ted je myslím sleva na Steamu. Pokud si chceš počkat na dvojku, která bude 4x dražší záleží na tobě. Ale kvůli pár malichernostem já osobně tolik připlácet nebudu. Ve výsledku např. sníh bude jen na to, aby ses podíval na nějakou "novinku" ve dvou závodech a pak stejně se bude hrát multiplayer v 99% případech s "clear" počasím, jelikož nedejbože když tam začne pršet, tak téměř nikdo neví co má dělat. *4* *4*
        • Lukass
          Nesouhlasim, ale v poho tvuj nazor beru, kazdej se na to diva jinak. Tak co ma delat pri destu nevefel ani Olejnik kdyz jel na suchym pneu a auto mu kupodivu klouzalo
      • Lukass
        Jednicka je super, klidne kup jednicku stoji par korun a na podzim bez do dvojky, bude tam hromada novinek, lepsi grafika, rocni obdobi a jako bonus rallycross. Kecy nejak trollu vubec neber vazne. Dvojka bude ve vsech ohledech lepsi, vic aut, okruhu atd.
        • Jasně hlavně, že víš, že to bude lepší. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit