Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle měla být reakce na příspěvek od dugara, "reagovat na příspěvek" zase nějak blbne
  • Díky za příspěvek, kterej mi o hře řekl co jsem chtěl vědět.
    Tady je krásnej příklad toho, kdy se člověk od obyčejnýho hráče v krátkým příspěvku dozví o hře desetkrát víc, než z článku kterej napsal nějakej "Pí áR manažér" stylem tzv. "od stolu", kterej notabene nejspíš hru samotnou ani nikdy nehrál. Víc takových čtenářů na games tiscali!

    PS: To že je článek PR/komerční reklama mi vůbec nevadí, z něčeho tady ten web musí přežívat. Jakýkoliv reklamní článek je pořád lepší než ty vyskakovací reklamy se zvukem puštěným na plný kule, který mě donutily nainstalovat NoScript.
  • Tak do toho hned jdu. Hra přesně pro mě :) *14* *14* *14*
  • Na mobilni hru, pro malou holčičku, to není tak špatné
  • Totální pay 2 play/win . Bez prechů si vůbec nezahrajete. Mám s tím vlastní zkušenosti. Jediná hra která dokáže překonat Dark Orbit v nutnosti investovat prašule
  • Jestli tohle někomu přijde akční, tak já jsem král bramborových lidí... Tahle hra je strašně pay2win a plná bezpohlavních charakterů. A grafický skvost to už vůbrc není. Zvláštní přitom ale je, že má kupodivu dost velkou českou komunitu.
  • alea206
    Musím říci, že mě zdejší příspěvky docela baví. Games je společnost jako každá jiná, která musí platit zaměstnance a má i nějaký další náklady. A aby je mohla z něčeho hradit, tak musí mít příjem. A nejjednodušší příjem je z reklamy.
    Takže prosím kolegové čtenáři buďme shovívaví a hlavně vděční, že za práci kvalitních autorů se značnými zkušenosti nemusíme platit. Myslím, že pokud se najde dostatečně velká skupina lidí, kteří si budou ochotni platit předplatné na rok dopředu, tak podobná reklamní sdělení vymizí. Ale ruku na srdce, kolik z nás by do toho šlo?
    Buďme rádi za reklamy
    • Tiscali je společnost ... Games je jen redakce placená Tiscali (ve zkratce - Bezzubí šavlozubí tygři zodpovídající za psaný obsah , ale nikoli formu v jaké bude obsah předán čtenářům )
      A protože návštěvnost už není hlavním krédem , násobíme reklamy kde to jde . Přidáváme agresivní reklamu okolo i do článků a .... především reklamní business .
      Za otravné a vlezlé reklamy děkovat nebudu - nikomu a nikdy !

      Předplatné se neuchytilo a v lokálních podmínách se ještě dlouho nechytí (o čemž se mohl léta páně přesvědčit BonusWeb a z kterého kroku tehdá profitovalo Tiscali Games ) . A ruku na srdce - dokud bude konkurence schopná podávat srovnatelný obsah i bez placení - nemá předplatné valného smyslu .
      • Jack1947
        Tiscali jde vícméně jen o prachy, GAMES to dělají pro peníze ale i pro lidi. Vzájemně se to však vylučuje souhlas.
      • Řekl bych že o tom nic nevíš. Reklamní článek je nejlepší způsob reklamy - nedá se zablokovat adblockem a nikdo tě nenutí na něj klikat.
        • ;) Přesvědčovat tě nebudu .... Ano je to nejjednodušší způsob . Do doby než jich bude víc než plnohodnotného obsahu na webu a nezačneš přicházet o návštěvníky co najdou hodnotnější informační alternativu ....
          • A tak to ma byt. Takze vlastne co je tvuj problem a proc tu brbles?
    • Myslím, že každému kdo má víc mozkových buněk než zubů musí dojít, že přespříliš agresivní reklama, taková, která na tebe sama vyskakuje, zakrývá části obrazovky, spouští nějaké divné zvuky nebo zasekává prohlížeče pofiderními skripty, je silně kontraproduktivní a zkrátka lidi donutí k instalaci AdBlocku, i když by je to předtím třeba ani nenapadlo, kdyby tu bylo pár decentních bannerů. Nakonec na svojí nenažranosti/nedostatku soudnosti akorát prodělají a já mohu jen říct "dobře jim tak"
      • alea206
        Myslím, že výsledku bude víc lidí, kteří si adBlocker nenaistalují. Je otázka kolik je to o nenažranosti a kolik o nezbytnosti. Nechci soudit, ale když vidím kolik v průmyslový / podnikový sféře stojí kvalitní SLAčka, tak bych tipnul spíš to druhé.
        • Pojďme na to jinak, za každou uřvanou reklamu co na mě vyskočí ať inzerent nejen platí webu ale i člověku co se na tu reklamu "musí" koukat. Bohužel tiscali.cz a games.cz mě donutili právě díky vlezlým a otravným reklamám adblock instalovat. Opravdu nechci být jako obyčejný člověk vydírán tím, že se musím na něco koukat co mi zavází ve výhledu (a hledat kam skryli to zafrsaný x abych to mohl zavřít). Prohlédnout tři snímky a reklama - kde to jsme? Navíc ty uřvaná videa.. modem je můj, internetové připojení si také platím, počítač je můj.. proč by se proti mé vůli mělo něco takového stahovat do mého počítače? :D
        • Pilgrim66
          Já si teda adblock nainstaloval právě díky Games. Agresivní vyskakující reklamy, alá památná "kostka", jsou fakt hodně daleko za mírou mojí tolerance. Nemám nic proti postraním banerům, apod. Ale řvoucí agresivní reklamy fakt nedávám.
        • Správně .. je nezbytné si Ad Block (či jeho varianty) instalovat , jednoduše proto : https://www.youtube.com/watch?v=azl5jxcXCZk

          A ano - vždy mi při podobně agresivní reklamě jako je tady vyvstanou na paměti samovyskakující stránky a hláška- You are an xdiot !
  • Reklama na heroin/jinej fet by byla zajimavejsi a pravdivejsi...
  • Jack1947
    Vidím novou hru, pak si přečtu PR/obchodní sdělení a je mi vše hned jasné... *7* *3*
  • to uz je na gamesech standard davat pravidelne reklamy na pay to win hry?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit