Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martinbucek
    Na ps4 to hrava dost ludi, len problem je ze nie kazdy si kupil season pass, ja som neodolal...tak sa viac hraju zakladne mapy a druhy problem je, ze dlc obsah nejde hrat v skirmich, pritom split screen je paradny
  • Mrtvá hra o hovně - ostuda pro Star Wars
  • Darth Vader by mohol mať Imperial Shuttle za svoju stíhačku. Tá tam doteraz nie je keď sa nemýlim.
  • Nepusobi to moc realisticky.
  • Tuto hru este niekto hrava akoze?
    • Příležitostně. Ale je to tam samý cheater, takže krom jiného to dost hru ničí.. Týpek skáče s jetpackem nad spawnem a jednou ranou zabije celý tým.. hned je po hře.. bohužel se to děje až moc často.
      • Já tam cheatera nepotkal už opravdu hodně dlouho (Walker Assault, Drop Zone a DLC módy), na druhou stranu od červencového patche jsem toho moc nenahrál, protože za tuhle záplatu by měl celý testing tým dostat přes d*žku. Ikony uplinků nemizí po skončení fáze, hero tokeny se v Sabotage objevují i po vybrání všech hrdinů a výběrovou obrazovku pak nelze opustit, z kokpitu stíhaček je vidět jen zelené nic, bez ohledu na grafické nastavení se nenačítají detailní modely a textury a hlavně se hra zcela bezdůvodně neskutečně laguje, obzvlášť za přítomosti hrdinů. Před patchem žádný problém, po patchi by jeden vzteky překousl klavesnici. *16* Není divu, že na PC je tak malá hráčská základna, když na opravy musíme čekat přes měsíc. Každý den na oficiálním fóru přibývají stížnosti a hlášení bugů, DICE ale na komunikaci zvysoka kašle, stovka lidí musela dennodenně dotírat na jednoho z vývojářů na twitteru, aby ho donutila na forum napsat vyjádření k jednomu z bugů a bylo to pouze prázdné prohlášení, že se na to podívají. Battlefront 1 už má v DICE na starosti jen neschopný póvl, ostatní pracují na Battlefield One a druhém Battlefrontu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit